За любовницата

• 14 812
  • 78
  •   1
Отговори
# 45
Иначе се моля просто времето да мине по-бързо.
Ако пък реши да се върне, се надявам да се върне като човека в който се влюбих и ще решавам на момента.  Confused
точно така.... старите хора викат, че за една бълха юргана се не изхвърля....
Ти да не мислиш, че на всички тук мъжете ни са икони...или пък ние сме непорочни...
в днешно време на "будна кома"... сърбаме чорба....сами си я сготвихме...и кисела и безвкусна и претоплена...ама всеки сърба и вика...тя моята е най-вкусна....

бъркай своята чорба, сърбай и овкусявай...  па дано и за хвалене стане!   Peace

# 46
Това мъжете все повече изпростяват и все по-прости любовници си намират.

Просто ти поумняваш стабилно с одъртяването и все повече и повече хора са по-прости от теб.

# 47
След като нямате нито деца, нито брак и вече не живее с теб, според мен тя не му е любовница, а новата приятелка. И ти се опитваш да разделиш бившия си с настоящата му приятелка, така ли?

# 48
След като нямате нито деца, нито брак и вече не живее с теб, според мен тя не му е любовница, а новата приятелка. И ти се опитваш да разделиш бившия си с настоящата му приятелка, така ли?
Така излиза.

Авторката ми изглежда жалка и отчаяна. Гнусна ми е. Тръгнал си човека, тя  -  зор да го върне и то на всяка цена. За какво й е тоя? Обичала го. Ами той нея?
Ако е била добра за него, той е нямало да си тръгне. Третия е следствие, не причина за раздяла.

# 49
  • София
Ох, Естел, каква е тая грозна злоба  ooooh!

# 50
  • Варна
Ох, Естел, каква е тая грозна злоба  ooooh!

Да бе, чак пък гнусна...  ooooh!
Не може всички да са като ССФ - горди, независими, неподвластни на чувства ...

# 51
  • София
Трябва да знаеш едно,
когато един мъж иска една жена и има силни чувства, няма нещо, което да го отдели от нея.
Никакви манипулации, инсинуации, номера, интриги няма да свършат работа, ако и докато той я желае.
Може да предизвикаш скандал между тях, недоверие, временен дискомфорт. Но не и окончателна раздяла, не и охлаждане на чувства. Дори понякога външните влияния, целящи крах, всъщност сплотяват много повече двойката.
Не вгорчавай техния и своя живот. Ако той иска да е с нея, а не с теб, преглътни егото, преживей обидата, раната ще зарастне и ще бъдеш отново щастлива. Няма смисъл от низости.

Абсолютно съгласна. Запази достойнството си.  Peace  bouquet

# 52
Не вярвам, че само галенето с перце и утешителните думи могат да имат ефект. Понякога е нужна грубост за да може (ако иска), автора на темата да се погледне отстрани.

Можех да й напиша, че себеуважението й е много важно и няма смисъл да се унижава да си връща мъж, който си е тръгнал. Щеше да прочете мнението ми и да го подмине.
Написах й, че е гнусна и жалка. Първоначално ще отрече, но може и да се замисли дали има някаква истина в злобния ми пост.  Peace

# 53

Ако пък реши да се върне, се надявам да се върне като човека в който се влюбих и ще решавам на момента.  Confused
Докато се надяваш да се върне, няма да можеш да продължиш живота си напред. Това са разни самозаблуди. По-добре да живееш в реалността. Гледай да излизаш повече с приятелки, да си намираш някакви занимания и така. И това се преживява.

# 54
  • Бургас
Той няма да се върне и е уникален пъзльо. Снимката на дивана си я получила, защото на другата и е писнало от неговото безхарактерно поведение.
Да го видим от друг ъгъл. Той е имал връзка с нея доста преди да ти каже, че иска да е САМ. Лигльо. Ми да си каже истинската причина. После ти си започнала да ровиш и си изровила котето. От там мътна и кървава. Таз агония ще продължи месец, два и трябва да свърши, иначе не е за психолог, ами за дофтора с хапчетата.
Жената не му е любовница. Чисто технически няма как да бъде Simple Smile
Към момента сте: ти, бившия и настоящата. А не ти, той, любовницата.
Нямате брак, деца и т.н. ми живей си живота. Стига си лазила по пода заради мъж.
Естел е уникално права и не е груба.

Надявам се не си от бившите с претенции за собственост защото нещо си и с мания за искане на обяснения. Ако да, то е нормално да вбесиш всеки индивид.

