Перилни препарати и омекотители - 31

• 61 592
  • 731
  •   1
Отговори
# 120
Е, не си представяй нещо страховито мазно, но все пак си личи - като петна, които отблъскват водата. Повърхността изглежда като покрита с фин, прозрачен слой восък и на пипане е леко мазна. При мен същият ефект се получава и от импрегнаторите за обувки - пръскам на балкона, защото миришат неприятно и там, където падне част от струята, остава леко мазно петно. С времето се поизмива, но и аз вече спрях да обръщам особено внимание. Примирих се. Simple Smile

# 121
  • София
Обувките пръскам върху вестник и не съм разбрала дори, че тези препарати за импрегниране оставят петна  Peace иначе верно много гадно вонят.

sem22, В темата имаше доволни от Perwoll Sports, който е точно за такива дрехи. Никой не е казвал, че оставя петна, той по-скоро щади импрегнираните дрехи при изпирането, а не ги импрегнира сам (доколкото разбрах, защото не съм го ползвала).

Лично аз скиорските якета и панталони цяла зима се скъсах да пера с препарат за вълна на програма за деликатно пране - не мръднаха и не почнаха да пропускат. Номерът е да не сипнеш омекотител, както направих аз с един по-стар панталон и после се чудех детето да не се е напишкало  Embarassed

# 122
Влизам, за да похваля омекотителя Лекс-Violet & Amethyst. Много хубаво ухае-прах две хавлии. Обаче е много силно, май прекалих с дозата Sad
Може ли снимка и каква е цената ?

# 123
Снимах го, но не знам как да кача снимката или да дам линк. Един черен е, със светлолилава капачка. Ако искаш напиши в Гугъл "lex amethyst violet" и то би трябвало да ти излезе Simple SmileSimple Smile Взех го на промоция до 30 юни-1, 85. Иначе не помня каква му е реалната цена, май 2, 20 лв.(абе май не е голяма разликата)
Влизам, за да похваля омекотителя Лекс-Violet & Amethyst. Много хубаво ухае-прах две хавлии. Обаче е много силно, май прекалих с дозата Sad
Може ли снимка и каква е цената ?

Последна редакция: нд, 21 юни 2015, 00:47 от Aleks Draganova

# 124
Въпросът ми не е точно по темата, но отдавна се чудя, така че ще питам  Crazy
Как е най-правилно да се простира сутиен?
Всеки път като простирам, си мисля, че вероятно има някакъв начин на простиране, за да си запазват сутиените по-дълго формата.

# 125
  • София
AQUА, ти как ги простираш и какво им става на формата? Може би има значение и какъв тип е сутиенът  newsm78
Аз ги обесвам през средата на въжето и ги закопчавам, за да не слагам щипки. Проблем с формата не съм забелязвала, при мен след дълга употреба се прецаква ластикът в материята, а преди това белите специално стават сиви.

# 126
  • На брега на реката
А има ли начин или по-точно препарат от който да не стават сиви? Пера в специалните торбички с прах за бяло на 30 градуса и пак с времето леко посивяват.

# 127
влизам да изкажа учудване. бял вениш, течен, ми премахна накапано от коларгол. верно прясно беше петното, тоест не беше прано, но предният ден пробвах със спот на друга дрешка, след това прано на 60 градуса, еми седи си, избледня, но си е там, аз си го виждам. да го бях третирала първо с вениш вместо спот Sad

# 128
Аз преди време се подведох от хвалбите за Спот из темите и купих една бутилчица, но нямам дори и едно петно, с което да се е справил и да е премахнал. За мен е един посредствен продукт с кошмарна миризма.

# 129
ужасен е!!! чудя се къде да го изхвърля. то мирише на чист ацетон. ама като не съм се снабдила със сапун за петна....

# 130
  • Пловдив
Пратих дъщеря ми за цветоулавящи кърпички в един магазин за паралелен внос. Жената я посъветвала да си купи и кутийка, в която да се поставя кърпичката в пералнята. Иначе задръствали пералнята  newsm78 Ами не ми се е случвало да ми изчезне кърпичка и не подозирах, че и такова чудо има.

# 131
  • София
Аз пък си го ползвам, Спот-а...петна от череши, вишни, боровинки - заличава ги безотказно. Вярно, миризмата му е неприятна, но пък сок от череши с друго не съм успявала да премахна така сполучливо.

# 132
Аз пък със спот си чистя доста успешно надраскани с химикал дрехи - и цветни и бели. Той мирише на  органични разтворители някакви, но и лакочистителите миришат доста зле, така че не ми е проблем.

# 133
  • Sredets/Burgas
При мен пък петната от мазнини и особено плодове съвсем успешно се "лекуват" с дирекно нанасяне на течен перилен препарат  Peace
Ползвам от белгийския Ариел...
Сега съм си на село и петната от малини са ежедневие за цялото семейство  Hug

# 134
  • Добрич
А аз петна от череши по яркожълта памучна блузка, премахнах без проблем с Вениш. При него обаче забелязах, че трябва да нанесеш директно в/у дрехата от препарата/без да е третирано с нищо преди това/ и после да намокриш . На мокро не се справя чак толкова добре.

Общи условия

Активация на акаунт