"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 354
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Добро утро, момичета Hug

Благодаря на всички за споделеното Hug Peace
Слънчев ден на всички Hug Peace

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 08:10 от zvezdomira78

# 376
Добро утро !
Чудесно е да си пийна кафенцето,четейки сподоленото от всички Вас .
Благодаря Ви момичета! Hug

Цитат
И защо докторът не го каза на Йомер, а на Аслъ?
Дива ,
защото Елиф и Йомер не са женени официално ..

и една тъжна новина
Почина Борис Годжунов
Поклон пред светлата му памет

# 377

Майче Hug
мерси за инфото, макар и тъжно.
Скрит текст:
Поклон пред Борис Годжунов, дано се пресели в един по-добър свят!
Нека, почива в мир!

Обожавам това трио!

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 10:39 от zvezdomira78

# 378
Нашата Филиз,
в инстаграма- за сета и последни дни
#KaraParaAşk#Set#songünler https://instagram.com/p/35qlH9NhfM/

https://vine.co/v/eeAx6blVBdX

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 11:07 от Maya@

# 379
Добър ден,синьорини Hug Hug Hug

Ринка,Мерием,Лили,Алекс, newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Току що изгледах преведената серия и...загорча ми още повече.С увеличаването на епизодите от 50 на 54,няма да ни покажат спокойното изживяване на любовта на ГГ,а напротив още повече ще ни карат да се гърчим в кара мъките им.Тия сценаристки хич,ама хич не са в ред.Да увеличиш сериите,за да караш зрителите да се мъчат.Стигам до извода,че искат да ни покажат,колко могъщи са злите и колко безпомощни добрите и верните служители на реда.Сега си давам сметка,че полицейското и то е на Тайяр и само четиримата мускетари са сами сред вълци.Цели петдесет серии гледаме могъществото на лошите и инквизицията на ГГ.Тези четири серии ще си ги изсмучат от пръстите,но нищо ново и хубаво за ГГ.По-точно толкова ги измъчиха,нараниха и наказаха,че каквото и хубаво да им се случи,то ще е белязано от болката и няма да могат да изживеят щастието си.Както бях писала в предния си пост странен и ненормален начин да покажеш една безусловна любов като погубваш толкова животи.

Сега за играта на ГГ.Енгин просто е фурия,тоя човек е неудържим,а ние само можем да му се радваме.Туба е уникална актриса.Сцените в затвора и като дойде в съзнание могат да бъдат изиграни така единствено и само от нея.Много истински,просто ни карат да губим представа кое е игра и кое действителност.

Фатма и Мелике баш комисар Йомер трябва да ги накаже и то както подобава.

Аслъ е моя любимка от първия епизод.Харесваше ми дори и лудостта и.Е, сега кажете редно ли е двете добри сестри да изгубят бебетата си,а Нилюто и Метката да са щастливи със своето?Не съм съгласна,като се има впредвид,че Елиф изтегли толкова много, заради глупостите и лъжите на малката си сестра.
Оф,спирам да се излагам,че ми става все по-тегаво.
Май трябваше да отида на плаж,ама.....КПА и увлечението ми към него doh doh doh

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 14:51 от Keskinowa

# 380
Здравейте, елмерки!

Надеждата последна умира, казват хората. И аз се надявам не само на хепи енд, а и на една цяла последна серия изпълнена със щастливи мигове. Не ме задоволяват някакви претупани 10 минути. Банално е. Нека пък да направят изключение от правилото нашите сценаристки този път.  Praynig

Вчера като гледах последният преведен епизод и си помислих, че това е лоша подсказка.

Обаче след снимките, които пуснаха, не ми се вярва. Да, щастието на нашите гълъбчета ще е белязано от болката, няма как след пътя, който извървяха двамата, но точно затова и връзката им е още по-силна, защото е проверена от живота. От хората си зависи върху какво ще градят бъдещето си, върху болката или върху щастието от това две сродни души да се срещнат и да възпламенят една любов, която е непоклатима от бурите на живота.

Много са ви мрачни клавиатурите. мислете позитивно.
Скрит текст:

Приятна неделя на всички!

Скрит текст:
Това е писмено детско съчинение, което се съхранява в Педагогическия музей в Париж. Темата му е да се опише птица или бозайник.
За бухала и кравата
“Птицата, за която ще пиша, е бухълът. Бухълът не се вижда денем, а нощем е по-сляп и от къртица. Не знам нищо особено за бухъла, затова ще продължа с друго животно, което си избирам – кравата.
Кравата е бозайник. Има шест страни: лява, дясна, горна и долна. В задната страна има опашка, от която виси четка. С тази четка се гонят мухите, за да не падат в млякото. Главата служи да излизат рога от нея и, освен това, защото устата трябва да стои някъде. Рогата са за да се бие с тях. От долната страна е млякото. Оборудвана е така, че да може да се дои. Когато я доят, идва млякото и вече не спира. Как го прави това? Никога не съм го разбирал, но то тече с още по-голямо изобилие.
Мъжът на кравата е бикът. Бикът не е бозайник. Кравата не яде много, но онова, което изяжда, го яде на два пъти и така има достатъчно. Когато е гладна, мучи, а когато не казва нищо, значи, че вътре е пълна с трева. Краката й стигат до земята.
Кравите имат много развито обоняние, поради което можеш да ги подушиш от много далече. И заради това въздухът в полето е толкова чист.

# 381
Днес е имало снимки в управлението

https://vine.co/v/eeiAtJgMltO

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 15:52 от Maya@

# 382
Здравейте!  Hug

Благодаря и на всички останали за преводите и коментарите, колажите, клипчетата и духа, който поддържате в тази тема!  Hug

Приятен ден!  Hug

# 383
# 384
# 385
Здравейте елмелчета!
Благодаря за всичко публикувано  - мнения, новини, снимки, колажи...  newsm51

Елмер ще си имат своите минути на щастие! Дано са повече за тяхна и наша радост!  Peace Peace

# 386
# 387
# 388
нашата Демет Hug

# 389
Цитат
Işıl Yücesoy ‏@m15eno  8 dk.8 dakika önce
Adı sevgidir bu karenin..saygıdır

Ъшъл ханъм помести тази снимка с думите
"Името на това каре е Обич и Уважение

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 21:05 от Maya@

Общи условия