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 10:02 от MeMyselfI

# 55
Аз се намирам в твоето положение и напълно разбирам как се чувстваш. Ти обаче, имаш доста предимства пред мен и ще ти ги посоча, за да може, евентуално, да ти стане по-леко и да се справиш по-бързо - очевидно си доста по-млада, нямаш брак, нямаш деца и много, много преживени години заедно, през които да е трябвало да направиш много компромиси. Вече реферираха към темата, която аз бях пуснала, но за да не си губиш времето, ще ти кажа в резюме - за съжаление, такива мъже като постъпят по този начин, го правят отново - каквото и да правиш ти. Независимо от хубавия живот, който имат с теб, независимо от общуването с теб, разговорите, контактите - все в един момент решават, че искат още, че нещо не им е достатъчно, че новото е по-интересно от това, което вече имат. Даже, колкото повече усещат, че те имат, толкова по-малки шансове имаш да обърнеш вниманието им към теб. Според мен, са си просто такива по характер, не обичат установеното и сигурното. Ако търсиш в една връзка сигурност, подкрепа и бъдеще, а не просто забавление - бягай далеч от този тип мъже, защото при целия им чар, с времето те смачкват като жена - така стана с мен, не прави тази грешка.   
Иначе, не се засягай от критиките, че нямаш себеуважение и достойнство - според мен, реагираш нормално, ако си го обичала. Не можеш да очакваш, че от раз ще спреш да мислиш за него и да се надяваш на възстановяване на връзката. Това е първоначалната реакция - човек трудно приема загубата. Дори една ваза като се счупи, първо разсъждаваш дали не може да я залепиш по някакъв начин и чак след това осъзнаваш, че дори и да я залепиш, ще си остане грозна. Постепенно ще започнеш да преодоляваш това състояние. Не е лесно и процесът е дълъг - аз и до момента след две крачки напред, правя една назад /дано съм права за съотношението, но поне  ми се иска да вярвам, че вървя напред/. Що се отнася до любовницата, пак изцяло разбирам реакцията ти - трудно е да приемеш, че си сменен с човек, който е по-недостоен от теб /някои ще кажат, че такава оценка се прави от злоба, но аз не съм съгласна - все пак постъпките на един човек говорят най-добре за това какво представлява той. Изпращането на снимката и заплахите сочат на откровена  долнопробност /. Пак от моя опит ще ти кажа, че в подобна релация - аз спрямо една мръсница  - се проявява склонност към своего рода състезание - казваш си: няма да позволя подобна личност да промени живота ми, ще я елиминирам, ще я разкарам и т.н. Подобно "състояние на война" обаче, макар и да импонира на болката в теб, пречи да оцениш истински ситуацията. Истинският проблем не е в нея - ако не е тя ще е друга, ако сега я разкараш, ще се появи друга и така... Няма да стане лесно, дори и при мен не се е получило все още, но всеки ден, по няколко пъти си задавай въпроса: след всичко, което се случи, ще мога ли да съм щастлива с този човек, ако се върне при мен. Не мисли за любовницата, не слизай на нива, който са по-ниски.
Ах, колко много писах, сякаш съм "цъфнала и завързала". Показателно е колко лесно се дават съвети на друг и колко е трудно се прилагат на практика. Затова, не унивай, чети внимателно мненията на всички, но как точно да постъпиш, ще решиш ти самата и то, тогава, когато си в състояние да вземеш това решение.  Дотогава премисляй и се вглеждай в себе си.   

# 56
Отлично разбирам усещането една жена да иска с цялото си същество конкретен мъж, било и неподходящия, било и този, който не го заслужава.
Разбирам и негодуващото его, че видиш ли - той е избрал друга, по някакви причини.
Разбирам, че понякога е толкова силно, че фиксираш цялата си мисъл и цялото си съществуване върху един определен субект, и никой и нищо не може да го замести.
Чак понякога си мислиш обичал ли е някой някога така, по този начин. Дали пък това твоето не е необикновено?
Всичко това минава.
И след това разбираш, че всичката тая лудост и болка никак не си е струвала. Особено, когато е била, заради мъж, който спрямо теб не се е проявил като истински такъв.
Ще обичате отново. Ще бъдете отново щастливи. Даже повече. - Това да ви стане като мантра. Щото си е самата истина.

# 57
Иначе се моля просто времето да мине по-бързо.
Кое време да мине по-бързо, докато му омръзне новата ли?
Чакаш си го и ще си пак с него, ясно е.

Как ти се занимава с подобни мелодрами не разбирам, ми човека не струва, показал го е толкова ясно.
Толкова ниска самооценка ли имаш, не заслужаваш ли нещо по-добро?

# 58
Като се сетите за любовницата, сетете се  за всичките му лоши черти. Сега тя ги търпи.  Twisted Evil

# 59
Естел, бележката ти е наистина много стимулираща  Joy

Общи условия

Активация на акаунт