Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 460
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
http://www.marusyagrigorova.com/bg/blog
Може и във фейсбук да погледнете където има снимки на клиенти

# 646
Здравейте момичета! Изчетох много от темата. Регострирах се, за да се похваля и аз с първите си перманентни вежди. Избрах стандартния вариант като най-подходящ за мен. В момента ми се струват много плътни и тъмни, но се надявам да дойдат на мястото си. Относно процедурата мислех, че ще е по-болезнена, но е поносимо. Поздрави от мен! Ако за някоя дама представлява интерес ще постна и снимки, весело лято!

# 647
Дай снимка, ако може... bowuu

# 648
http://prikachi.com/images.php?images/629/8824629z.jpg.               http://prikachi.com/images.php?images/670/8824670w.png       Пресни, пресни. При ретуша има някои дребни неща, които искам да коригирам. За сега нямам търпение да видя в действителност резултата. Правихме ги със смес от два кафеви нюанса. Цената е много добра, изобщо преживяването беше вълнуващо за мен. От всичко, което знам очаквам да изсветлеят с 2-3 тона и да се свият.

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 19:50 от danaya.d

# 649
Мерси!
Дано изсветлеят... Simple Smile

# 650
Да, цвета, с който ги правихме е средно кафяв. 😊

# 651
Представям си тогава колко черно е черното  Laughing
На мен лично не ми харесват като форма и дебелина на иначе нежното ти лице, но ти може да си свикнала и за теб да не е фрапиращо....Аз затова казах, че не винаги естетическото за нас лично е естетическо за други.
Всеки има вкус.
Носи ги със здраве  bouquet

# 652
За сега ми е леко фрапиращо, но знам че ще изсветлеят и ще се свият. След зарастването ще пусна пак някоя снимка. (Междудругото на живо не са точно така 😀)

# 653
За сега ми е леко фрапиращо, но знам че ще изсветлеят и ще се свият. След зарастването ще пусна пак някоя снимка. (Междудругото на живо не са точно така 😀)
А преди като форма и дебелина така ли са били?

# 654
Една идея по тънки, бяха някак с по остра чупка. В работата си използвам по-тежък грим за това и варианта косъм по косъм не ми допадаше. Аз си имам естествени плътни вежди, по скоро ги направих за да са подчертани и лесно да ги оформям. В момента като ги мажа с лекарството - Baneocin, си пада по малко от боята. Реално погледнато на живо са по светли. Момичето, което ми ги прави е със същия цвят и след падане на коричките, които междувременно вече усещам, са и шоколадов цвят.  Ааа и да добавя в момента има и мои косъмчета за това и изглеждат още по черни, но от близо където е само перманента е по светло. Като заздравеят и си оправя и моите ще мога да покажа още снимки.

# 655
Направих още една снимка, отблизо, ама май ставам мн досадна с моите вежди 😀

# 656
Колкото повече снимки, толкова по добре. След падането на коричките също, то тогава се добива представа за реалния резултат.
Интересно ми е да видя снимки на вежди правени с метода микроблейдинг на 5-6 месеца

# 657
# 658
  • тук и там
Изсветляват веждите и си променят формата-и моите изглеждаха така,веднага след процедурата,а след месец нямаха нищо общо. Peace
Трябваше да ходя при Бисерка ,и много ме яд че вече не прави вежди във страната,а само във София.Сега ще дам сигурно пак около 300 лв(вместо 100-колкото е освежаването при Бисерка)-защото ще ги правя при друг,и не знам какъв ще е резултата,ама 300 километра за едните вежди в едната посока,няма да бия. Предполагам и не само аз-доста хора от Бургас,Пловдив и Русе си ги направиха при нея,като пътуваше:naughty:
За Бургас и Русе имало дати-преди месец  и малко...нямаше като проверявах.Неорганизирана работа със тези графици Peace

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 23:11 от Kaisia

# 659
Изсветляват веждите и си променят формата-и моите изглеждаха така,веднага след процедурата,а след месец нямаха нищо общо. Peace
Трябваше да ходя при Бисерка ,и много ме яд че вече не прави вежди във страната,а само във София.Сега ще дам сигурно пак около 300 лв(вместо 100-колкото е освежаването при Бисерка)-защото ще ги правя при друг,и не знам какъв ще е резултата,ама 300 километра за едните вежди в едната посока,няма да бия. Предполагам и не само аз-доста хора от Бургас,Пловдив и Русе си ги направиха при нея,като пътуваше:naughty:
                                                                                     Моите вежди ги направих в Румъния за 300 леи, което е малко над 120 лева. Микроблейдинга е с 50 леи по скъп, което за цена около 150 лева мисля е супер. От доста време се навивам за подобна стъпка, но все ме беше страх.  Мъжа ми работи в малък град в Румъния с предимно татарско и население от турски етнос и тук буквално всяко момиче е с перманентни вежди. Това ми вдъхна кураж 😀 Малко трудно се разбирахме с дамата, но съм доволна от резултата. Работеше много чисто, в приятна обстановка, нямам никакво притеснение относно хигиената и боите. Определено смятам, че за тази цена си струва. Другата година, дори лятото да не сме тук ще дойда при нея, защото е близо до границата, харесвам как работи а и цената изобщо не е за подценяване.  Kaisia, благодаря ти, за мнението, за пръв път ми е. Също така не знам кога трябва да се образуват коричките, но веждите ми са завършени в 16 часа, а към 19 вече усещах грапавинки между косъмчетата. Поздрави от мен

Общи условия

Активация на акаунт