Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 222 291
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте ! Simple Smile Утре имам записан час при Бисерка , но днес срещнах една жена с много сиви перманентни вежди и тя ми каза ,че са и на 10 години , като си ги е правила пак преди 3 и ми каза ,че има много голяма вероятност да ми окапят моите от самият стрес , а аз не искам да оставам без косъмчета и ми е малко притеснено и се зачудвам сериозно дали да си правя а много искам ,има ли някой тук който да е по - отдавна с грим  да ми даде мнение. И исках да знам дали ти скубят веждите ако има излишък преди процедурата , защото моите в момента са по - дебелички а аз ги искам по тънки и не знам сега ли да пробвам сама да си ги оскубя или тя ще го направи утре ?

# 61
  • и тук и там :)
Здравейте ! Simple Smile Утре имам записан час при Бисерка , но днес срещнах една жена с много сиви перманентни вежди и тя ми каза ,че са и на 10 години , като си ги е правила пак преди 3 и ми каза ,че има много голяма вероятност да ми окапят моите от самият стрес , а аз не искам да оставам без косъмчета и ми е малко притеснено и се зачудвам сериозно дали да си правя а много искам ,има ли някой тук който да е по - отдавна с грим  да ми даде мнение. И исках да знам дали ти скубят веждите ако има излишък преди процедурата , защото моите в момента са по - дебелички а аз ги искам по тънки и не знам сега ли да пробвам сама да си ги оскубя или тя ще го направи утре ?

Добре е все пак да прочетете и писаното в предните постове, за да не се повтаряме  Peace
Няма начин да ти опадат космите от перманентния грим, ако има излишък естествено че ще ти го оскубе ..... остави Бисерка да прецени къде, как и колко - жената все пак си знае работата.
Късмет и да качиш после снимки   bouquet

# 62
Благодаря 😊 Уж четох , но явно не каквото трябва ама и темите не са малки . Дано всичко да е наред , че тази жена днес много ме изплаши , тя в действителност имаше по 3 косъма на вежда. Дано утре всичко мине нормално 😊😊😊 Ще се опитам да кача снимки , когато имам такива 😊

# 63
  • и тук и там :)
Благодаря 😊 Уж четох , но явно не каквото трябва ама и темите не са малки . Дано всичко да е наред , че тази жена днес много ме изплаши , тя в действителност имаше по 3 косъма на вежда. Дано утре всичко мине нормално 😊😊😊 Ще се опитам да кача снимки , когато имам такива 😊

Споко, всичко ще е ок   bouquet
Само имай търпение първите дни след процедурата, когато са по-плътни веждите /не се стряскай/  Peace

# 64
  • София
Здравейте,включвам се с питане-в сряда си направих перманентен грим на веждите,косъм по косъм,но ми се струват мн.дебели и никак не ми отиват,дали ще изтънеят или на ретуша ще ги коригират!Благодаря ви предварително!

# 65
  • Бургас
И аз  вече съм с ретуш 

Peace

При Бисерка  ще  покажа снимки  след 2-3 дни

# 66
rEvfti при кой във Варна ги прави,извинявам се, но не разбрах дали при Бисерка във Върна или при някой друг  Peace
Здравей отговора на въпроса ти е в предния ми пост ако влезеш в ФБ или се върнеш още ден-два по назад --Нямам нищо против да повторя,но ще стана малко банална през ден да пиша едно и също за
хората които следят темата редовно.Надявам се че няма да се засегнеш от написаното  newsm03

# 67
  • В мечтите
Благодаря все пак че беше толкова изчерпателна къде да прочета Simple Smile

# 68
Темата №4 е от 5 страници отваряш от страница 1 до 5.Кратка е бързо се чете

# 69
  • В мечтите
сууупер си Simple Smile

# 70
  • Бургас
Момичета след ретуша пак ли се мажат с вазелин два дни ли беше и после не се мокреха ли оле забравих как беше

Mr. Green

# 71
Здравейте,включвам се с питане-в сряда си направих перманентен грим на веждите,косъм по косъм,но ми се струват мн.дебели и никак не ми отиват,дали ще изтънеят или на ретуша ще ги коригират!Благодаря ви предварително!
Споко, в началото е нормално да ти се струват дебели и по тъмен цвят;-) Поне моите бяха така, и като паднаха коричките изглеждаха вече чудесно.

# 72
Да се похваля и аз с новите си вежди от Бисерка , невероятен професионалист , дори не ми ги очерта с молив за форма а направо почна (защото моята форма е хубава и няма смисъл да се разваля) . Още от сега ми харесват , нямам търпение да ми паднат коричките , които май ще се позабавят Thinking и да мине и ретуша и да си видя крайният резултат. Вие колко време се мазахте с вазелин ,че забравих какво ми каза Бисерка 4 дни , 1 седмица или до като ми паднат коричките , нещо от трите беше  Embarassed  newsm78 (много съм разсеяна) Rolling Eyes , че с тези лъщящи вежди хората ме гледат странно Joy И само не ми е ясно тези въпросни корички много видимо ли падат , т.е ще изплаша ли много хора с вид на петниста хиена през този период Laughing или няма да се забелязва толкова много и кога най - късно почват да падат ? Ще се пробвам да кача и снимки  Wink

# 73
http://prikachi.com/images.php?images/711/8225711i.jpg http://prikachi.com/images.php?images/712/8225712D.jpg Не знам дали се получи , и мисля да си изтрия снимките след няколко дни

# 74
  • тук и там
И аз вчера бях при Бисерка-но на този етап въобще не се харесвам.Веждите ми са много тъмни и плътни и не мога да се покажа навън-просто доминират на лицето ми и като ме погледне човек-вижда само едни вежди.Стоят супер неестествено и кафявите нюанси си личат много...Бисерка каза,че ще изсветлеят и няма да са толкова дебели,но за сега не изглеждат никак добре на лицето ми.Да попитам и аз за вазелина?На мен ми каза да мажа няколко дни-и това е..

Последна редакция: сб, 11 юли 2015, 07:52 от Kaisia

Общи условия

Активация на акаунт