Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 616
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Персил за 100 пранета на цена 17 евро добре ли е?

Незнам за какъв точно питаш, но официален внос, когато е на промоция, обикновено е 7лв /20 пранета, а редовната му цена е около 10-11 лв за 20 пранета...

Май изгодно идва...

Хепимама, течния персил сензитив се води универсален, което значи, че е предимно за бяло пране и за цветно-но за устойчиви цветове. С него съм прала детските дрешките, а те са предимно цветни..
Мегаперлите - по магазинчетата за вносни перилни препарати вероятно ще намериш, но не мога да те ориентирам за цената..

# 91
  • София
 teta75 , благодаря!
Много ми го похвалиха този Персил сензитив и понеже ми е омръзнало да търкам петната по дрешките на децата, реших да го пробвам, щом пък всичко изпирал, но като видях, че пише, че е за бяло пране и не посмях да взема от него. Иначе... колко пък да са устойчиви цветовете на дрехите ... щом с такава уговорка се продава, да не вземат пък да станат на петна...

# 92
Не са ми ставали на петна детските дрехи, а съм го ползвала доста дълго време-около две години, че да не е и повече...спокойно, на петна няма да станат. Всичките детски прахове/гелове, които са сензитив, се водят универсални, мисля, че от тях няма за цветно...ако бъркам, моля да ме поправете...

# 93
  • София
Не са ми ставали на петна детските дрехи, а съм го ползвала доста дълго време-около две години, че да не е и повече...спокойно, на петна няма да станат. Всичките детски прахове/гелове, които са сензитив, се водят универсални, мисля, че от тях няма за цветно...ако бъркам, моля да ме поправете...

dm имат специално течен за цветни дрехи, тяхната марка.

# 94

dm имат специално течен за цветни дрехи, тяхната марка.

Детски ли е...тоест сензитив? Може ли линк

# 95
  • София
И аз перях с персил сензитив на голямото дете, защото другите не изпираха петната, а от ариел и подобни се изрина. Не съм забелязала да са избелявали и пускали особено дрехите. Но винаги нова цветна дреха с наситен цвят пера първия път на ръка, за да не боядисам останалите.

# 96
link  Peace

# 97
  • Пловдив
Вярно е, че пише на Persil Sensitive, че е за бяло пране, но и аз пера всичко с него. Досега не съм видяла избеляла дреха.

# 98
link  Peace

Не само сензитив, ами даже ултра сензитив Laughing
Благодаря за линка Peace

Не съм сигурна, че го има в БГ обаче Thinking

# 99
# 100

Е да, ама аз гелове/течни перилни препарати веч не ползвам Crossing Arms Laughing

Сега ползвам прах ултрасензитив Денкмит за детските дрехи..доволна съм, изпира лекетата..

# 101
А този на Денкмит има ли някакъв аромат, дори и много лек да е?

# 102
  • София
Прахът Ултрасензитив ДМ няма абсолютно никакъв аромат, защото е ултрасензитив  Wink

# 103
Е да, предполага се, че няма да има. Само "сензитив" имат аромат, но пък "ултра" не съм имала.

# 104

Няма нищо Кънчо.... както се казваше в един стаааар филм Joy
Аромат де-няма...

Общи условия

Активация на акаунт