Дойде слъчевото лято, а мамите от ИБ вече плануват морето!

• 20 928
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • shumen
Цвете,мерси за новата темичка.Много е хубава.
Поспаланче,браво на Слав.Дано е добре след контролния преглед и да си ходи пак на ясла.
Магнитче,да се оправя скоро Жорко.
Аз утре завеждам моя дивак на ясла и отивам да си вадя документи за работа.Да се надяваме,че ще са готови до Понеделник и да започвам работа.

# 17
  • Северозапада
Фея, много добре си се справила
Бени, за доктор Камел става въпрос.
Магнет, да оздравява скоро и Жорко. Тази зима беше някакъв ужас за всички.
Поспаланчо, геройче е Слав.
Дани, успех и в работата, и с градината!
Стели, къде зачезна? Затрупаха ли те с работа? Радко как е?

# 18
  • shumen
Мравче,благодаря.За сега ще съм редовна смяна от 8 до 17 на работа и ме устройва.Само ме притеснява как ще вдигам сутрин рано Дени,защото ще трябва в 7.15 най-късно да съм го завела и да бягам да гоня автобус.

# 19
  • Велико Търново
Феичка, благодаря за темата!   bouquet
Поспаланче, много се радвам, че всичко е минало така добре. Със сигурност ще сте доволни, че сте се решили на тази стъпка  Hug
Дани, много е хубаво това, че започваш работа. Самочувствието вече ще е друго  Hug

# 20
Ето ме и мен в новата темичка, Феичке, благодрско   bouquet

Перу, как вървят нещата с кърменето? Нагласихте ли се с Ида?

Поспаланче, браво на малкото юначе, да се оправя бързо сега и да си ходи на яслата  Hug

Ай какви сладурчета видях в албумчето  Heart Eyes
Глухарче, Томи мн се е променил в личицето, еей растат децата кат гъбки.

# 21
  • София
Фея, много добре си се справила
Бени, за доктор Камел става въпрос.
Магнет, да оздравява скоро и Жорко. Тази зима беше някакъв ужас за всички.
Поспаланчо, геройче е Слав.
Дани, успех и в работата, и с градината!
Стели, къде зачезна? Затрупаха ли те с работа? Радко как е?

Мравче,

Ние ходихме при Ала Камел В Исул един уикенд когато малката ми каза, че е боли ухото и се държеше за него. Много готин лекар и той ми каза едните капки, които ни беше изписал Мустаков да не и ги пръскам. Изписа Лимфомиозот за 3-тата сливица и евентуално като Поспаланчето след 3-тата годинка ще я махаме.
Преглежда и в събота и е с направление от ЛЛ или платено (30 лв.)

Дани, Успех на новата работа. Дано вече всичко да се нареди при вас.

Поспаланче, бързо да се оправя Слав и скоро да е отново на ясла.

Магнитче, да се оправя Жорко.

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 08:19 от ®˙·٠• АлЕкС •٠·˙®

# 22
# 23
  • NE
Магнитче Да се оправят и двамката. Hug
Глухарче Томи е голям сладур. Heart Eyes Честита 3 месечинка.
Петьофка Има големи сладури. Heart Eyes
Поспаланчо Дано бебка поизчака още малко и Слав да е добре вече. Hug

# 24
  • При моето слънце
Добро утро  Hug
Фея, благодарско за труда и милите думи за моите зверчета   bouquet
Поспалачно, радвам се, че всичко е минало както трябва, а минаването през Джъмбо е задължително след такива мероприятия  Mr. Green
Магнитче, бързо да се оправяте.
Дани, успех с новата работа.
Перу, сияеш с Ида в ръце  Heart Eyes
Аз изкарах една леко безсънна нощ и сега гледам като изтребител, затова ако пропускам някого, моля за извинение.
Хубав четвъртък на всички  Hug

# 25
  • София
Утро.
Дани честито за работата- каква е? Simple Smile
Поспаланчо радвам се, че всичко е минало при детето добре.
На всички болни казвам да се оправят още днес!
Моя син снощи пак повърна в кревата от кашлицата- кво е това нещо при него, драйфа като луд винаги по- жестока ли е кашлицата, егати, пералнята не смогва да изпере спалното бельо..

Направих банички с бутер тесто, които щяха да са много вкусни ако не бяха изгорели.. Лили ме нагъна на цока и им видяхме сметката Sad

Ох имам страхотна оферта от Томас резидънс в Царево за почивка и много се колебая дали да избера хубавия хотел с басейн и ол инклузив или да предпочета по- посредствения в Приморско но за сметка на страхотни плажове :-/ Томас е на Нестинарка, но като видях колко хотели са около плажа зле ми стана..

Последна редакция: чт, 11 юни 2015, 09:23 от magnet_for_happiness

# 26
  • Северозапада
Алекс, мерси за инфото. Той работи и с фонда ни, доколкото знам, та ми е още по-добре. Ще взема да му се обадя наистина  Peace Как му се произнася името, ако имаш идея, да не се излагам?  Blush

# 27
  • При моето слънце
Магнитче, аз бих избрала Царево  Peace Приморско ми е много противно в последните 5-6 години. Пък и аз заради Мишо стоя повече около басейна, в морето вече 4 години не мога да го накарам да влезе, мокри краката, но дотам. А в басейна вече си се плицика. Затова бих предпочела по-добрия хотел.
Мишо още от сега ме пита кога ще ходим на море, а аз не знам изобщо дали ще ни огрее тази година. Обикновено ходим септември, но правим резервации още февруари - март. Тази година ще се решава на момента. Имаме покана за Обзор, та това ни е крайния вариант, ще поживеем и ще видим  Flutter

# 28
  • София
Алекс, мерси за инфото. Той работи и с фонда ни, доколкото знам, та ми е още по-добре. Ще взема да му се обадя наистина  Peace Как му се произнася името, ако имаш идея, да не се излагам?  Blush

Хахахахаха честно казано незнам. Ние просто влезнахме и ММ говори с него, тъй като на нас ни го беше препоръчала една негова колежка. Ние си платихме, но останах доволна. Наистина е много мил и внимателен с децата. Май не се записва час, а директно отиваш и чакаш.
Ако идвате уикенда може да се видим за малко след това......ние сме близко до Исул.

Магнитче,
Ние бяхме на Арапя и ходихме до Нестинарка - доста е фрашкано от хотели, но и плажа хич не е лош. Много ми хареса, защото пясъка беше чист и много ситен. Но може би наистина ще е яко тъпканица.

# 29
  • Сливен
И аз благодаря за темата  Hug
Поспаланчо, радвам се, че операцията е минала добре , надявам с, че и възстановяването ще мине така  Hug , сигурна съм, че и бебка ще изчака малко.
Магнет, бързо оздравяване на Жорко  Hug
Хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт