"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 279
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
  • В Града на липите
Хриси, HugРазбирам,че Мето иска да възпре Йомер,но това с веригите определено не ми се нрави. Гадно е,пък уж ще са баджанаци

Ами няма избор Метката, как да го спре иначе  newsm78
Шило в торба седи ли, че и Йо  Grinning

Майче и аз съм му голяма фенка на Д.К.  Grinning

# 556
Освен,ако не е там като труп,но тогава трябва да е в морга. newsm78

След такъв взрив ще трябва да го стържат от стените.  Sick

# 557
  • В Града на липите
Благодаря за превода на трея  Hug

Може да не е взрив с бомба а с нещо замаително  newsm78 т.е. Да неутрализира временно  нашественика  Grinning и Чиче да го спипа и проведе съответно разпит в стил Ханибал Лектър.

# 558

Сладурана..
Е това вече става..същинска мама/тати

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 19:13 от Maya@

# 559
Бащичко с мамината фльонга. Joy Joy JoyОт къде ги изнамирате тези сладурковци-тази обаче е много бойна млада госпойца.

# 560
Благодаря за превода на трея  Hug

Може да не е взрив с бомба а с нещо замаително  newsm78 т.е. Да неутрализира временно  нашественика  Grinning и Чиче да го спипа и проведе съответно разпит в стил Ханибал Лектър.

Joy
Ей,сега ще ще видим бърза ли му е протезата да отърве кожата

# 561
Обаче за да падне толкова бързо обвинението срещу Елиф, все пак трябва да се е доказало, че Хюсеин е жив или е бил жив. Следователно и на Таярчо не му върви. Той иска Ел в затвора.

Аз лично не виждам как Мерт ако заеме мястото на левент ще промени живота на Елиф оттук нататък. Може в переспектива това да се случи, но ние това бъдеще няма да го видим, значи става дума за нещо друго. Така си мисля аз.

# 562
Бащичко с мамината фльонга. Joy Joy JoyОт къде ги изнамирате тези сладурковци-тази обаче е много бойна млада госпойца.
В туитъра се леят непрекъснато ,до пълно одобрение от феновете

# 563
# 564
Интересно кой пък знае точно кога Хюсеин ще дойде да убива Тайар,та да нагласи часовника на бомбата?

# 565
  • софия

Ей,сега ще ще видим бърза ли му е протезата да отърве кожата
нищо няма да видиме, деврем  Hug Хю и бомбата не са на едно и също място  Wink Laughing Laughing

Мфето щял да спаси всички от Чичо?!  newsm78 На този 40-те лисици са му повредили главата.  Laughing Каквото и да направи трябва да изяде един възпитателен бой от баджанака.  box
айде сега и ти ли почнА .....повредили са му главата.... Laughing Laughing....момчето ще спасява всички, ти кусури му намираш на плияновете.... Grinning Wink иначе за малкото бой от баш баджо съм навита......, но не и да му кривят носа  Stop Stop Stop чок си е хубавец, особено като запримигва бързо-бързо.... Laughing Laughing

# 566
Може и да направят скок във времето от няколко месеца и на дипломирането на Мерт да се разбрере за Масал?  newsm78 EFP

# 567
Ринка HugЛили HugВарна Hug благодаря за фрагмана и резюмето! newsm51 newsm51 newsm51

# 568
айде сега и ти ли почнА .....повредили са му главата.... Laughing Laughing....момчето ще спасява всички, ти кусури му намираш на плияновете.... Grinning Wink

Пиляна е хубав, но косвените жертви са големи.  Mr. Green

# 569
Да не се раделим с Хюсеин? Май всички без Демет плакаха за него. Thinking

И аз плаках!  Cry Wink Outta Joint Хюсо така или иначе вече е оплакан и погребан.  bishop Но може и да не е той?  newsm78

Благодаря на Варна за превода на резюмето!

Рина,   bouquet за трея!

Ето, дори от зрителите ще тъжат за него. Peace

Аз май забравих да благодаря за превода на трея. ooooh! Чок мерси! newsm51

Общи условия

Активация на акаунт