Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 609
  • 739
  •   1
Отговори
# 480

Между другото, гледах страницата на въпросната Кети. Това, че е качила на 13.02. снимката с дипломата, не значи, че тогава се е дипломирала Rolling Eyes
Доколкото виждам, страницата е създадена на 12-ти, но няма как да знаем от кога момичето се занимава с микроблейдинг.

Ами понеже имам две познати, които са карали курса с нея и знам откога са им дипломите.
И ми е интересно как се доверяваш на човек, който няма необходимата рутина.
Въпреки че мога да отида при някоя от моите познати, за да ми направи веждите, предпочитам да понатрупат малко опит, за да се вихрят по лицето ми с перманентни бои и игли.

# 481

Между другото, гледах страницата на въпросната Кети. Това, че е качила на 13.02. снимката с дипломата, не значи, че тогава се е дипломирала Rolling Eyes
Доколкото виждам, страницата е създадена на 12-ти, но няма как да знаем от кога момичето се занимава с микроблейдинг.

Ами понеже имам две познати, които са карали курса с нея и знам откога са им дипломите.
И ми е интересно как се доверяваш на човек, който няма необходимата рутина.
Въпреки че мога да отида при някоя от моите познати, за да ми направи веждите, предпочитам да понатрупат малко опит, за да се вихрят по лицето ми с перманентни бои и игли.

Това, което казваш, е съвсем така. И аз не бих отишла при нея и всъщност при никого в България в момента на микроблейдинг, тъй като техниката е нова по нашите ширини и всички, които я изпълняват, го правят отскоро. И не е че не бих се доверила заради техния личен опит с микроблейдинга, а защото искам да мине време, в което да се навъдят повече специалисти и да качат снимки, за да разгледам какъв стил и форма вежди правят. Това ми трябва, за да реша при кого да ида. Може някоя да е направила две-три клиентки досега, но да придава страхотна форма и просто да има усет за това на кое лице какво му отива.

Исках да кажа просто, че има професионалнисти с достатъчно натрупана "рутина", които също не си вършат добре работата (по моите субективни критерии). Важно е не колко стотици вежди е направила, а от снимките да си личи, че се старае, че спазва наученото, че ползва лека ръка и не се изхвърля...

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 10:49 от BeeJuis

# 482
Гримьорката, която харесвам много ще кара курс на лято. Имам й огромно доверие и съм готова да й бъда първата клиентка, нищо странно не виждам... Peace

# 483
Честно казано, от снимките, които показвате тук на вежди, правени при Бисерка, Еми и др., не ми харесва почти нищо досега и не бих се подложила на техните услуги, пък нищо, че го правят от години Wink

Да. И на мен. Твърде еднакви. Някак си знаят едно и прилагат на всички. Просто всички са с едни и същи линии. Груби са ми, остри извивките. Нищо общо с този микроблейдинг, който показа момичето, направило си веждите при някаква рускиня в UK. Класи под онова е.

Е, ня някои им отиват. Например преди доста теми имаше момиче, което показа такива дебели и доста плътни вежди. Но имаше толкова гъста коса и красиво лице, че то на това каквото и да му сложиш все ще стои хубаво.

Случаят на didisa67 е интересен, защото тя, противно на по-често срещания случай когато веждите са твърде изскубани, си има дебели вежди. И микроблейдингът всъщност ги е удължил. Добра работа в нейния случай поне.

# 484
Камалия,
ако имаш малко за запълване може да се довериш на човек, който няма достатъчно опит.
Но при мен  има стар перманентен и имам задръжки да си ги направя при човек, който не е работил върху такова лице.
Иначе една приятелка си направи веждите при едно от момичетата, които караха курса на 05-06.02 и й се получиха много хубави, но тя нямаше нужда от толкова рисуване, а просто от запълване тук там.
Просто аз съм си правила перманентен и знам какво е. Давам си сметка, че едно трепване на ръката може да изкриви формата и да се получи не особено приятен резултат.
Именно поради тази причина имам известни предубеждения да се доверя на човек, който няма натрупан опит, който не е пробвал различни пигменти, не е смесвал цветове.
В интерес на истината, когато си правих за пръв път перманентен преди повече от 8 години, се доверих на момиче, което беше започнало да работи от съвсем скоро. Направи ми страхотни вежди! Но може би съм имала късмет, защото изобщо не си давах сметка какво мога да си причиня.
След това пък си правих при жена, която имаше доста опит и първия път бях доволна, но втория не.
Сега все още се оглеждам къде и при кого да си направя микроблейдинг.

