Дойде слъчевото лято, а мамите от ИБ вече плануват морето!

• 20 918
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
А ще го вземат. Прахчето каза, че детето и е прието в яслата. Нали питаше как да му носи храна. Освобождават ги с протокол.

# 46
Според мен просто са ги хванали в по-ранен етап на болестта, защото при вече активно заразен и със симптоми са тествали всички контактни, за съжаление другото дете е нямало шанс да бъде хванато толкова рано. Дано се оправи. Мутация е вируса, а дали е естествена или не мутация, това никой не може да каже, само е странно че гръмна подобна зараза, точно няма и месец след международната кампания за свободен избор......аз вярвам, че няма нищо случайно, но всеки има право да вземе решение и мнение за себе си и за детето си, Аз лично нямам нищо против да се ваксинира всеки , който има желание, дори съм за избора за ваксинация, на тези, които вярват в ползите им, аз лично съм леко скептична към конкретни модерни ваксини и ще подходя по-внимателно в този процес при моето дете.  Peace

Има случаи при което е не само противопоказно, ами животозастрашаващо прилагането на ваксинация, дайте да ги сложим тея деца в изолатор и там да си седят самички?

# 47
  • Sydney
забележете, че всички тези неща (проблеми) се случват в Европа, Африка.... за да идеш в САЩ примерно ти искат да иаш определени ваксини, а дори ти бият и противогрипна, така че....

# 48
Прахи, щом е животозастрашаващо ще стоиш вкъщи и ще си го гледаш. Просто хората са го измислили- ваксинираните деца в детската, неваксинираните вкъщи.

# 49
  • NE
Нали се изисква бележка за ваксините при записване на детето?
Аз също съм на принципа по-добре ваксинирано, отколкото не.
Имаше тази година и смъртен случай от морбили в Русия, отново при неваксинирано дете.

# 50
Казвам, че моето дете засега няма сложени ваксини, освен тези в болницата. Не е мое решение, така се наложи. Пък вие преценявайте дали ще искате да се събира с вашите, ако изникне такава възможност. Явно не.

# 51
  • София
Има случаи,когато майката търси под вола теле и зорлем проблеми там където детето няма,подкупва педиатри за да не слагат ваксини-и това е модерно!

# 52
Моме, едно е да отложиш ваксините, а съвсем друго е да не искаш да ги сложиш.
Мойто дете е с първа ваксина на девет месеца чак. Но после си навакса и му няма абсолютно нищо.

# 53
Разликата е в причините, но резултатът е един и същ - неваксинирано дете. Това е важното.

# 54
Явно моята реалност и разбиране са различни, моето дете има толкова права и възможности, колкото останалите, без оглед на неговото физическо, психическо , здравно и емоционално състояние и статус, всичко друго за мен са малко ала Хитлер мерки. Различния вкъщи и и далеч от очите  ooooh! Stop

Аз лично никога не съм крила какво ми е детето и не ми тежи вече толкова криворазбрана цивилизация и превенция, би ми тежало само пряка и груба дискриминация спрямо него, за нещо което то не носи вина и няма как да бъде поправено  Banghead Banghead То дето се вика, блажени са невежите и тея , които не са се сблъскали с проблема, да не дава Господ, щото дойде ли ти до главата друго яче мислиш и реагираш. 

Това да не искаш да ги сложиш рядко е щото ти е скучно и се чудиш какво да измислиш......обикновено си има причина, ама не е нужно да си ходиш с написан доклад и епикриза и да обясняваш на всеки срещнат защо........то ти е достатъчо това, заради което си го направил и изживял.  Banghead Banghead

# 55
Прахче, ти ще пратиш ли детето на ясла?

# 56
Ще пратя ако се уверя, че е безопасно напълно за него там от гледна точка на храната, това е в момента единственото което мен ме притеснява........ако не, ще мисля за частна, където са по-малко деца и контрола по-голям.

# 57
  • София
Нищо лично към никое детенце в темата.  Peace въобще не иде реч,че детето носи вина-лично то. Ако животът ни беше събрал,моите деца щяха да играят с вашите неваксинирани-ако,не знаех,че не са ваксинирани. Ако знаех-ще са дискретно отбягвани,без ничия душа да пострада.
Съвсем не изключвам факта,че е възможно и сега Жорко да има неваксинирани приятелчета,за които не се знае,че са такива,може би са и в детската градина...На никой не слагат печат-ваксиниран или не,здравния картон се подправя Peace

# 58
  • В къщурката на хълма на феите
Сигме Ема също е от децата, при които поставянето на ваксини е животозастрашаващо до определен етап от живота й, но я водя на ясла, в която медицинския контрол е по-сериозен и се обръща специално внимание, точно защото съм наясно колко неуместно е моето дете, което не е с пълен набор ваксини, да бъде събирано с напълно ваксинирани деца - от една страна, защото Ема може да се разболее по-лесно от определени заболявания и от друга страна защото тя може да бъде опасна за другите деца .. ти не се опитвай да обясняваш на Пуфето откъде идва топлата вода, тя е открила, пък ти си с изкривено мислене Peace

# 59
Слагат печат и протокол на не ваксинирани и статуса им е известен, няма как да бъдат приети иначе. А това, че има неизвестни не ваксинирани е именно поради факта, че са задължителни .........отпадне ли това, ще се знае статуса на всяко едно дете.....

От друга страна половината и повечето баби и дядовци на децата не са ваксинирани.......освен да не ходят и на село децата  Joy Joy Joy щото ще вземе някоя дифтерия да лепне баба Пенка на малък Пешо  Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт