Дойде слъчевото лято, а мамите от ИБ вече плануват морето!

• 20 923
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
  • В къщурката на хълма на феите
Слагат печат и протокол на не ваксинирани и статуса им е известен,
в дълбоко заблуждение си душицо .. ако детето няма всички ваксини, няма да го приемат в детско заведение .. има си протоколи и нормативи, които се спазват и именно затова куцо кьораво и сакато лъже за ваксини и доброволно става престъпник в името на собствената си заблуда ..

# 61
Меци не си права, ще ми даде протокол за отлагане на ваксините ХЕИ, след становището на алерголога, този протокол ми трябва само и единствено за яслата, иначе хич няма да се занимавам да го вадя и да ходя на комисия......В картона има записани ваксини само до Хептат Б, след което направи кризата  и отложихме на 2 пъти ваксините, след това ги отложихме заради рехабилитацията и ми дадоха от там препоръка да не се поставят, след което разписах ,че ги отказвам, защото ми изтекоха и тези 6 месеца и сега отивам на комисия пред ХЕИ, след като излезе становището на алерголога , и от там да ми дадат бележка за яслата. Аз това казвам, че не ти ли дойде до главата........

А най-интересното е, че нито веднъж не ми дадоха становище, че кризата я направи от Хепатитната ваксина, въпреки че се появиха симптомите няма и 10тина дни след поставянето и, водиха я потенциално с АБКМ  Joy hahaha минавахме и на соево мляко и какво ли не, докато не ми писна, симптомите си отшумяха с времето и хомеопатията, а сега си плющи мляко и кашкавал и нищо и няма, ама през трупа ми само втора хепатитна.

И ако щете ми вярвайте се моля поне някой от нас да изкара резултат да е чувствителен на глутен и да е наследствено, защото имам и някакви вътрешни подозрения , че и тая чудесия има връзка с хепатитната ваксинация на толкова малко бебе........Но сама си се натискам , че мисля прекалено конспиративно иначе ще се изям с вътрешностите, че съм го позволила.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 14:22 от Звезден^Прах

# 62
Пуфе отиди да ти продухат главата, сериозно Mr. Green изобщо не си разбрала за какво ти се говори .. ти не виждаш по-далеч от носа си .. твоето дете има медицинска причина да не му се поставят ваксини, щото ще го инвалидизират, обаче леля Тянка от 504ти блок в Люлин детето й е абсолютно здраво, ама тя не ще да му се сложат ваксините, щото е чула от комшийката Донка, че така е модерно .. ама като иска да го запише в детската градина, там й казват, че детето трябва да има ваксини и леля Тянка отива при личния си лекар, дава му 50лв и го моли да подправи картона като впише, че детето е ваксинирано .. ей за тва иде реч ..

# 63
  • Sydney
на моето дете първата ваксина й е бита Юни, родена е Март... имам познати, които лъжат, имам такива които казват, че са без ваксини и си гледат децата в къщи, имам и такива, които са сложили избирателно някои ваксини, вероятно имам и такива, които твърдят, че са с ваксини, но нямат реално... 5 от 6 деца са без тази за шарките, с какви ли доводи...
тук е правото на избор и истината за пред себе си, щото явно за пред другите сме велики.... като имате г*з да не ги слагате, имайте го и да си спазвате правилата, нормите и тнт...
Има случаи,когато майката търси под вола теле и зорлем проблеми там където детето няма,подкупва педиатри за да не слагат ваксини-и това е модерно!

+1
Моме, едно е да отложиш ваксините, а съвсем друго е да не искаш да ги сложиш.
+1

# 64
Да ти кажа, понякога са си прави.........аз щях да направя почти нещо подобно, ако не беше излезнала непоносимостта. Защото личният лекар вече нямаше как да отлага, а до последно ни влачеше и тя самата не искаше да слага ваксините....което беше ок за мен, веднъж вече като бях взела аз решение. Но и не посмя да запише в картона и , че е дала реакция на Хепатит Б-то.......защо, не искам да гадая или да включвам фантазия, но самата тя ни прати по алерголози и лекари, белким изкараме и минимална причина да напише нещо и да се явим на комисия.........Нито съм я подкупвала нито нищо, бях готова да и дам и декларация , че аз ги отказвам.

Питах сега невролога дали може да ми даде бележка, само ми каза, че не може, но да се опитаме да измислим начин да не ги слагаме към момента докато не се изясни състоянието/минимум 2 години/...........ко праиш ми кажи в такава ситуация?

# 65
  • Sydney
алергия ли има или непоносимост? по скалата от 0 до 3 кое е? непоносимост е 1, което означава, че не е сериозен проблемът и че се израства....

# 66
  • София
Под не слагат печат имах предвид, че не са ги изтипосали на челата на децата та да се знае кое е ваксинирано и кое не.

Звезден прах- подхвърлям идея- провери малката за хашимото с тая глутенова непоносимост. Само, че ако има и хашимото то за него ТЕЛК не дават и не е предпоставка да е се бият ваксини, но е добре да знаеш де. Самата ти признаваш, че зорлем се пънеш да намериш начини да не се бият тия пусти ваксини- говори им в цифри, мисля, че ще решиш по- бързо "проблема" и те къща хранят.

# 67
За глутена ли, има завишени антитела с подозрение за цьолиакия . Чакаме и генетичните за фолатите и контролите на антителата и нашите за да даде становище алерголога, за момента нищо не я водят.

# 68
което по никакъв начин не значи, че твоята лекарката така наречената, също не е престъпник .. всъщност жената се нуждае някой да й спре лекарските права и да се научи, че щом е избрала да работи в тази държава по тези правила, тя не е Господ, за да си позволи лукса да ги нарушава .. истината е, че милиарди хора са спасени благодарение на ваксини против шарка, полиомиелит, коклюш и т.н., истината е, че за да отидеш на екскурзия в Бразилия трябва да поставиш 10 ваксини, ако искаш да те пуснат в страната, истината е, че щом има закон, той трябва да се спазва, като не искаш да го спазваш отиваш в държава, където ти изнасят законите и по никакъв начин не се опитваш да налагаш изкривеното си мислене на хора, които искат както те са спазили закона, това да направиш и ти .. щото по същата логика аз мога да дойда и да избия теб и половината ти семейство и накрая пак да се оттърва, като се позова на факта, че "много хора не спазват закона, защо точно мен трябва да ме осъдят" .. капиш?!

# 69
  • София
Честно не разбирам желанието ти да изкараш зорлем детето инвалид.
Аз дето моята има вроден проблем не се занимавам с това...

# 70
ТЕЛК ме посъветваха да взема, щяло да стане по-лесно и без разправии внасянето на храна в яслата/така и те си връзвали документацията / , иначе и на мен не ми се занимава и хич не искам да и вадя подобен документ, освен всичко си е и приета и не ми трябва и за това.

# 71
  • София
Съжалявам, грозно е.

Момичета и Лили сега ми вдигна температура Sad

# 72
  • NE
Магнитче  уф няма край  Hug

# 73
И на мен ми е обидно и грозно, но такава ни е системата, не се толерират различните и всеки си намира начин как да оцелява и да си прокарва път през общото.

# 74
Магнитче голям зор карате .. направо не знам какво да те посъветвам .. вие направо се поломихте всичките то болести ooooh! ooooh! ooooh!

Пуфе като искаш да си различна отивай в държава, която го позволява .. тук системата е такава и като не ти харесва, си налягаш парцалите и толкова ..

Общи условия

Активация на акаунт