Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 550
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
  • и тук и там :)
За мен също устните болят повече от очната линия; Заклех се никога да не се подлагам на това повече , а нося на болка, не е да се лигавя!!

Аз също правих устни преди 2 години, сложиха ми зъбна упойка - болеше ме само докато ми слагаха упойката .... мразя инжекции  #2gunfire   
ама съм забелязала, че имам доста висок праг на болка.

# 121
Видях, че Аделина Цанева вече прави перманентен грим на веждите по нова технология наречена microblading.
Някой има ли впечатления?
Моят перманентен за първи път си го правих във Варна / преди 7-8 год./ при едно момиче- Буба, работеше в салон "Брокат". Останах много доволна.
След това си го повтарях в Плевен, но не съм доволна от пигментите, които използваха тук.
Есента трябва пак да си правя, но бих отишла отново  до Варна. Моля някой, ако има координати на  момичето да ми пише.

# 122
Moмичета, благодаря, че споделихте за очната линия и устните...  Аз все не се решавам, но имам непоносимост към гримовете и очната докторка ми забрани всякакви гримове по очите... Sick А аз от както се помня съм с изразен грим, просто ако не се гримирам, изглеждам като болна... Та така явно няма да мина без перманентен грим, сега съм се решила след почивката да разпитам къде мога да си направя очната линия... Понеже живея в чужбина, а тук не е много популярно като че ли, а и е доста скъпо... За горна и долна очна линия искат 400 евро (250 горна + 150 долна)... #Crazy Колко пари струва това в БГ? Също ме притеснява и подуването на очите и май трябва да си взема отпуска няколко дни, да не ходя така на работа... Mr. Green Вие какъв цвят очна линия си направихте? Предполагам черна, но след време стои ли черно или става по-скоро сиво и избледняло?

# 123
  • UK
 Привет Simple Smile Някой може ли да ми даде линк към фейсбук странцата на Еми  Praynig

# 124
Черна очна линия си направих аз; Цените тук не са много по-ниски; Подуването не е най-фатално-направи си я в петък, изкарай събота и неделя в къщи и  в понеделник ще си си нормална

# 125
Наоми, благодаря ти... А черното избледнява ли с времето? Колко между другото е "живота" на една очна линия? Горната очна линия как е по-модерно сега да се прави - тънка или по-плътна?  newsm78

# 126
Ами там ще те рисуват различни неща и ти ще си избереш коя очна линия ти хареса за твоето лице и очи.

# 127
  • Марс
На мен очната линия нарочно исках да сложи черно и сиво отгоре много леко, като да прелива, и да ти кажа държи ми вече четвърта година, сега започна да избелява, но не грозно...

# 128
Здравейте отново, записах си час за вежди при Нина от Студио Divine - Варна, за тази събота. Ще пиша отзиви след това Simple Smile

# 129
Здравейте, момичета! Цвети ми направи ретуша, но ще споделя снимка като паднат коричките Simple Smile

# 130
Здравейте, момичета! Цвети ми направи ретуша, но ще споделя снимка като паднат коричките Simple Smile
Кажи поне доволна ли си?

# 131
  • UK
От известно време следя страницата на тази мацка в Димитровград https://www.facebook.com/pages/Permanent-Make-Up-Reni-Uzuni/1668795930015784
Някой да е ползвал услугите й?  Simple Smile

# 132
Повече от доволна съм. Веждите изглеждат много естествено Simple Smile

# 133
flame_69, Супер! Чакам снимката!  Grinning

# 134
Здравейте отново, записах си час за вежди при Нина от Студио Divine - Варна, за тази събота. Ще пиша отзиви след това Simple Smile
Хайде пиши после за отзиви защото аз също бях при нея и съм много доволна

Общи условия

Активация на акаунт