Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 476
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
# 631
  • София
Здравейте,аз също обмислям перманентен грим,но си мисля,че е най-добре да се направи от татуирочик-вие как мислите-някой правил ли си е в студио за татуировки?

Не, да не си посмяла! Най-добрия метод за момента е микроблейдинг-а, макар не така траен!
Аз отидох за 3Д вежди, а ми направи перманентни вежди и сега се чудя как да ги махна!
По-горе питаха кой ми ги е правил. Една козметичка в салон в Младост казва се "Мистик".
Да допълня, че сама съм си виновна. Не проучих нищо, нито за процедурата, нито за салона! Платих 75лв, за ретуш отделно още 100лв (не отидох слава богу).
Не са мерили пропорции, чертаха с молив и уж беше добре! Повреме на процедурата ми бръкна в окота с ръкавицата. Едната вежда ми я прави обучаваща се, другата учителката! Още там се видя разликата и те самите видяха. Предложи да ми разрани веждата за да махне перманента на едната вежда в основата, но се отказа! Без думи съм!
За още 100лв щях да отида при Гери, тя работи наистина добре, но стария перманент си стои и е безсилна! Момичето се хвана за главата!

Последна редакция: чт, 16 юни 2016, 13:02 от Kиkи

# 632
Здравейте, Аз съм с вежди правени при Бисерка два пъти. Но аз живея в чужбиня и се прибирам само за месец и никога нямам възможност за ретуш.

За съжаление на мен ми се налага да слагам молив още след 5-6 месец, и боята ми избива на червено и двата пъти ми избива на червеникаво.
Храесвам я как работи, имам и доверие, но факт е  - не са трайни мастилата. На мен първия път като ми направи веждите премахна всички косми и ми ги вдигна над нормалните ми, за да отвори погледа. И до ден днешен не мога да имам косъмчета от средата до каря на веждите, защото те просто растат под направените Simple Smile

Не ми е драма това. Драма ми е, че искам да са по-трайни и искам леко да им се промени формата и дебелината и след  3 седмици се прибирам и се чудя пак ли при нея да ходя. Тя верно си прави каквото си знае и не слуша.

Но аз мнооого трудно ще си доверя лицето на някой друг.

# 633
  • Sofia
   Абе, някои от тия повярвали си козметички са за шамаросване явно. ooooh!

# 634
Всяка гаражна козметичка или маникюристка почна да се занимава. Дава хиляда лева за курс и ги избива за отрицателно време... Peace

# 635
Не. Много е важно да прецени пропорциите на лицето. Не бих се доверила.
Някои се справят по добре от....  bouquet
https://www.facebook.com/DenisPermanentenGrim/?fref=ts
Ще ме прощаваш, но не съм съгласна, правила ли си си вежди при него? Аз да и то 2 пъти, мои приятелки също. Пропорциите му са чудесни, съобразява се и с мнението ти. При мен бяха перфектни от първия път и нямах нужда от ретуш. При друг татуист не знам...но Денис е супер и съм му много благодарна, че след дългото чудене дали въобще да си правя перманентни вежди ми ги направи страхотна форма 😉

# 636
Ще извиняваш ти, но това че нещо се харесва на теб не означава, че й другите ще го харесат. Аз в страницата му видях само едни хубави вежди. Peace

# 637
Направо са си страшнички:) А това е гавра някаква - https://www.facebook.com/DenisPermanentenGrim/photos/a.268066526 … ype=3&theater Mr. Green

# 638
Направо са си страшнички:) А това е гавра някаква - https://www.facebook.com/DenisPermanentenGrim/photos/a.268066526 … ype=3&theater Mr. Green

Така е, като работят както иска клиентката  Joy

# 639
Момичета, къде да отида във Варна за вежди? Правя ремонт, имам 2 деца и нямам никакво време да изчета всичките тези страници.

След известно четене се бях спряла на Нина в Дивайн - Пикадили парк, но тя вече не била там, имало някаква Сандра. Някой пробвал ли я е?

Дима Стил?

Tsvety Bita Permanent Make Up от София идва на 22-ри във Варна гледам.

Има ли други опции? Кое да избера? Ще съм ви благодарна за съветите.

# 640
И аз да попитам за Нина -Дивайн къде е някаква информация не ви ли дадоха че и аз ще си я търся в края на годината  newsm78

# 641
Момичета, къде да отида във Варна за вежди? Правя ремонт, имам 2 деца и нямам никакво време да изчета всичките тези страници.

След известно четене се бях спряла на Нина в Дивайн - Пикадили парк, но тя вече не била там, имало някаква Сандра. Някой пробвал ли я е?

Дима Стил?

Tsvety Bita Permanent Make Up от София идва на 22-ри във Варна гледам.

Има ли други опции? Кое да избера? Ще съм ви благодарна за съветите.

За микроблейдинг препоръчвам Маруся от Варна.Аз си правих скоро и съм доволна.

# 642

Каква е цената? За първоначален микроблейдинг, ретуш и поддръжка?

# 643

Каква е цената? За първоначален микроблейдинг, ретуш и поддръжка?
Тя взема според работата по самите вежди като цената е около 300 лева .На мен ми взе 270 лева като включва първоначалното правене, един ретуш който след месец ми направи .Работи чисто,бързо и отговорно.Може би хората от Варна са я чували , тя е една от най - добрите гримьорки.За подръжката още не знам , но който се интересува може да се свърже с нея , да разгледа работата и да попита па подробно за цени.

# 644
Нина заминала за Беларус, не е в страната.

Не мога да я намеря тази Маруся, ще дадеш ли някакъв линк, моля?

Общи условия

Активация на акаунт