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 11:02 от Алиска

# 485
Преди седмица си направих веждите по технологията микроблейдинг при Кети в кв.Лозенец. Много съм доволна от работата на девойката и постигнатия резултат. Веждите ми бяха къси, гъсти и схлупени. Промени линията им, повдигна ги и ги удължи. Без зачервяване, без странични ефекти и дефекти :* След един месец съм на ретуш. Доволна съм Simple Smile
Как се доверихте на девойката, като почти няма опит и е изкарала курса за микроблейдинг преди дни?
Доверих и се, защото съм ползвала услугите и за други процедури и съм доволна от нея Simple Smile пък и като изчетох всички мнения в темата за козметички с рутина - мнения всякакви, едни доволни, други не. Заради това реших да се доверя на козмети, който познавам, та макар и почти без опит. Просто е много прецизна в работата си Simple Smile

# 486
Искам да питам дамите, които са си правили вече микроблейдинг:

Може ли да се излиза в дните след процедурата, или веждите първоначално не приличат на нищо и трябва да се чака да паднат някакви корички? По-простичко казано, веднага след процедурата ставахте ли за гледане? Laughing
Каква е грижата за веждите в първите дни след процедурата - мажат ли се с нещо, трябва ли да се пазят от нещо?

bouquet

Дори да се е сертифицирала скоро, това не значи, че ще се справя зле. Честно казано, от снимките, които показвате тук на вежди, правени при Бисерка, Еми и др., не ми харесва почти нищо досега и не бих се подложила на техните услуги, пък нищо, че го правят от години Wink
Относно грижите - следвах съветите и много стриктно - 2 пъти на ден почистване с тампан напоен с физиологичен разтвор и на всеки 2 часа мазане с Бепантен Маз, не се образуваха никакви корички. Един час след процедурата вече нямаше зачервяване, ставаш за гледане :*

Последна редакция: пт, 19 фев 2016, 21:51 от didisa67

# 487
Права си. Но и гримьорката ми обяснява, че тук веждите се правели по европейска техника, а тя искала да се научи на руската, била много по-добра. Имало едно руско " светило", но свободни места за курсове имало чак за на лято(говорихме си го това преди Нова година). Тя самата си е правила веждите при Бисерка и беше много разочарована от боите й ...

# 488
Тя самата си е правила веждите при Бисерка и беше много разочарована от боите й ...

Ето й ги боите: http://www.biotouch.com/Pigments/Pure-Pigments
Не бих отишла при никого, за когото знам, че работи с тях.

# 489
Нищо не разбирам от бои, споделям разговора ни. Гримьорката ми си нарисувала веждите какви точно искала да бъдат, Бисерка и ги изтрила и й направила други Crazy(не били лоши, но е неуважително според мен). Гримьорката наистина е с мазна кожа- сподели, че след 3м нямало и помен от веждите, но не й се занимавало пак с Бисерка. Peace
Аз наистина искам само леко попълване, имам си вежди, но искам да са малко по-плътни и симетрични.

# 490
Здравейте, пиша за да следя.
Отдавна си чудя дали да не си попълня и аз веждите. До нас има студио, където правят само микроблейдинг -
https://www.facebook.com/G-spot-Art-Beauty-Microblading-by-GM-49 … 1688/?pnref=story
Някой дали е ходил... изглежда добре отвън  newsm78
p.s.  Сега видях, че тази Кети също работи наблизо, ама не е същото студио

# 491
  • Viena
Според мен най добри за момента в София(за микроблейд),които са обучени да го правят от чужденци са веждарките от Дружба.С веждите се справяха супер,сега гледам,че и микрото са овладяли.

# 492
Според мен най добри за момента в София(за микроблейд),които са обучени да го правят от чужденци са веждарките от Дружба.С веждите се справяха супер,сега гледам,че и микрото са овладяли.

Здравей, може ли малко инфо - кои са те; снимки или страничка, където да разгледаме работата им?
 bouquet

# 493
Здравейте! Напоследък все по-често виждам из нета вежди, направени с микроблейдинг и много ми харесва как изглежда, наистина изглежда естествено и красиво. Аз, за жалост, не мога да се похваля с хубави естествени вежди и се замислям дали да се подложа на процедурата. Затова исках да попитам някой правил ли си е и ако да дали сте доволни ? И знаете ли къде мога да отида във Варна, защото всички салони, които намирам са в София ?  Sad Благодаря!  Heart Eyes

# 494
  • Sofia
   Погледни и тази тема – http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852259.0 – мисля, че ще ти е от полза. Успех! Peace

Общи условия

Активация на акаунт