Дойде слъчевото лято, а мамите от ИБ вече плануват морето!

• 20 924
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Германия
Да давам му. Доки ни изписа един Mutaflor, за общо 10 дни. Аз вчера малко дадох само половината дозичка, забравих вечерта. Днес му дадох остатъка. Утре пак ще се върна по предписаната схемичка.
Маре: как е Евчето?

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 17:35 от Pusteblume

# 691
  • Варна
да изохкам , нашарих се и аз, не знам какво ме чака  Tired

# 692
  • Sydney
Pusteblume щото не е вирус, а бактериално... сори, че намилам като дърта свекърва, ама тея лекари да вземат да си скъсат дипломите или поне да си вземеш резултатите от ПКК да ги видим тук... другото - ако ПКК беше с ЦРП вече със сигурност щеше да се знае, че е бактериално и да не правят такива догатки... други симптоми има ли детенце?
libra бързо оправяне...
pospalancho и аз съм го чувала това за военните

# 693
  • NE
Всички болнички да се оправят и Либрето също.
Честит рожден ден на Стелито. Здраве, радост и успехи.  bouquet Браво на мама и срещата с кметЯ.

# 694
И мен ме съмнява много за бактериално  Peace  ама без изследвания няма как да стане ясно  Tired със сигурност  Tired Ако беше вирусно, поне темп щеше да е отшумяла вече , а вдига ли все така, значи е съвсем активна инфекцията и не се влияе от лечението

# 695
Глухарче, мн се задържа при вас това нещо, дано да минава по скоро.
Ева е добре, вчера темп. беше все 37, малко отпаднало беше детенцето, днеска е съвсем друга, живнала, няма температура. Обаче подкашля от време на време и се чудя кашлица ли е или ей така от слюнките. Яко си пъха юмручетата в устата и кроти когато и търкам венците с пърст.Та се чудя да не би цялата тази работа е за излизане на зъб, ама мнооого и е ранно бе  Thinking

# 696
  • NE
Маре Обикновенно почват да ги дразнят венците доста по-рано, а и слючестите жлези почват за функционират, но не е изключено и зъбче да е.
Глухарче Дано Томи е по-добре. Тази стабилна Т е много съмнително да е вирус наистина. При Вили се повлия почти веднага с АБ, а пак беше бебе - на 6 месеца.

Вече мисля да хвана горЪтЪ. Тези два кътника докато излязат ще се гътна. Цял ден е мрънкане и рев. Нощно време сме ваденки. Tired

# 697
  • Sydney
добре де, аз разбирам че детенцето на Pusteblume е на АБ? как ще изписват АБ след като смятат, че е вирус първо и второ как са решили точно този АБ да изпишат без антибиограма и тнт... да е*а и специалистите ooooh!

# 698
  • Германия
Бени:Първоначалните ни проблеми бяха зачерввно гърло, темпвратура и дрис. Томи беше и с бактерии. Е. коли. Педи беше изписала един АБ и прати същевременно в лабораторията да видят що за гадинки си отглеждаме. Не й се рискуваше да чака още заради температурата и разстройството.  Във събота ни беше последната дозичка АБ. А завишената температура( 37,7 - 37,9) ту я има ту я няма. Сега и растройството мина, май да не казвам голяма дума.. Други симптоми няма.
П.П. На около няма друг педиатър, а не ми се иска да го водя с всьо ти градски транспорр в града, ако има нещо. Педи ни е на 20тина минутки пеш.
 Тук за 15 години са ми правили един единствен път антибиограма.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 21:37 от Pusteblume

# 699
Либрее, как я втаса така бе, душа  ooooh!
Голям смях, днес, след 100 разговора по тел. между мен и ЛЛ, ЛЛ и не знам си колко представителя на ХИп и разни др. фирми, се оказа, че представителката на ХИП е объркала ЛЛ, пожела да се срещнем, за да се реваншира за допуснатата грешка, респект за което, а пък ЛЛ ни прати в понеделник на алерголог, за да се види, аджеба, има ли детето алергия, или не. Ако да - то да му се изпише АМ по касата, ако не - да си живеем живота. На още някакъв лекар да отидем?  Mr. Green
И да почерпя, че чух вълшебните думи от ММ "тази вечер аз ще приспя детето, а утре сутрин като се събуди той, ме вдигни, аз да го поема, а ти да си доспиш"  Heart Eyes newsm24

