Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 597
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
   Погледни и тази тема – http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=852259.0 – мисля, че ще ти е от полза. Успех! Peace

води към първа страница на тази ?

# 496
  • Sofia
   Именно – авторката беше отворила отделна тема, на която аз отговорих, но явно в последствие модератор е слял нейната тема с настоящата (тази, към която съм дала линк). Виж под нейното и моето потребителско име, че пише, че сме отговорили на тема "Микроблейдинг на вежди". Peace

# 497
  • Бургас
Здравейте! Дали микроблейдинг процедурата е противопоказна при кърмене?

# 498

Всички инвазивни процедури (перманентни или полуперманентни) са противопоказни при бременност и кърмене.
Това, с което те "татуират", влиза директно през кожата в кръвта и кърмата. Дори с био / растителни пигменти, аз пак не бих рискувала Peace

# 499
Здравейте, пиша за да следя.
Отдавна си чудя дали да не си попълня и аз веждите. До нас има студио, където правят само микроблейдинг -
https://www.facebook.com/G-spot-Art-Beauty-Microblading-by-GM-49 … 1688/?pnref=story
Някой дали е ходил... изглежда добре отвън  newsm78

И мен ме интересува някой правил ли е микроблейдинг там? На пръв поглед ми харесва работата и.  Thinking

# 500
  • София
Според мен най добри за момента в София(за микроблейд),които са обучени да го правят от чужденци са веждарките от Дружба.С веждите се справяха супер,сега гледам,че и микрото са овладяли.

Здравей, може ли малко инфо - кои са те; снимки или страничка, където да разгледаме работата им?
 bouquet

присъединявам се към питането  Hug

# 501
  • На черешата
Според мен най добри за момента в София(за микроблейд),които са обучени да го правят от чужденци са веждарките от Дружба.С веждите се справяха супер,сега гледам,че и микрото са овладяли.

Здравей, може ли малко инфо - кои са те; снимки или страничка, където да разгледаме работата им?
 bouquet

присъединявам се към питането  Hug

И аз, и аз...

# 502

Здравей!
Аз все още кърмя бебето си, но преси месец си направих микроблейдинг при Деси от Цитмед. Казах и че кърмя няма никакъв проблем. Не мисля че може да се отрази на кърмата по някакъв начин, не съм забелязала такова нещо.

# 503
  • Viena
Салона се казва Елиет.не ми е цел да правя реклама на тях,просто виждам,че го са обучени супер. Peace

# 504
  • гр.София

Всички инвазивни процедури (перманентни или полуперманентни) са противопоказни при бременност и кърмене.
Това, с което те "татуират", влиза директно през кожата в кръвта и кърмата. Дори с био / растителни пигменти, аз пак не бих рискувала Peace

Това съвсем не е вярно! Правих си веждите за първи път два месеца след като родих,все още кърмех. Преди това бях попитала консултант по кърмене,педиатърката ни и самата козметичка! Всички казаха,че няма никакъв проблем и наистина по никакъв начин не се отрази нито на кърмата ми,нито съм забелязала детето ми да усеща нещо различно в нея  Peace

# 505
Скрит текст:

Това съвсем не е вярно! Правих си веждите за първи път два месеца след като родих,все още кърмех. Преди това бях попитала консултант по кърмене,педиатърката ни и самата козметичка! Всички казаха,че няма никакъв проблем и наистина по никакъв начин не се отрази нито на кърмата ми,нито съм забелязала детето ми да усеща нещо различно в нея  Peace

Това е странно. Моя приятелка - скорошна родилка и настояща кърмачка - която искаше да си прави перманентни вежди, попита козметичката, към която се беше насочила, и тя й даде тези аргументи "против". Затова така уверено го написах...

Дали пък козметичката не го е направила, за да се самозастрахова? newsm78

# 506
Салона се казва Елиет.не ми е цел да правя реклама на тях,просто виждам,че го са обучени супер. Peace

Жанче, как да го намерим тоз салон, дай линк, телефон, нещо?

# 507
Здравейте, пиша за да следя.
Отдавна си чудя дали да не си попълня и аз веждите. До нас има студио, където правят само микроблейдинг -
https://www.facebook.com/G-spot-Art-Beauty-Microblading-by-GM-49 … 1688/?pnref=story
Някой дали е ходил... изглежда добре отвън  newsm78

И мен ме интересува някой правил ли е микроблейдинг там? На пръв поглед ми харесва работата и.  Thinking

И аз силно се интересувам от тях  newsm78

# 508
И още едно питане, някой да има впечатления от тази дама https://www.facebook.com/Tsvety.Bita/?fref=ts много ми я похвалиха, работата й изглежда чудесна  Flutter

# 509

Общи условия

Активация на акаунт