Перилни препарати и омекотители - 31

• 63 602
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Прахът е PERAL color,  newsm78пише. че е произведен в Турция за пловдивска фирма.

# 541
Свършват ми омекотителите. Бих си купила Сано, зелено този път, но пък не идват тези, които го продават.
За Силан с олио май никой не е писал нищо. Пробвали ли сте го? Някак си не намирам за добра идея да има олио по дрехите ми, но пък знам ли...  newsm78
Другият ми вариант е Бинго Стари Найт, нали го похвалиха.
Чудя се още.

# 542
Тема с божур нали е за цветно? Никъде не пише на опаковката, но ако не се лъжа Гес беше казала, че е за цветно. Много добре пере, мирише страхотно, но защо ли имам чувството, че леко избелва дрехите  newsm78 В състава не пише да има нито кислородни, нито оптични избелители, но нещо като че ли не е наред. Въобразявам ли си, какво ли. Толкова ми харесва миризмата  Rolling Eyes

# 543
Здравейте Simple Smile Пуууу.....  много теми на брой много нещо..... Не успях обстойно да прегледам всичко, за което моля да ме извините... Но имам едно питане. На квартира сме с мъжа ми и пераляната е на хазяйката , та още я разучавам... забелязах че когато плакне с омекотителя върти около 5-6 минути.Не е ли малко това време?След това много слабо се усеща аромата.Сякаш като съм прала на ръка и съм накисвала в омекотител за по дълго, след като изсъхне от прането се усеща  доста по-силен аромат. Вие забелязали ли сте колко ви върти пералнята с омекотителя?

# 544
Ами то пералните са различни модели . Отделно имат и различни програми .

# 545
  • Русе
Свършват ми омекотителите. Бих си купила Сано, зелено този път, но пък не идват тези, които го продават.
За Силан с олио май никой не е писал нищо. Пробвали ли сте го? Някак си не намирам за добра идея да има олио по дрехите ми, но пък знам ли...  newsm78
Чудя се още.
За този Силан имаше  не добри мнения.
От Бинго съм доволна и от омекотителя и от праха за пране.

# 546
Аз омекотители не ползвам . Но вече от почти половин година пера само с Бинго стари найт и съм доволна много .

# 547
От омекотителите харесвам също много Семана,черен със синьоhttp://www.otzivi.bg/bg/catalog/omekotitel-semana-bijou-azure-sparkle-5082.html

# 548
  • при моите деца .....
Предполагам, че е коментирано много пъти, но да попитам - отзиви за праховете внос от Турция - Ariel, Persil, другите марки ми бяха непознати....
Добри ли са?

# 549
Тема с божур нали е за цветно? Никъде не пише на опаковката, но ако не се лъжа Гес беше казала, че е за цветно.
Казала съм, защото го пише на опаковката. Пише, че е за цветно пране.

# 550
  • София
Чудя се още.
За този Силан имаше  не добри мнения.
От Бинго съм доволна и от омекотителя и от праха за пране.

Аз ползвам оранжевия Силан с олиа. Страхотно силен и траен аромат. На мен ми харесва.

# 551
Тема с божур нали е за цветно? Никъде не пише на опаковката, но ако не се лъжа Гес беше казала, че е за цветно.
Казала съм, защото го пише на опаковката. Пише, че е за цветно пране.

Гес, никъде не го пише това. Дори в онлайн магазините, в описанието за праха/гела липсва всякакво уточнение за какви дрехи всъщност е. Ето и снимки нагледно:

# 552
Пише го, sensitive*** . Мисля, че беше отзад на опаковката на праха: "синтетичен перилен препарат за цветни дрехи" или нещо такова. Надписите са на различни езици.
Наскоро някой друг от форума също изказа мнение, че дрехите избелявали от него. Ползвала съм го известно време и нямам такива впечатления, но щом те притеснява, смени марката. Избор поне има.

# 553
Наскоро се наложи да викаме специалист заради повредената ни пералня. Той ме посъветва да не използваме омекотители, които задържат мръсотията в пералнята, респективно я и запушват. Заради това използваме само течен перилен препарат - Медикс Simple Smile

# 554
  • София
А, то щото течният перилен препарат Медикс не задържа мръсотия в пералнята и не я запушва.
Надявай се.

Общи условия

Активация на акаунт