Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 543
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, днес и аз си направих микроблейдийнг.  Хареса ми резултата. Но след това се чух с една приятелка, която е козметичка и ми каза, че съм направила грешка с мироблейдинга, че не се задържал повече от месец и се притесних. А аз съм и с мазна кожа. Ще правя и ретуш след 20-тина дни.
Има ли някое момиче   с микроблейдинг, издържал повече от една година.

# 541
Е как само месец? Не виждам как ще даваш по 300лв на месец. Златни ще излязат тези вежди. Money
Вежди, правени в САЩ, издържат около година.

# 542
 Heart EyesЗдравейте,момичета! Аз си направих микроблейдинг и също съм много доволна.Първо се рисува според твоите черти на лицето и се измерва всичко до абсолютна точност,адски естествено стои.Момичето се казва Мария Керемедчиева,вижте във фейсбук,в страницата й има много снимки на работата й,за да добиете представа Simple Smile Crazy

# 543
Cristina, всички измерват с точност и проектират и при мен стои адски естествено, не мога да им се нарадвам. Споделих само какво ме притеснява - трайността.

# 544
А бе явно не всички измерват,пълно е и с криви и нееднакви вежди Rolling Eyes Относно трайността и аз се надявам да е по-дълга,защото така ми е супер,край на моливите и рисуването Whistling

# 545
А бе явно не всички измерват,пълно е и с криви и нееднакви вежди Rolling Eyes Относно трайността и аз се надявам да е по-дълга,защото така ми е супер,край на моливите и рисуването Whistling

Здравейте, каква е цената на процедурата? И в Пазарджик ли само работи?

# 546
Здравейте,200 лв + ретуш.Да,работи в Пазарджик само Sad

# 547
Благодаря ти!  Peace

# 548
За нищо,успех  bouquet

# 549
И аз си направих вежди..косъм по косъм днес... много притеснения брах в началото, но се оказа, че са били безпочвени...лично на мен ми харесват, даже на ретуш може да поискам на места маклко да ми се засили цвета. Направих си ги във Варна при Нина и съм страшно доволна като отношение и професионализъм  Simple Smile Само помогнете как да си кача снимката  и кажете мнения на вас харесват ли ви как са станали, на снимката мн не си личи, че са косъм по косъм но са и така  Grinning

Можете ли да ми кажете Нина в кой салон работи? Аз съм от Варна и съм си запазила час за четвъртък, но не знам нищо за жената, която ще ме ги прави. Работи в салон She, на червения площад. Благодаря Wink

# 550
Аз си ги направих при едно момиче, водих се единствено от това, че взема доста евтино, докато колежка си ги прави при Бисерка и баснословната сума която даде ми е непосилна, а резултата и при двете ни е един и същ. Намерих обявата и в олх и се престраших с идеята, че ако не ми хареса, няма да ги поддържам така както ми кажат и цвета ще падне с коричките, качвам преди и след http://prikachi.com/images.php?images/695/8706695w.jpg , http://prikachi.com/images.php?images/673/8706673L.jpg

Последна редакция: ср, 23 мар 2016, 12:42 от slunce i luna

# 551
  • Vraca
Здравейте, искам да ви споделя - преди 4 месеца ми правиха веждите по метод косъм по косъм в Цвети Бита. Формата наистина много добре ми я направиха, направо очарована бях, но към днешна дата веждите ми много избледняха, а изминаха само 4 месеца. Налага се да използвам молив за съжаление.  Незнам на какво се дължи, може би на некачествени пигменти....И не съм само аз така, на моя приятелка пък въобще не личат че са правени (през август). Така че моят съвет е проучвайте преди да се подлагате на каквото и да е и при които и да е!

# 552
На мен това момиче ми обясни, че използва био бои, които е нормално да се резорбират по-бързо от организма, защото са му по-близки по състав,а аз като съм чела стари мнения за перманентен, съм с очаквания да издържи година-две, което не може да стане с тези бои и този ръчен метод. За това ми хареса, че момичето беше честно с мен, че ще издържи с ретуш, малко повече от половин година, защото и цвета който ми сложи е светъл. За това съм на мнение, че някои са си завишили цените доста, въпреки че този перманентен грим хич не е траен и не може на 6 месеца да се дават по 200-300лв. Аз си го направих за 80лв. и спокойно след 6м. мога да дам още толкова.

# 553
  • където мечтите се сбъдват
За това съм на мнение, че някои са си завишили цените доста, въпреки че този перманентен грим хич не е траен и не може на 6 месеца да се дават по 200-300лв. Аз си го направих за 80лв. и спокойно след 6м. мога да дам още толкова.
Аз затова се отказах да си правя веждите.400 лв ми се виждат много за нещо,което е нетрайно и трябва да се повтаря през 6 месеца!

# 554
Пет дни по-късно веждите ми наполовина ги няма.
Не е от пигмента и материалите, а от кожата. Микроблейдингът не е за мазна кожа.
Ще повторим, но с перманентен косъм по косъм.

Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт