Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 565
  • 739
  •   1
Отговори
# 510

Работите им изглеждат добре направени! Имаш ли представа колко вземат за процедурата?

Единственото, което ме притеснява, е че са снимали само хора, които все пак имат сравнително добро количество косми на веждите и преди самата процедура, като процедурата само е спомогнала да се увеличи плътността и обема. Интересно би ми било да видя как работят при никакви, или много редки вежди.

# 511
Направих си перманентен грим на вежди при Цвети Бита (в София). Много съм доволна. Веждите ми са много хубави, но са все още "нови" и не мога да кажа колко време ще издържат - направих си ги преди четири месеца и не са мръднали досега  smile3521

При нея процедурата ми струваше 300 лева. Лошо е само, че с часовете при нея е трудна работа - запазих си някъде през август за ноември!

# 512
  • Бургас
Мария,може ли снимка да ги видим. Hug

# 513
Здравейте! Решила съм да си правя вежди от типа "косъм по косъм". Притеснява ме след процедурата дълго време ли е зачервено мястото,бели ли си кожата и дали е много болезнена самата процедура...
Благодаря предварително!

# 514
При ръчния метод /микроблейдинг/ веднага след процедурата почти няма червенина или подуване, до един час след това лицето изглежда съвсем нормално, единствено цвета на веждите е малко по-наситен, но при гримирани очи, това не прави впечатление.

Последна редакция: ср, 09 мар 2016, 10:25 от slunce i luna

# 515
При ръчния метод /микроблейдинг/ веднага след процедурата почти няма червенина или подуване, до един час след това лицето изглежда съвсем нормално, единствено цвета на веждите е малко по-наситен, но при гримирани очи, това не прави впечатление.

Благодаря!
Утре имам час Simple Smile

# 516
За микроблейдинг ли?

# 517

Да. Не се възприемам. Струват ми се тъмни. Може би не съм свикнала още.

# 518
Ани, ще ги покажеш ли?

# 519
  • Viena
До няколко дни ще изсветлеят доста,не се притеснявай Peace

# 520
Момичета,сигурни ли сте,че ще изсветлее? Козметичката ми каза,че след падане на коричките щели да станат по-тъмни. Аз им харесвам формата,но все ми се струва,че са доста тъмни за моята бледа кожа. Дори сега се опитвам да премахна пигмента,като не се мажа с дълбоко хидратиращ,с цел да хванат корички и да падне цвета Simple Smile. Сигурно е глупаво,но,ако знаете друг начин още докато са "пресни",приемам предложения. Тези дни си потъмних и косата,при условие,че бях дълги години хубаво руса Simple Smile. И може би доста ми дойдоха промените и затова не се възприемам.
Ето снимки:
http://prikachi.com/images.php?images/820/8683820a.jpg,
http://prikachi.com/images.php?images/825/8683825Z.jpg.

# 521
Момичета,сигурни ли сте,че ще изсветлее? Козметичката ми каза,че след падане на коричките щели да станат по-тъмни. Аз им харесвам формата,но все ми се струва,че са доста тъмни за моята бледа кожа. Дори сега се опитвам да премахна пигмента,като не се мажа с дълбоко хидратиращ,с цел да хванат корички и да падне цвета Simple Smile. Сигурно е глупаво,но,ако знаете друг начин още докато са "пресни",приемам предложения.

Малко странно, че козметичката ти е казала че ще потъмнеят още. Даже напротив ще изсветлеят на 40-50% от сегащният цвят. Поне с мойте стана така даже са много бледи и на ретуша ще поискам един тон по-тъмен, а и аз съм със много сетла кожа и руси вежди,а мойте в началото бяха може би и по-тъмни от твойте. А за мазането ги мажи както и с каквото ти е казала козметичката това е мн важно за заздравителния процес, те коричките така или иначе ще си паднат.
Веждите ти много ми харесват. Нежни и формата ти отива. А за цвета дори изобщо не ми изглеждат тъмни, явно не си и свикнала.

# 522
Момичета,сигурни ли сте,че ще изсветлее? Козметичката ми каза,че след падане на коричките щели да станат по-тъмни. Аз им харесвам формата,но все ми се струва,че са доста тъмни за моята бледа кожа. Дори сега се опитвам да премахна пигмента,като не се мажа с дълбоко хидратиращ,с цел да хванат корички и да падне цвета Simple Smile. Сигурно е глупаво,но,ако знаете друг начин още докато са "пресни",приемам предложения. Тези дни си потъмних и косата,при условие,че бях дълги години хубаво руса Simple Smile. И може би доста ми дойдоха промените и затова не се възприемам.
Ето снимки:
http://prikachi.com/images.php?images/820/8683820a.jpg,
http://prikachi.com/images.php?images/825/8683825Z.jpg.

Не са ти тъмни според мен Simple Smile И аз правих във вторник, много си ги харесвам, макар, че не са довършени Simple Smile В началото ми се струваха светли, но това е, защото си ги рисувах по-тъмни и съм свикнала с такива, освен това ме чака и ретуш Mr. Green Сега седят много естествено Simple Smile

# 523
Надежда Лазарова,благодаря за положителната оценка. Май започвам да свиквам. Дано си права,че ще изсветлеят. Само това ме притеснява. Може ли да качиш снимки на твоите вежди?
andreana12,може ли да видя и твоите? Simple Smile

# 524
Надежда Лазарова,благодаря за положителната оценка. Май започвам да свиквам. Дано си права,че ще изсветлеят. Само това ме притеснява. Може ли да качиш снимки на твоите вежди?
andreana12,може ли да видя и твоите? Simple Smile

http://prikachi.com/images.php?images/157/8684157A.jpg Има си за ретуш, но това е, което търсех, веждите ми от едно време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт