Дойде слъчевото лято, а мамите от ИБ вече плануват морето!

• 20 930
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
Магнет, ние направихме резервация точно в Томас резиденс, в най-натоварения сезон, средата на август. Може да се засечем, ако решите да сте там.

# 31
  • София
Ние почиваме от 1.9 всяка година.

Леле още осем случая на Дифтерия в Испания! #Crazy

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 11:26 от magnet_for_happiness

# 32
  • Северозапада
#Shocked
Обаче ето част от информацията "Всички осем деца СА ваксинирани срещу заразата и не са проявили симптоми на заболяване."

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 12:27 от ant G

# 33
  • София

Ееееее стига дееее!  smile3514 newsm09

# 34
  • Sydney
pospalancho геройчета сте вие Simple Smile дано вс е наред и напред Simple Smile
magnet_for_happiness и аз съм за Царево  Peace

# 35
  • София
#Shocked
Обаче ето част от информацията "Всички осем деца СА ваксинирани срещу заразата и не са проявили симптоми на заболяване."
НО заразата тръгва от неваксинираното дете Wink после защо някои избягват неваксинирани деца...
Цитат
Животът на момчето, от което тръгна заразата, се поддържа от системи заради сърдечносъдови и белодробни проблеми, както и заради бъбречна недостатъчност.Състоянието му е критично, но стабилизирано, съобщават от болницата в Барселона.

Детето не е било ваксинирано по решение на родителите, които признаха, че "изпитват ужасна вина" за отказа от имунизация.

# 36
Аз също бих избягвала неваксинирано дете.

# 37
  • София
Аз също бих избягвала неваксинирано дете.
Много ясно. Peace само да го знам кое е/кои са...

# 38
Аз пак да попитам - как точно неваксинираното дете застрашава ваксинираното. Нали това е идеята на ваксината - защитава от зараза.

# 39
Много интересно от де е дошло при него...... newsm78 newsm78 а ако и другите са били ваксинирани, но са се разболели, то означава, че имат еднакъв имунизационен статус с неваксинираното- нямат защита и шанса да се заразят е равен на неваксинираното, само дето са с едни инжекции напред, нищо друго.

Това дискриминацията и неразбирането на различното е страшно нещо........те хората и циганите и чернокожите избягват от невежество и то в модерни времена дори, кофти манталитет.

Ние ще почиваме най-вероятно в края на юли  Tired Tired Мъжът ми заминава на лагер с други треньори в края на месеца и оставаме само с дребното, направвооооо  Crazy Crazy Crazy Добре, че проходи, че иначе не знам , поне вече не се налага да я разнасям, ходи си навсякъде почти сама и сравнително слуша и изпълнява. Като и кажа хайде чипа чипа, свалям пампито и е наредена в банята да чака душа , после слагам хавлийката и я хващам за ръка и отива в спалнята. Качва си се сама на столчето за хранене от дивана като е гладна, чакам само мъжото да ореже все още пръчки на кошарата, иначе като и се доспи се нарежда и овисва там. Най-сетне ще мога да си лекувам ставата на ръката, че е нетърпимо, понякога боли зверски и хладилника не мога да отворя дори, направо се чудя да не е някой артрит на млади години  #Cussing out

# 40
  • Sydney
айде пак се почна - проблемът идва от мутацията на вируса!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

и е изключително НАГЛО да се лъже за такова нещо.... друг е въпросът ако си носиш отоговрността и казваш "реших да не си ваксинирам детето, решете си дали ще го събирате с моето или не"... точка. ама защо, как, и тнт е наглост безмерна

# 41
  • В къщурката на хълма на феите
според мен е мутирал вирус .. сега, друг е въпроса дали е мутирал естествено или някой го е мутирал и пуснал .. всеизвестно е, че има подобни практики още от военно време, както от фармацевтични компании в мирно ..

п.с. Бени виж как мислим еднакво с теб Mr. Green

# 42
  • София
ТЕ са дали положителна проба на заразата, на антибиотици са за да не се активира болестта.
Цитат
Всички осем деца са ваксинирани срещу заразата и не са проявили симптоми на заболяване. Пациентите са изолирани и се лекуват с антибиотици, за да не се допуска активизиране на болестта. Още 30 техни близки и роднини са подложени на изследвания за дифтерия.

оф ето го цялото
Цитат
Осем деца са дали положителна проба за зараза с дифтерия в Испания. Това съобщава регионалното здравно министерство в Каталуния.

Децата са приятели от училището на 6-годишното момче на име Пау, което беше диагностицирано със смъртоносното заболяване миналата седмица. Това е първият случай на дифтерия в Европа за последните 28 години.

Всички осем деца са ваксинирани срещу заразата и не са проявили симптоми на заболяване. Пациентите са изолирани и се лекуват с антибиотици, за да не се допуска активизиране на болестта. Още 30 техни близки и роднини са подложени на изследвания за дифтерия.

Животът на момчето, от което тръгна заразата, се поддържа от системи заради сърдечносъдови и белодробни проблеми, както и заради бъбречна недостатъчност.

Състоянието му е критично, но стабилизирано, съобщават от болницата в Барселона.

Детето не е било ваксинирано по решение на родителите, които признаха, че "изпитват ужасна вина" за отказа от имунизация.

Дифтерията е инфекциозна и силно заразна болест, предизвикана от бактерията Corynebacterium diphtheriae. Разпространява се при пряк физически контакт или по въздушно-капков път. Ваксината ДФТ е включена в задължителния имунизационен календар.

Прах дали има разлика-онзи бере душа, а те не са с активирана болест и с шанс да не се активира. Не е еднакъв статуса.Аз предпочитам децата ми да са на мястото на тези осем,теб щом те влече твоето да е на мястото на единствения,добре. Дискриминация, различното- все глупости. Само ти ги разбираш тия работи.

# 43
Да де, ама неваксинираното дете като отиде в детската, майката няма да дойде при мен и да ми каже- аз пуснах неваксинирано ми дете, пък ти си решавай дали да го събереш с моето.

# 44
  • Sydney
Да де, ама неваксинираното дете като отиде в детската, майката няма да дойде при мен и да ми каже- аз пуснах неваксинирано ми дете, пък ти си решавай дали да го събереш с моето.
е, да де, аз за тази наглост говоря... лъжат и го водят, защото ако кажат истината, която в случая е по-важна, няма да го вземат в градината

Общи условия

Активация на акаунт