Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 222 389
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • и тук и там :)

1. Пигмента ми изчезва за по малко от година ( което от части зависи и от това колко бързо кожата ти ще го изхвърли, но все пак .....)

А на сайта и пише - "Перманентният грим, направен професионално, се задържа 1,5-3 години, след което цветът става по-блед."
Наистина ли не издържа и 1 година даже? Confused

Наистина е индивидуално, при мен издържа 2 години.  Peace

# 91
... Сериозно ли се подстригват веждите Shocked, логично е все пак.. Но се надявах , че няма да ми ги пипат.. Rolling Eyes Имам намерение да се запиша час при Бисерка за август, но взех че се притесних малко. Защо някъде бях чела , че веждите не се пипат  ooooh!, заблудила съм се сериозно ooooh!

# 92
... Сериозно ли се подстригват веждите Shocked, логично е все пак.. Но се надявах , че няма да ми ги пипат.. Rolling Eyes Имам намерение да се запиша час при Бисерка за август, но взех че се притесних малко. Защо някъде бях чела , че веждите не се пипат  ooooh!, заблудила съм се сериозно ooooh!

Преди две години правих за първи път веждите, после ретуш, сега отново ги правих и преди месец ми беше ретуша - нито веднъж не са ми ги подстригвали!   bouquet

# 93
flame_69, доволна ли си от работата на Цвети Бита? Разгледах снимките, които е качила във ФБ, но на снимки всички изглеждат много добре. Колко време продължи процедурата? Започвам да се колебая между нея и Бисерка, за която още нямам определен час, а все пак е логично поне да се опитам да предвидя време за "почивка" ...

# 94
flame_69, доволна ли си от работата на Цвети Бита? Разгледах снимките, които е качила във ФБ, но на снимки всички изглеждат много добре. Колко време продължи процедурата? Започвам да се колебая между нея и Бисерка, за която още нямам определен час, а все пак е логично поне да се опитам да предвидя време за "почивка" ...
Аз при Цвети в средата на Юни записах час чак за Септември, защото всичко беше пълно. Не става от днес за утре, където и да се запишеш. За нея тук не намерих много отзиви, за съжаление.

# 95
slan4ice12 за сега съм доволна от работата на Цвети. Самата процедура продължи към 40 мин. Първо ти рисуват формата на веждите, после те намазват с лидокаин, оставят те няколко минути да подейства и после самото рисуване става бързо Simple Smile

velmar333 ти при Бисерка ли си си правила веждите? Защото на мен и трите пъти ми ги подстрига до дъно.

# 96

velmar333 ти при Бисерка ли си си правила веждите? Защото на мен и трите пъти ми ги подстрига до дъно.

Моите ги правих при Еми, в предните теми съм качвала снимки Simple Smile

# 97
velmar333  не бях чела предните теми и коментари  Simple Smile

Днес се зачетох и някои от момичетата бяха писали че сами са си обелили коричките защото са станали на петна докато падат и не са можели да се гледат така Simple Smile  Това е много грешен  подход, защото раничката отдолу не е зарастнала и заедно с коричката се маха и част от пигмента. С това рискувате вежите ви да станат на по светли петна когато си ги обелите сами а не изчакате коричките сами да паднат. Наистина трябва да се мажат за да е подхранена кожата, а да не я оставяте суха и да ви сърби.

# 98
  • Пловдив
Здравейте,
Може би не сте прочели поста ми, но аз сериозно се притеснявам за цвета.Изсветля дотам,че се налага пак да ги рисувам всяка сутрин.Безумно светли са.Ретуша ми е след 1 седмица.Знам , че ще се оправ цвета тогава, но направо ме е страх да не падне пак.На някоя случвало ли и се е?

# 99
Здравейте,
Може би не сте прочели поста ми, но аз сериозно се притеснявам за цвета.Изсветля дотам,че се налага пак да ги рисувам всяка сутрин.Безумно светли са.Ретуша ми е след 1 седмица.Знам , че ще се оправ цвета тогава, но направо ме е страх да не падне пак.На някоя случвало ли и се е?
Може да е от некачествена боя, или кожата ти да отхвърля пигмента.
При ретуша предполагам ще ти сложи по тъмен цвят, но това няма да промени ситуацията и след падането на коричките пак ще е така.Искай някаква гаранция, не е коректно да даваме парите си на вятъра, а като стане така да се оправдават я с бои, я с нещо друго, че дори и до обвинения за неправилна поддръжка.
При коя ги прави?

# 100
  • Пловдив
Бих път до София и ги направих при Еми.Виждам, че всичк тук са доволни от нея, от темата си я харесах и реших при нея да ги правя.Сега тотално ме ошашка.... Confused

# 101
Бих път до София и ги направих при Еми.Виждам, че всичк тук са доволни от нея, от темата си я харесах и реших при нея да ги правя.Сега тотално ме ошашка.... Confused
Аз също бих път до София, дадох 280лв и положението е същото...Аз бях при Деси от Цитмед.
Обмислям септември да направя освежаване, но избора на кой да се доверя е труден
Ти все пак изчакай и след ретуша ще видиш, и без това ти е включен в цената

# 102
  • Пловдив
Аз до сега не съм прочела лошо за Еми....оптимист съм.Ще видим.

# 103
slan4ice12 за сега съм доволна от работата на Цвети. Самата процедура продължи към 40 мин. Първо ти рисуват формата на веждите, после те намазват с лидокаин, оставят те няколко минути да подейства и после самото рисуване става бързо Simple Smile

Притеснява ме, че много малко информация има за Цвети. Научих за нея от ФБ, моя приятелка беше споделила инициативата й. Почти всички снимки в профила й са правени в 3/4 и нито една в анфас, като остава отворен въпроса за симетрията. Ще се радвам, когато качиш снимки. Ако сравниш работата на Цвети Бита и Бисерка, от коя от двете си по-доволна?

# 104

Притеснява ме, че много малко информация има за Цвети. Научих за нея от ФБ, моя приятелка беше споделила инициативата й. Почти всички снимки в профила й са правени в 3/4 и нито една в анфас, като остава отворен въпроса за симетрията. Ще се радвам, когато качиш снимки. Ако сравниш работата на Цвети Бита и Бисерка, от коя от двете си по-доволна?

Нямам подходяща снимка в анфас, утре ще се постарая да направя и кача Simple Smile
А относно работата на двете плюсовете са в полза на Цвети
 - Цвети изчертава формата предварително( При Бисерка съм ги правила точно през една година, 3 години подред. Като пигмента си личеше само на опашката на веждата и втората и третата година не ги нарисува предварително поради което се сдобих с 2 различни по форма вежди. Едната беше по заоблена и вдигната а другата имаше чупка, но с подходящите сенки за вежди замаскирвах положението)
- Цвети не ги подстригва, докато Бисерка ми ги подстригваше до дъно
- Относно трайност и промяна на цвят при Цвети още не мога да кажа, за сега изглеждат наситени. Август имам ретуш. При Бисерка цвета избледняваше много за година. До толкова че в началото на веждата въобще го нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт