Направих си перманентен грим на веждите - Тема 4

• 221 525
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Кой ти ги прави?

# 556
Ето и моите няколко дни по-късно. http://prikachi.com/images.php?images/91/8716091n.jpg  Аз съм много доволна, харесвам си формата и цвета,а относно трайността ще видим, и 6 месеца да издържи ме устройва,ще ги повторя, а може да има и отстъпка, ще питам.

# 557
Аз съм много доволна, харесвам си формата и цвета
Най-важно е на теб да ти харесват. Носи си ги с кеф Grinning

# 558
Направих си веждите, чудесни са! Най-после се разделих с комплексите Simple Smile  Joy
Имам два въпроса -
1) колко време след процедурата трябва да се избягва солариума
2) правили ли сте си очна линия? при кой, колко време се възстановявахте, беше ли болезнено, доволни ли сте от резултата?
Питам, защото направо се размечтах да се спася от постоянното гримиране и сваляне на грим  Embarassed
Цитат
не печете лице забога -после не може да се отървете от петна и бръчки ..приятелски съвет ,само неосведомени селски пръчки се пържат като ненормални на слънце и със солариумите прекаляват ..
[/b]

# 559
Здравейте, искам да ви споделя - преди 4 месеца ми правиха веждите по метод косъм по косъм в Цвети Бита. Формата наистина много добре ми я направиха, направо очарована бях, но към днешна дата веждите ми много избледняха, а изминаха само 4 месеца. Налага се да използвам молив за съжаление.  Незнам на какво се дължи, може би на некачествени пигменти....И не съм само аз така, на моя приятелка пък въобще не личат че са правени (през август). Така че моят съвет е проучвайте преди да се подлагате на каквото и да е и при които и да е!
при некачествените китайски пигменти няма никой''  след 2-3 месеца ..това е най-важното, за формата е друг въпрос

# 560
Пет дни по-късно веждите ми наполовина ги няма.
Не е от пигмента и материалите, а от кожата. Микроблейдингът не е за мазна кожа.
Ще повторим, но с перманентен косъм по косъм.

Поздрави
  пигментите им са калпави ..

# 561
  • тук и там
Как да проучваме?Нито знам със какви бои работят,а и да знам -от къде да знам кои са качествени и кои-не?Аз при Бисерка съм си ги правила през август и почти не си личат,трябва да запълвам със молив на места.А сега кажете някой който работи със качествени бои,боите му издържат дълго и прави красиви вежди? Simple SmileЗащото ако някой ме обезобрази,каква файда че боите са трайни?Ако пък са красиви,но се налага да ги правя на три-четири месеца-ще ми излезе по-евтино да си присадя нови направо  Simple Smile

# 562
Как да проучваме?Нито знам със какви бои работят,а и да знам -от къде да знам кои са качествени и кои-не?Аз при Бисерка съм си ги правила през август и почти не си личат,трябва да запълвам със молив на места.А сега кажете някой който работи със качествени бои,боите му издържат дълго и прави красиви вежди? Simple SmileЗащото ако някой ме обезобрази,каква файда че боите са трайни?Ако пък са красиви,но се налага да ги правя на три-четири месеца-ще ми излезе по-евтино да си присадя нови направо  Simple Smile

И аз си го мислих тези дни.

# 563
  • на път
Здравейте, момичета,
Скачам в темата с вежди косъм по косъм на 3 дни. Доволна съм от резултата. Мия ги със сапун на 2 часа и ги мажа с Бпантен - унгвент. Нямам корички и на следващия ден  нямах неприятни усещания .... но самата процедура ... Уж ви бях изчела за да се подготвя. Като оставим настрана факта, че боли докато се направят първите прорези и сложи упойка, ме изнерви звукът на ножчето. Явно аз не съм наред. Не ми е ясно колко време да ги мия и мажа като нямам корички. Ще трябва да се обадя за да питам. Питах кога ще е ретушът, но козметичката ми каза, че е индивидуално.

# 564
Моите като форма станаха уникални, но не се запазиха, имам много малко косми от нарисуваните. Козмечката работи с много висококачествени продукти като цяло. Виждала съм и други вежди, които е правила и изглеждат страхотно. Тя не ми взе пари, каза, че при мен нещо не се получава, повторихме прорезите и мазането с пигмента. Резултатът беше страхотен, но за кратко. С нея се разбрахме да правим перманентни косъм по косъм. Веждите променят цялата физиономия, изглеждах супер и много естествено. Сега ще видя с перманентна.

# 565
Решила съм да премина курс по микроблейдинг(решила съм при кого вече),това ми отне доста време да прочувам при кого ,къде и как ще се случат нещата.Искам да ви попитам,чисто проучване,мое,което ще ми е доста от полза.Как според вас,на по-късен етап да си привлека клиентки,като ще съм в началото(знаете,всяко начало е трудно) и предполгам човек трудно се доверява(друг е въпросът ,че аз 2 пъти съм си правила веждите,при "много добри",но резултатите не бяха впечатляващи)

# 566
Доста трудно ще бъде привличането на клиенти. Аз една година се чудех при кого да си ги направя и следих мои познати как им се получават веждите. Аз доста се вглеждам във визията на козметика и фризьора. Но това е само мое мнение, не значи, че е показателно. Като за начало направи свои познати и приятели, които да ти се доверядоверят и рекламират. Късмет

# 567
неви86 Благодаря ти за мнението,наясно съм ,че ще е трудно началото,докато придобия популярност и имам все повече доволни клиентки.То рекламата уста на уста винаги е най-добра Grinning Предполагам и реномето на самият салон също ще е от значение.Как ви се струва салон,малък кокетен, в свежи и приятни цветове,който да се занимава тясно свързано с веждите(без фризьори и козметици),т.е салон само за вежди?

# 568
Звучи чудесно.Ще се справиш.Желая ти успех!! bouquet

# 569
Звучи чудесно.Ще се справиш.Желая ти успех!! bouquet

Много Благодаря,благодаря и на мъжа ми,който ме подкрепя и ще финансира тази моя мечта,живот и здраве края на лятото ще изкарам курса.Ще кандидатствам и спец.Медицински Козметик към МУ София,но стига за мен вече. Embarassed Embarassed Embarassed
Благодаря ви!!! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт