Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 222 313
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
  • и тук и там :)
http://prikachi.com/images.php?images/711/8225711i.jpg http://prikachi.com/images.php?images/712/8225712D.jpg Не знам дали се получи , и мисля да си изтрия снимките след няколко дни

Страхотни са! Честито   bouquet
Мажи ги два дни, не повече. Не е страшно падането на коричките  Hug до седмица ще си готова.

# 76
  • Пловдив
Ето ме и мен чисто нова.Вчера бях при Еми и съм очарована от работата и.Разбра с 1 дума какво искам и от първото очертаване с молива се харесах и почнахме.Сега и аз съм с вежди тип "Майкъл Джексън"-дебели и черни,но нямам търпение да видя резултата след няколко дни.А кога точно ще придобият окончателна форма, след седмица ли? Мен специално ме болеше точно колкото са ме боляли и татусите ми (имам 2).Мажа 2 пъти дневно с Вита мерфен.А за слънцето нещо казаха ли ви, че се чудя как да се скрия.Очилата ми не покриват веждите....страх ме е да не изсветлеят по-бързо.Снимки по-късно ще кача.А и друго- понеже Еми е доста бременна сладурката, ретуша ще е на 20-тия ден.Как ви се струва това, нали няма да е проблем?И дали ще боли повече от първия път?И червенината кога ще изчезне, защото не мисля че е от туша, той нямаше червенина.Просто по контура стои червено в краищата...незнам дали го обяснявам добре...

Последна редакция: вт, 14 юли 2015, 15:45 от Desert`Rose

# 77
  • и тук и там :)
Честито и добре дошла в клуба на Еми   bouquet
За слънцето - мажи ги със слънцезащитен крем.
Относно ретуша - да, боли малко повече но се търпи  Simple Smile Не може ли да отложите ретуша за края на август напр. или началото на м. септември, тъкмо ще избледнеят достатъчно за да можете да прецените и цвета.
Окончателна форма - може би след около 10дни

# 78
  • Пловдив
Незнам, дали можем да го отложим в нейното състояние...термина и е на 22.08...Не ми се иска да я занимавам със себе си при положение, че ще има новородено бебоче.Тя каза , че не е проблем, ако е по-рано ретуша.А червенината ще се махне ли?По контура са червенки още...

# 79
  • Пловдив
Такааа, почти ми паднаха коричките.Много им се радвам.Но ме притеснява, че погледнати от близо си стоят като нарсувани."Естествения" ефект още не го виждам.А и са доста светли....Има и някои "дупчици"...На ретуша ще коригира ли всичко това? И процедурата пак ли е същата-след ретуша пак корички и пак много черни и дебели?

# 80
  • тук и там
И моите вежди са много по-добре от началото и се харесвам вече,но май се нуждаят от корекции-и като цвят и като форма.Малко сивеят и едната вежда е малко по-различна от другата(те и естествените се различаваха де).И моите отблизо изглеждат като нарисувани и общо взето имам същите въпроси като Desert 'Rose.

# 81
  • Пловдив
Момичета, аз започнах да се шашкам.Мнооого изсветляха!Споделете моля ви дали след ретуша всичко ще е ок?Този цвят е абсурден.Сигурно ли е, че ще станат с плътен и хубав цвят???

# 82
Здравейте, искам да си запиша час при Бисерка. Звъних по телефона, писах във ФБ, но още нямат график за август. Може ли да ми кажете какво се случва, притеснява ме, че до 15.08. съм извън София и не ми се иска да си прецакам часа, ако се окаже в началото на месеца... От много години все отлагам, а са ми страшен комплекс веждите - двете са ми различни, рехави са на места - изобщо голяма мъка. Тъкмо съм се решила....

# 83
Момичета искам "s" образна форма на веждите ще мога ли да си я направя сама? 

# 84
  • Пловдив
Какво значи s образна? newsm78

# 85
Момичета искам "s" образна форма на веждите ще мога ли да си я направя сама? 

Как така сама?

Какво значи s образна? newsm78

# 86
Здравейте момичета! До сега 4 пъти съм си правила перманентен грим на веждите. Първите 3 пъти бяха при Бисерка, последния път при Цвети Бита. Отказах се да съм клиент на Бисерка поради 3 причини:
    1. Пигмента ми изчезва за по малко от година ( което от части зависи и от това колко бързо кожата ти ще го изхвърли, но все пак .....)
    2. Пърия път когато ми ги прави, начерта формата на веждата преди да работи в/у нея. Последвалите 2 пъти ги направи без да ги изчертае предварително в резултат на което се различават по форма(едната е по заоблена и леко вдигната в сравнение с другата)
    3. Преди да почне да прави веждите ги подстригва до дъно...

Видях работата на Цвети Бита на фб страницата и хареса ми че рисува веждите косъм по косъм и не ги подстригва преди това. Нарисува ми ги как ще изглеждат след това, като успя донякъде да коригира формата на проблемната вежда. Това са моите преживявания в търсене на перфектните вежди  Laughing

# 87
 flame_69, много се зарадвах на поста  ти. Аз за втори път ще си правя перманентен грим на веждите. Първият път бях при Еми, много бях доволна. За година ми изсветля пигмента обаче. Това вероятно си е до кожа, но затова сега реших да сменя за да видя разликата.
Ще покажа септември като ми мине процедурата.

# 88

1. Пигмента ми изчезва за по малко от година ( което от части зависи и от това колко бързо кожата ти ще го изхвърли, но все пак .....)

А на сайта и пише - "Перманентният грим, направен професионално, се задържа 1,5-3 години, след което цветът става по-блед."
Наистина ли не издържа и 1 година даже? Confused

# 89
Последния път при Бисерка го правих към август 2013, до февруари 2014 ми беше останал само на опашката на веждата. И аз защото като си ги оформям веждите следвам контура на веждата, така ги бях оскубала в началото докато забележа че нещо не е както трябва Sad

Сега ми предстои ретуш при Цвети на 18.08 и после ще споделя снимка Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт