Дойде слъчевото лято, а мамите от ИБ вече плануват морето!

• 20 946
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
  • В къщурката на хълма на феите
снощи реших да не давам на Ема ериус, щото вече щеше да е 15ти ден по ред и тази сутрин дребната кашля .. ми дадох си го пак и да се надяваме, че няма да има проблем .. уф, умрелите дървета вече прецъфтяват, обаче при нас подобрение - йок! май ще ходим при новата ЛЛ съвсем скоро ..

# 676
  • до едно тепе
Мецко не е проблем да го даваш по-дълго споко. Слав пие Зенаро(пак антихистаминов, но с друго в-во) от септември насам. Колкото пъти го спрях все се разболяваше. И сега като го спрях почна да кашля пак та ЛЛ му го изписа за 10 дена още.
А добро утро след много откачени вечер и нощ. Хората са изтрещели напълно Shocked

# 677
Поспалане мерси, да се надяваме, че ще спре да кашля .. явно вчера и днес има нещо във въздуха, защото снощи ходихме на гости на кумовете и кума беше с кръвясали до безбожие очи /човека страда от същата алергия като Ема/, Мецан кашляше кошмарно въпреки инхалциите, а аз дето нищо ми няма тая сутрин ми тече носа и кихам като побесняла .. колко му е да сме в новините със някакви завишени стойности я на прах, я на нещо друго във въздуха Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 678
  • до едно тепе
Да ти кажа когато е ветровито се засилват симптомите на алергия, защото вятъра носи полена, а и количеството прах във въздуха е завишено многократно. След дъжд обаче се диша много по-леко. Аз след дъжд се чувствам най-добре, защото той отмива полените и прахоляка и ако няма вятър ден-два положението е екстра Whistling
Моя синковец нещо дрезгавее от вчера. Не се оплаква да го боли гърлото, яде, а гласа му е дрезгав Thinking

# 679
вчера вечерта при нас духаше доста .. че и днес не е много спокойно, но поне не е на пориви вятъра .. значи да не се паникьосвам, имало разумно обяснение за положението .. имах съмнения първо, защото снощи наистина не дадох ериус и второ, защото свеки се обади да каже, че е настинала, ама не знам дали е настинала на работа, щото условията там са изключително подходящи за подобно нещо или е някакъв вирус и дали още предната вечер е имало индикации за болест, пък тя не ми е казала и Ема е била контактна с нея или по-късно се е появил проблема .. направо пощръклявам вече Crossing Arms

# 680
  • Северозапада
Меци, в новините май наистина са казали нещо и за замърсяване на въздуха при вас. Свеки коментираше нещо снощи, че нали брата на ММ живее в Ст. Загора.
УНГ-то, който е поредния изписал Ериус на София, каза че може да го пие и няколко месеца. И аз съм редовна в даването му поне от месец. Водих я сутринта до ЛЛ, че сутрин кашля зверски, чак се задъхва, но (за сега) няма притеснително, сигурно от капките за нос.

# 681
Меци, в новините май наистина са казали нещо и за замърсяване на въздуха при вас.
мнооого поздрави и на майките, и на лелите, и на вуйните, и на стринките, и на учинайките, и на цялата рода по женска линия до 9то коляно на всичките дето ни тровят редовно #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 682
Ми тука на орлов мост са сложили една джаджа да измерва колко е мръсен въздуха. Па мръсен е яко.

# 683
тука, ако сложат такава джаджа, най-вероятно тя сама ще си стори крака и ще си тръгне ..

# 684
  • Sydney
Mometo*има и безлактозна Лактана Био, но само от "чужбински" сайт може да си я купиш, в Бг няма (поне аз като съм търсила)  Peace
stelico аз вчера ти честитих, тук пак Честит Рожден Ден Simple Smile
sigma да, даже наскоро четох ето тази статия, не мръсен, ами направо отровен
http://www.capital.bg/politika_i_ikonomika/bulgaria/2015/03/06/2 … ash_otroven_prah/
mecani при вас винаги се е говорело как въздухът е мръсен, както и в Бс - там как ги трови тоя Нефтохим... да се чуди човек как 3 години бяха най-добър град за живеене  Mr. Green

ами опроверга ме овньо  Twisted Evil Mr. Green

# 685
да се чуди човек как 3 години бяха най-добър град за живеене  Mr. Green
на магия ..

# 686
Нямам идея какво пускат във въздуха, ама по едно време искахме с мъжото там да ходим на гости на братовчедка ми. Имам 3 приятелки, заченали естествено с близнаци........това само от близките ми там  Crazy Crazy Crazy  това е мнооого висок за моето виждане процент от ограничен брой хора при все ниският сравнително шанс да се случи. Като се замисля, нямам познати от други градове, които да имат близнаци заченати по сексуалният начин  Mr. Green Mr. Green Сега се каним да ходим на гости на бебетата там/че и братовчед ми и братовчедка ми имат бебчета през един месец родени/, ама мъжът ми каза, че отидем ли там преустановяваме всякакви интимни контакти за поне половин година  Joy hahaha

# 687
  • до едно тепе
ама мъжът ми каза, че отидем ли там преустановяваме всякакви интимни контакти за поне половин година  Joy hahaha
И накрая току виж сте се уредили с тризнаци естествено заченати  rotfImao
Моя мъж навремето разправяше,че като е служил в Добрич е бил на някакъв радар и всичките военни са имали само дъщери. Та все викаше, че сигурно и той ще има само женски чеда. Може и да му го напомня някой ден  Whistling

# 688
  • Германия
Меци: какво се чудиш, нали знаеш двата източника на обгазяване на Ст.З. И здрав да си пак ще кашляш. Ей начумоса ги тези липи, значи.  Mr. Green
Ние сме още със завишена температура(която ту се качва, ту пада) и другите памперсни екстри. Е колко може да го държи този вирус? newsm78

# 689
Пробиотик някакъв даваш ли, ето този би трябвало да го има при вас, аз съм много доволна от него, регулира стомахчето много бързо  Peace

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт