"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 355
  • 751
  •   1
Отговори
# 360
Съвпада  с последната седмица на Рамазана.
Излъчването на  всичките сериали ще бъде  от 21:30/след Ифтара/нещо такова четох/

Кога точно е Рамазан?  newsm78
Денят преди Байрама се казва  Арифе  и трябва да е в четвъртък. Баш празника е 17/ 18 Юли.

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 21:39 от Maya@

# 361
Значи казваш, Спирит, Бурхан отива право при Чичо?  newsm78 Спукана му е работата на Хю.  Confused

МаяHug!

# 362
между другото по времето на празника не излъчват сериали,

# 363
Какво става с тая,,мамма,, тая вечер newsm78
Не ме пуска newsm78

Хътрватките пишат , че днес Туба и Енгин са снимали на плажа.

# 364
  • В Града на липите
Благодаря на неуморните ни преводачки bouquet   bouquet   bouquet   bouquet
Чичи, много закъсня да си смени девиза  Grinning
Иначе мнението ми като цяло не се промени.
Мфето ще го закъса в най-скоро време, и въобще няма да го жаля.
Каквото си е посял, това ще жъне.
За пръв път ми се случва да се откажа от някой герой, почти накрая, но незнам защо и как, ме загуби  Grinning

# 365
# 366
  • софия

За пръв път ми се случва да се откажа от някой герой, почти накрая, но незнам защо и как, ме загуби  Grinning

според мен просто натягат обстановката преди финала  Grinning знам ли, така ми се струва  newsm78
и зааащо е турил тия вериги на Йо.... Joy комисариото прилича на Херкулес преди да го навият за Троя  Joy Joy Joy

# 367
  • Разград

# 368
топли от тази вечер

# 369
  • Разград

# 370
МЕРИАМ, ЛИЛИ, АЛЕКС, РИНКА, благодаря ви от сърце!

Здравейте, момичета! Аз изгледах серията. Още по време на излъчването си поплаках, сега се бях настрила да бъда по-сдържана, все пак знаех какво ме очаква, но не се получи на 3 момента. Първият беше този.

Вторият беше този“

Толкова мъчно ми стана за Йомер. В този момент Ел още не знаеше. И това, че дори не знаел дали изобщо иска дете от него ме натъжи още повече. А и сега като знам, че ще мине време докато се видят отново, докато си споделят болката, ми става още по-тегаво. Много, много мъка се стовари на двамата и като се замисля, без тази любов, нямаше да могат да издържат. Нечовешко е просто всичко, което им се случва. И единствено любовта и надеждата, че ще могат един ден да ѝ се насладят спокойно, ги крепи и им дава сили.
Ако изключим свръхвъзможностите на турската медицина, нормално Елиф не би трябвало да забременява след тази операция 2 години или минимум една година. Все пак и матката е била наранена, има коремни шевове, които трябва да зараснат. Но много ми се иска тя поне да каже на Йомер , че иска да си имат детенце. Принципно не съм привърженичка на финали, където се казва след еди колко си време, но тук съм съгласна да ми дадат цяла такава серия.  newsm47

И третият момент, където си поревах беше разбира се този.

Тук имаше и малък гаф.

Тази серия беше изключително силна откъм актьорска игра. Всичко беше толкова истинско. Нямаше преиграване, историята ме докосна и заинтригува. Туба и Енгин си остават моите любими актьори и много се надявам пак да ги съберат в някой проект, защото просто са великолепни заедно.

За Аслъ с една дума - срахотна. Найстото чувство ми подсказа в началото, че това ще е интересна героиня и не ме излъга. Поздравявам всички, които са в нейния клуб.  Hug

Диалозите между Мето и Чиче ме изкефиха за пореден път. Актьорите изпълняващи тези роли са също между любимците ми.
От Мето и аз се отказах. Този герой няма начин да се изчисти в моите очи.

Нилюфер - разбирам пилешкият ѝ мозък, не е да не я разбирам, но ме отвращава. Тя за мен е като плевел в градината, който трябва да се изкорени, за да могат растенията да растат нормално. Ако на някой му е жал за плевела и смята, че и това е растение, което има право на живот, да не очаква богат уражай. За да виреят хора като Нилюфер, трябват жертви. Винаги се намират такива. Може би и затова винаги ще има хора като нея. Няма как да се промени, щом като винаги има кой да я съжалява и подкрепя.
Що се отнася до актрисата Бастемсу, гледах виртуалната среща на живо и не открих никаква разлика между държанието и начинът ѝ на говорене по време на тази среща и държанието и начинът ѝ на говорене по време на филма. В началото я харесах, но с течение на времето ми е банална, еднаква. И в писменият вид на тази среща са изпуснати един куп чок севиорум, които бълваше на всяко второ изречение.
46кг за тази височина си е анорексично. Дори не се вмества по френските показатели за нормалност, защото тогава трябваше да е висока 156 см.

Пелин- продължава да ме дразни. Колко щяла да се зарадва мама Елван, била се състарила с 10 години заради смъртта на Хюсеин. Боже, боже  #Crazy къде пък я видя съсипана и състарена. Хуч нищо ѝ няма на Елван и как бодро само крачи и се обажда по телефона. И тези тайни също не са ми по вкуса. Нито нейните, нито на Ипек. И на двете им нямам доверие. Засега само Арда е човекът , на който гласувам доверие.

Хюсеин - този герой продължава да ме отвращава с поведението си. Вие като куче, че той бил виновен за всичко и се проклина, но продължава да нанася рани на най-близките си. А е супер недостоверно това, че му дадоха информация по телефона за състоянието на Елиф. Това и в Турция е забранено.
Затвърждава се мнението ми за Хюсеин, че не блести със мозъка си. Тези обаждания по телефона са върхът на простотията. Метин го предупреди да не се обажда наляво и надясно, но кой да слуша.  newsm47

Елван - абсолютно ми е безлична. Подразних се от начина  по който успокояваше сина си за изгубеното бебе. Намирам го за неуместен и мен лично не би ме успокоило това, което тя каза, не бих го приела като разбиране, като съчувствие. Все пак не става дума за църковен служител.

Мелике - ред ми е и ми е време да проявя и аз наивна добронамереност. Надявам се след някоя и друга дума на малък Бурханчо, тя да се откаже от намеренията си да го предаде на Мюмтаз. За мен ще е достатъчно тя да се откаже, независимо от последствията.

Мюмтаз- за този герой беше ясно, че ще му отредят малко повече роля, защото за никой друг от хората на Таяр не са отделяли толкова време. Ние дори не сме имали време да им запомним имената. Обаче не стана ясно кога той стана човек на Мето. Аз останах с впечатление, че в началото на серията не беше. Той не знаеше какво се случва, когато забеляза, че хора от охраната са повалени. Вероятно в последствие е решил, че Таяр вече не е толкова силен с тия операции, пък и да е, животът му не е застрахован, всички ги стреля в упор ако нещата не вървят по неговия план. Да си зависим от настроението на Таяр не е за предпочитане. Мюмтаз иначе си е мръсник от класа.

Оказва се, че прокурорът не е човек на Таяр, а на Метин. Дали и той ще пропее пред Таяр? newsm78

Докторът според мен ще пропее пред чиче. smile3521

Песента както и на други от вас, не ми хареса и смятам, че не се вписва в нашия сериал.

Чудя се защо докторът на Таяр му е толкова верен, защо толкова много се грижи да оцелее пациента му. Само като извор на пари ли?  newsm78

При сцената с човека с протезите, девремите ги изкараха меко казано тъпички. От какъв зор трябваше всички накуп да се явят пред човека. Спокойно тази работа можеше да я свърши един от тях или двама, другите можеше да чакат отвън. Не че това беше кой знае колко важно. Ясно беше вече всичко след като видяха Неджо да ходи там.

А дядката шофьор дето не си спомняше в коя болница са закарали онзи с ампутирания крак и не бил погледнал в лицето жертвата, това също си е абсурд. Но да речем, че го е страх.

Другите ще ги пропусна.  newsm47

# 371
# 372
  • Разград

https://www.youtube.com/watch?v=KYG82LmF0FU

Скрит текст:
Много мразя да изглеждам на глупачка в очите на някого, защото някои е решил да си редактира поста и след това изглежда че аз съм го дублирала.

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 01:11 от vania_e

# 373
Елиф може и да излети с тези балони

# 374
  • AMS
Привет на всички!!!

Ринка, Варна,
благодаря за трея!!!

Мериам, Лили,
Алекс, Рина,
благодаря за превода!!!

Благодаря ви за споделеното!!!

Това, което написах, наистина не е само за протокола!!!
Благодаря ви за постовете, които чета, с интерес и удоволствие!!!

Изгледах преведената серия.
С наближаването на края, все по-малко стоп-кадри правя.

Всъщност нещо ми е скършено настроението. Едно ми е убито.
"Имам само едно желание" - Всички деца в сериала да са добре.
Скъса ми се сърцето за малкия Бурхан.

Чудя се, до края, какви още неприятности, не са се случвали на нашите ГГ.
Ето в следващата серия Йомер е във вериги.  
Нещо не се чувствам така, както беше само преди две серии.
Явно, отлагането на финала, ме демотивира, до известна степен.
Дори, това с изгубеното бебе, ми беше прекалено, особено със съболезнованията.
Както и това, че Елиф не трябваше да знае.

И защо докторът не го каза на Йомер, а на Аслъ?
Ами ядосвам се, защото, ако майката е в безсъзнание, трябваше да се потърси бащата, а не сестрата.
Нямам нищо против Аслъ, да не ме разберете накриво. И тя се чудеше какво да прави с тази вест.  
За това първо трябваше да се знае само от тях двамата, да имат време да споделят болката си и тогава да казват на другите.

Продължавам да се чудя какво още лошо има да видя. Хич не съм оптимист.
Всички сериали приключиха, а нашият, като че ли за наказание, продължава.
То не им стигат ограниченията при рамазана, ами и да работят на тази жега до байрама.
Един от другите проекти на Ай Яапъм приключи, с така чакания щастлив край.
Финалната серия 2ч20мин. Щастието беше в последните 10 минути.
Само 10 минути, за да се види, че лошите са си получили наказанието /най-лошият е в лудница/
и ГГ са живи!
Ами от такива теркове - вярата в светлото бъдеще, голямата любов и ... чак не мога да повярвам, че наистина ГГ останаха живи.
Всичките дизита, дето ги гледам, се надпреварват, като на състезание, ГГ да преживеят всичката мъка на света.

Хайде да приключа, че се сетих за доматите.

Общи условия

Активация на акаунт