Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 502
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Веждите ли? От миенето ли? За сега моите са на 2 дни, не зная, спазвам каквото ми е казано-мазане и миене с вода.

# 601
На мен в началото на едната вежда ми стана бяло петънце

# 602
Надявам се имаш включен ретуш, тогава ще ги повторят и ще поправят там където не е хванало, оглеждай ги добре до тогава, за да ги уеднаквят ако са различни двете вежди.

# 603
Момичета при ретуша пак ли отнема толкова време пак ли те боцкат

# 604
Някой тук да си е правил веждите във Варна?

# 605
  • тук и там
Бисерка не пътува ли вече до Пловдив или Бургас?За ретуш съм-но до София за един ретуш не ми се ходи.Исках да се пробвам и по методът косъм по косъм,или микроблейдинг,не исках светлосенки този път-но ми искат снимка на веждите от другите студиа,та да ми кажат става ли-не става ли или преценка на място-а аз не разполагам със  много време във Бг -та да мога да планирам,чакам със месеци за час и т.н.-и най-накрая да ми кажат че не става и да отида пак при Бисерка.Снимка мога да пратя,но пак няма гаранция че ще я направя както трябва за да могат да преценят.

# 606
Здравейте, моля препоръчайте ми къде да си направя веждите във Варна. Разбрах, че правят в Пикадили парк и в Studio One, но къде е по–добре?

# 607
Привет! От дълго време следя темата и откакто прочетох за микроблейдинга, припкам от радост, защото резултатът ми изглежда много хубав и естествен. Още обаче не съм заприпкала към никой салон Embarassed събирам смелост. А и не са ми ясни някои неща и се надявам да може да ми помогнете!

Ето например, моите вежди стават на много грозни "дупки" и имам чувството, че на места косъмчета не растат (макар че ги мажа с рициново масло). Предполагам, че микроблейдингът ще свърши чудна работа за тези места, но какво става, ако след време окапат други косъмчета? Тоест, когато правят вежди, рисува ли се и върху/между съществуващи към момента косъмчета?  newsm78

И още нещо към престрашилите се момичета: когато заедно с козметичката избирате форма, по какъв начин става това точно? Виждала съм в интернет снимки от този тип, но честно казано, ако някой така ме 'очертае', ще ми е трудно да си представя бъдещата вежда в тази кутийка Grinning Шаблон ли се ползва за тази цел? И мога ли да се 'видя' с няколко различни варианта, преди да избера?

Дано не ви звучи странно, но ми е много чудно как се постига формата, която клиентката да хареса. А все пак, веднъж нарисувана, няма кооой знае каква възможност за промяна Peace

Последна редакция: ср, 01 юни 2016, 18:43 от Меичка

# 608
Ето тук е добре показано, как се определя формата на веждите Grinning

# 609
Привет! От дълго време следя темата и откакто прочетох за микроблейдинга, припкам от радост, защото резултатът ми изглежда много хубав и естествен. Още обаче не съм заприпкала към никой салон Embarassed събирам смелост. А и не са ми ясни някои неща и се надявам да може да ми помогнете!

Ето например, моите вежди стават на много грозни "дупки" и имам чувството, че на места косъмчета не растат (макар че ги мажа с рициново масло). Предполагам, че микроблейдингът ще свърши чудна работа за тези места, но какво става, ако след време окапат други косъмчета? Тоест, когато правят вежди, рисува ли се и върху/между съществуващи към момента косъмчета?  newsm78

И още нещо към престрашилите се момичета: когато заедно с козметичката избирате форма, по какъв начин става това точно? Виждала съм в интернет снимки от този тип, но честно казано, ако някой така ме 'очертае', ще ми е трудно да си представя бъдещата вежда в тази кутийка Grinning Шаблон ли се ползва за тази цел? И мога ли да се 'видя' с няколко различни варианта, преди да избера?

Дано не ви звучи странно, но ми е много чудно как се постига формата, която клиентката да хареса. А все пак, веднъж нарисувана, няма кооой знае каква възможност за промяна Peace
На мен ми ги черта с молив без да ме измерва и очертава. Общо взето ти рисува различни форми и се спира на тази, която ти харесва и ти отива.
Относно "дупките" не се запълва само там, рисуват косми по цялата вежда, включително и където имаш. Преливат се и не личат твоите косми от рисуваните.

# 610
  • тук и там
Аз май няма да ходя при Бисерка за ретуш.До миналата година ,пътуваше до Бургас,Пловдив и т.н.Тази година само в София.Сега или трябва да отида в друг салон,който да се съгласи да рисува върху нейните или да бия път от  230 километра(само в едната посока) за едните вежди. Sad

# 611
а като рисуват и върху твоите има ли опасност съвсем да опадат?

# 612
  • тук и там
Моите си стоят,не са паднали. Peace

# 613
Здравейте! Има ли момичета от Благоевград? Гледам публикации във фейсбук, че ще има посещения на салон Pretty face and body ( от Благоевград ) в Монтана и имат часове за перманентен грим. Някой да сподели мнение? Rolling Eyes

# 614
а като рисуват и върху твоите има ли опасност съвсем да опадат?
Аз съм с перманентен грим от 2,5години и не са ми опадали,даже на някои места почнаха да ми никнат нови косъмчета   Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт