"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 268
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
Е че какво трябва да се нагласява, часовникът на бомбата се задейства с отварянето на вратата.

# 571
Девремки,много благодарности за подсказката,трея и резюмето newsm51 newsm51 newsm51

.............Двама души умират в тази серия. Смъртта на единия няма много да ви впечатли, но на другия може би ще ви разстрои.

Шимди се  newsm78 за кой аджеба ще се разстроя Crossing Arms
- Ипеко(заради Яъз)
- Нилю(заради Елиф)
- Пельо(заради Арда)
-Елван(заради Йомер)
-Мелике(заради децата)

Аслъ,Арда,Демет и Мерт да не сте ги пипнали Naughty

Змеицата,Фатма,аби,Фето,чиче и Левчо ви ги давам да правите квото си щете с тях Mr. Green
Кой изпуснах Thinking

Чакам с нетърпение шоуто на Йомер Демир Party

# 572

Ще се повтори ,но много ми харесва...

https://vine.co/v/eeJAmH3XlBj

# 573
От друга страна пък някъде нали пишеше,че Хюсеин е арестуван и е в Управлението-трея може да ни пързаля както винаги.

Писаха, че тайар е в арест за разпит.

# 574
# 575
  • В Града на липите
айде сега и ти ли почнА .....повредили са му главата.... Laughing Laughing....момчето ще спасява всички, ти кусури му намираш на плияновете.... Grinning Wink

Пиляна е хубав, но косвените жертви са големи.  Mr. Green

Момчето не само всички, ами и него си няма да може да спаси  Mr. Green
Язък му за гръмките лозунги. Обаче ми се струва, че боя няма да изгони лисиците от главата му, нито париците  Thinking

# 576
Лисиците ще потрябват да вкарат Мфето в друго заведение не в затвор.  Wink

# 577
Димони,все пак Тайар трябва да е разбрал,че ще идват да го убиват,за да поставя бомба,т.е. трябва точ в точ по време да знае плана newsm78Представи си,че някой друг отвори вратата?
Аз се замислих дали пък Мето не иска да се отърве от Хюсеин по този начин?

# 578
Мерт ще се дипломира и ще заема мястото на Лево във фирмата на Ел.  newsm78

Скрит текст:
Мфето щял да спаси всички от Чичо?!  newsm78 На този 40-те лисици са му повредили главата.  Laughing Каквото и да направи трябва да изяде един възпитателен бой от баджанака.  box

Това ще е хубаво, стига да не учи пластична хирургия. И разказва на Ел, как Лелч и Лево са я обрали. Но това - след дипломирането. А на церемонията подсказват, че ще изкочи зайче, или пак съм недоразбрала. Thinking

# 579
  • В Града на липите
Димони,все пак Тайар трябва да е разбрал,че ще идват да го убиват,за да поставя бомба,т.е. трябва точ в точ по време да знае плана newsm78Представи си,че някой друг отвори вратата?

Чичи ще се е подсигурил поне на три фронта. Все ще има скрита охрана, да спре евентуално тоя някой дето засега не трябва да умира.

# 580

И защо го спасявА, че и Бурхан ще му заведе? Стиснаха си ръцете, пак да застреля Тайар, но дали Хю вижда последната секунда или просто ни я дават за заблуда?

# 581
много чуруликат феновете на КПА...
 а нямаме епизода
Скрит текст:

# 582
Сабинка,той и с Йомер си стисна ръката,ама се отметна-мааалко,де.Уж по думите му продължава да му помага. hahaha

# 583
  • софия
Лисиците ще потрябват да вкарат Мфето в друго заведение не в затвор.  Wink
не, деврем  Stop за онова място е чичо Тай  Peace

И защо го спасявА, че и Бурхан ще му заведе? Стиснаха си ръцете, пак да застреля Тайар, но дали Хю вижда последната секунда или просто ни я дават за заблуда?
никакъв смисъл няма  възкръсването, ако си иде без нищо да е свършил абито.  Peace
освен разбира се, основната причина - страдание за ГГ.  Peace любимия ми мотив у дизито ни напоследък  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 584
Варна, Лили, Ринка, мерси за преводите и цялата информация.  newsm51 newsm51 newsm51

ДевремитИ, имам един въпрос към вас, който отдавна ми се върти в главата.  newsm78 Дори да открият, че Хю е жив, остава един неидентифициран труп застрелян с пистолета на Елиф, с остатък от барут по ръцете на Елиф и всичко това доказва, че тя е извършител на убийство. Друго нещо ще да е това, което ще я спаси от затвора.  newsm78

Спиритче,

Скрит текст:
Май ще го бъде.  Mr. Green Да ходим да се развличаме.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 19:51 от Fantasya

Общи условия

Активация на акаунт