За любовницата

• 14 806
  • 78
  •   1
Отговори
# 15
Лошото е че смятам че той е мъжа за мен и това просто не мога да си го извадя от ума.
Понякога ми се иска да съм като онези жени мъжемелачки  #2gunfire
rosi81  Ходя на психолог но и това не ми помага

# 16
  • Бургас
rosi81  Ходя на психолог но и това не ми помага
Откога, за някои неща трябва време?! Или го смени,  може да не е "твоят" терапевт!

# 17
Ами не знам. Може.
Ходих 3-4 пъти и отделно като се почувствам зле говорим по телефона.

# 18
Отървала си се, черпи! Хората, които се събират, са си лика-прилика. Щом онази е такава, за него какво остава?

# 19
Защо,че реши че е мъжа за теб?
Сега ,защо не решиш,че не е мъжа за теб?
И как смяташ да махнеш другата жената?Проблема не е тя и нейните други връзки.Проблема е във вас.И неговото решение да не е с теб.Много си права ,че може да не я обича.Просто може да иска да се отърве от теб и като има друга жена ти да не ходиш,досаждаш и т.н.
Говори ли с него?Какво казва?

# 20
Единственото което ми казва е че иска да бъде сам и сега гледал учението си.
Аз не търся контакт с него защото каквото и да го попитам няма смисъл, а и съм много съм наранена и от него, а от и нея физически не само емоционално

# 21
  • София
Абсолютно подкрепям горните мнения. Пий едно за здраве и че си се отървала от този мъж. Ще  боли, ще боли, пък ще мине. В една друга тема имаше едно страхотно мнение, чакай да го намеря:
Ето го! Ще скрия авторката, може да не й е приятно:

1.Край на семейните вечери (е много се възмущавам от такова лицемерие!)
2.Развод: честна подялба на имуществото, взема каквото и се полага без изнудване
3 Не се интересува от неговия живот: Дали новата го манипулира, дали го бие или с целувките си (и с други неща ) го кара да хвърчи в облаците...не и влиза в работата...Тя няма време за това, защото е заета със собствения си живот (дете, работа, книги, фитнес ...а може би и финтес инструктор!)

Ето така се зарязва мъж, който вече те е напуснал!

Обърни внимание на Точка 3. Таман за теб!

И

Обърни се към специалист...терапевт имам предвид, да не си помислиш нещо друго

Това другото помага! Не го говоря от опит, жалко, защото загубих доста време на сухо...

# 22
Да не те е набила, че си наранена физически?

# 23
Светулчица благодаря. Това ще си го запиша някъде да си го чета.

негативна понеже историята е много дълга няма да я разказвам, но ме заплашваха и накрая нападнаха и стигнахме до полиция. Като я извикаха явно се изплаши и за момента нещата са спокойни

# 24
Светулчица благодаря. Това ще си го запиша някъде да си го чета.

негативна понеже историята е много дълга няма да я разказвам, но ме заплашваха и накрая нападнаха и стигнахме до полиция. Като я извикаха явно се изплаши и за момента нещата са спокойни
Кои те заплашваха?И той ли?

# 25
Не разбирам как стигат хората до бой и др.подобни.
Т.е. ако един агресивен -о.к.Ама как от 3 човека един не може да спре и другите да мирясат.
С какво се провокира подобно поведение?

# 26
Получавах заплахи от различни мейли и след това ме нападнаха двама които избягаха и ми казаха, че имам поздрави от нея. Той няма нищо общо, защото когато се обадих на един негов приятел полицай да дойде да ме вземе, дойде и бившия с него и ревеше, защото му бях казвала за заплахите.

desitkata77 мисля че заплахите започнаха, защото той редовно ми пишеше, че много държи все още на мен и че ще се виждаме въпреки всичко и в последствие ми каза, че тя му рови в телефона и е виждала какво си пишем.

Много объркана и дълга история.  Tired

# 27
Получавах заплахи от различни мейли и след това ме нападнаха двама които избягаха и ми казаха, че имам поздрави от нея. Той няма нищо общо, защото когато се обадих на един негов приятел полицай да дойде да ме вземе, дойде и бившия с него и ревеше, защото му бях казвала за заплахите.

desitkata77 мисля че заплахите започнаха, защото той редовно ми пишеше, че много държи все още на мен и че ще се виждаме въпреки всичко и в последствие ми каза, че тя му рови в телефона и е виждала какво си пишем.

Много объркана и дълга история.  Tired
Бягай надалеч от такъв.

# 28

Много объркана и дълга история.  Tired
Е как от официалната успя да станеш втората/скришната?Как се оплитате в такива кълчища,направо недоумявам! Shocked

А това,че той ревал..
Започвам да мисля,дали не е с Онази,защото се страхува за сигурността ти?
Само тъй ще да е..  Outta Joint

# 29
  • Перник
Вината не е в нея, а в него. Разиграва те, държи те за резерва. Ако мислиш, че ще ти е добре като втората продължавай да поддържаш контакт с него. И да знаеш, че ако не е тази ще е някоя друга.

Общи условия

Активация на акаунт