# 700
  • до едно тепе
Либре изопринозин 3х 2 мисля беше дозата и фенистил на хапчета душа. Да минава по-бързо и дано не те сърби много Hug
Моме при Бакалова ли ви праща. Малко е отнесена, но пък не лекува много агресивно поне. Четох обаче отзиви в мамата, че за алергия изписвала само едно единствено АМ и само за него си пеела, че било най-доброто. Но пък като седне човек да чете за всеки доктор и добро и лошо се пише Whistling Браво на мъжо. Стяга се човека за второто значи.
 Е моите четат книжка в детската и ще се приспиват взаимно след малко Laughing
Пффф днес какво ли не изядох цял ден Shocked

# 701
  • Варна
Ми а де Моме, как , явно не съм я карала като дете , щателно търсих в детският си картон още когато Лиян се разболя и нямаше регистрирана информация, майка ми помни че сме карали със сестра ми шарки , ама явно не и тази  Mr. Green.

Към момента два дни вече поддържам 37-37,7 температура, малко я посваля и тамън се осеферя и айде пак , пъпчоците и те започнаха да избиват  Crossing Arms

И аз пия вино, от немай къде и с лечебна цел  Crazy, преди сън ще ударя още един бърз гълток  Whistling, както ме съветва една позната във фейса, ще я удави таз шарка  Twisted Evil

Поспаланчо  , хапвай щом ти се услажда Hug

# 702
  • При моето слънце
Ехааа, за пореден път завидях на Момето, веднъж за ментичката и сега за вълшебните думи  Mr. Green
Я ми кажете с какво мога да мажа лицето на Жорето  newsm78 Излизат му едни ситни пъпчици по бузките и челото и много ме дразнят. Сутрин е що годе добре и до вечерта се влошава. Предполагам, че е от честото повръщане в комбинация с жегите, но може и да греша. Мишо нямаше такива проблеми. Ползвам лосиона на бюбхен и кокосово масло.
Либре, дано мине леко.

# 703
  • до едно тепе
Петьофка ми той може още да се чисти. Помня,че Слав на тази възраст стана пъпчив като тийнейджър. Ама си бяха като гнойни пъпките де. Тогава личната ни изписа един крем на А-дерма да ги изсушава, но после пък почна да се зачервява от него. Защо не пробваш с Бепантен. След 2 години мъки да мажем какво ли не по лицето се оказа, че с него минава най-добре, а вече мисля, че има и крем, който не е толкова мазен като унгвента Thinking
Либре 37, 7 не е много висока. Мъжо качваше до 39,6 и сваляше до 38,5 и след 2 часа пак наново нагоре. Хексалгин ти трябва, ако мине над 38,5. Дано ти избият по-бързо пъпките, но имай предвид, че може да е на 2-3 вълни избиването ooooh!

# 704
  • Германия
Перьофи: това се нарича бебешко акне. Томи до скоро му избиваше. Аз от време на време мажа само с кремче на велвда, защото му се изсушаваше много кожата на лицето. Не мислех изобщо да го мажа, но по препоръка на педи го мажех, а  и тя видя с какво да го мажа и удобри кремчето.
П.П. Либре, ако имате вана, направи си една баня с отвара от лайка. Невероятно добре успокоява.
П.П.2 Цвете: и вашта не е лесна. Но поне знаеш от какво реве. Днес Томи също се тръшка от обяд, каквото и да направех успокояваше за малко. От умора спа от 5до 6, това е мнооооого за него. Излизах с количката и пак. Накрая ММ, ми каза да му бутна термометъра в дупето. Томи се изпръцка и си свърши работата. Ами явно това е било. А моите масажи и движене на краченцата като на колело не помагаха преди това. Сега Дзвера спи. И аз си лягам, че ей го след най много два часа е замрънкал, че е гладен.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 23:35 от Pusteblume

Общи условия

Активация на акаунт