"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 250
  • 751
  •   1
Отговори
# 630
Привет, отново Hug
Благодаря на всички пак за споделеното Hug
Ринка Hugза трея.
Варна  Hugза превода.

Аз не искам да гадая за неизлъчената още
 серия, защото до сега ,каквото съм предполагала, се оказва 95% нереализиране.СЦ, винаги преувеличават с подсказките и съм си мислила , какви изненади ,ще ни покажат, а накрая съм била винаги разочарована.Може би, имам прекалено големи очаквания, но определено, се разминавам с тяхното мислене.
Само ми се иска, Нил, най-накрая да се осъзнае и да предаде Мето, и така да се промени живота на Ел ,към по-добро!

# 631

Ето как ще се освободи Йомерко от веригите и после дето вика Хриси у Жобовете и бегом да търси доказателства да спасява Елифче. Май пак ще ходи на гроба, защото тези снимки с лопатата не ги видяхме по този начин в 49 епизод преди удара отзад.

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 21:21 от Dimony

# 632
  • В Града на липите
Ринка  Hug давай анкетата да гадаем, на кого са раздали халва тия наште хубавици.  newsm78
Аз още не мога да го измисля  newsm78
Колебая се между Ипеко, Мелике, Фатма и някой от персонала на Чичи.

Знам само, че няма да са Чичи, Хюсо, Мфето, Аслъ, Арда, Пело, Демет, Нилю, Мерт, децата...

П.п. чудя се дали единия убит, няма да е патолога. Докато го разпитват, може да стане някой сакатлък.  Thinking

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 22:13 от hrissi_sz

# 633
Според мен единият може и да е докторът. Нали от първия трей виждаме, че чиче го е прихванал. Едва ли ще му се размине.
А за другият се колебая между Мелике, Елван и Ипек.

# 634
По принцип не съм крадла... по принцип Wink Mr. Green Peace. Обаче вижте какво си намерих Joy

https://vine.co/v/eO6v2EWZHWY

Май нещо обърках, но като се "клекне" на опашката - става.
Скрит текст:
Предупредих, че съм техно-инвалид tooth

# 635
  • В Града на липите
Цитат
Ето как ще се освободи Йомерко от веригите и после дето вика Хриси у Жобовете и бегом да търси доказателства да спасява Елифче. Май пак ще ходи на гроба, защото тези снимки с лопатата не ги видяхме по този начин в 49 епизод преди удара отзад.

Мда  Thinking  Мфето, явно не е свил останките от гроба.
То какво по-напред, направо се е разпънал на осем с тоя сложен плиян  Grinning
Сега Йо ще си вземе кокалче и ще спаси Елифче.

М.м. Готова съм вече да се разделя с Фатма абла.
Каквото можа направи за доброто на Демирови  Grinning стига толкова.

# 636
Хриси,ти си готова да се разделиш с Фатма,ама на тойзи момент няма обективна причина тя да бъде занулена. newsm78
Да питам по-сведущите в турските дизита дали има случай някоя екранна двойка да е играла в два сериала заедно като ГГ?

# 637
  • В Града на липите
Хриси,ти си готова да се разделиш с Фатма,ама на тойзи момент няма обективна причина тя да бъде занулена. newsm78

Ами то злополуки стават всеки ден. Не е задължително да е по принуда  Grinning т.е. Насилствено.

# 638
Здравейте Елмерки в понеделник вечер wavey
Хубаво е, че тези от Ай Япъм са жИлезни по отношение на обещаното в понеделник. Отново имаме и трей(2-ри), и подсказка, и резюме smile3521
Благодаря на Ринка, Варна, Лили   bouquet   bouquet   bouquet за  преводите на всичко от днес.  Наистина предстоящата серия ще е чок интересат.  Peace
Йо ще успее да се освободи от веригите и ще успее да даде доказателства за невинността на Ел Peace Но какви? newsm78 Не вярвам да доведе Хю в съда. Струва ми се невъзможно Naughty Дали няма все пак девремите да са успели да намерят читав патолог, който да направи изследвания на костта намерена в гроба на Хю, които Йо ще изкопае все пак? Thinking newsm78
Димони Peace мислим горе долу в една насока.
И аз мисля, че на купона по случай дипломирането на Мерт ще излезне наяве някоя тайна свързана с миналото на семейство Денизер  yes  Но каква ли ще е тя? newsm78
 Мисля, че този за който няма да страдам е Мюмтаз /чиче вече го набеляза, че му играе номера/. А другия,  който ще бъде убит и за когото може и да ни е жал може да е Фатма абла Thinking  newsm78 /тези двамата ги пускам без проблеми Sunglasses/
Хриси Peace и аз мисля, че една анкета ще е добре. И който познае и за двамата, които  ще гушнат букета  в 50 болюм да почерпят подобаващо newsm03

Но Аслъ не я давам Naughty Нали и аз членувам в клуба й Whistling

Хубавото на този сериал е , че не ни оставя безразлични и все си задаваме въпроси, чиито отговори почти никога не са такива, каквито са в главите на двете каки. Въпреки, че на моменти ни качват на черешата не ни оставят да скучаем и бездействат мозъчните ни клетки Laughing
Убедена съм, че когато свърши сериала и го изгледаме наведнъж всичко ще си е таман yes

Хубава вечер!  Heart Eyes

# 639
  • Burgas, Bulgaria
Привет, девремки! Hug

Подсказка, трейче, браво! Peace
Ринка, Варна, огромни благодарности! newsm51 bowuu

А относно това, кой ще бъде този, който може би ще ни натъжи с "отиването" си, аз имам идея, ама хич не ми се ще да се сбъдва. ooooh!
Не знам защо така се получава в живота, но винаги на провинилите се и на престъпниците плащат децата им. Та все си мисля дали няма да е някое от децата на Хю, за да почувства и той истинската болка по загубата. Това, дето постоянно предизвикваше Бог да го накаже, може да се случи по този начин. Все пак, иска ми се да не позная...

# 640
Мамси Hug пепел ти на клавиатурата. Да, има логика в това, че децата обикновено плащат за грешките на родителите си, ама чак до там не ми се иска да се стига. Достатъчно ни беше загубата на Елмерчето Peace
Въпреки, че до сега видяхме че нашите виждания за нормалност се разминават с тези на СЦ. Но не вярвам да стигнат чак до там Sunglasses

# 641
Мамсити,Хю май държи само на едно от децата си-на Бурхан,пък на мен това ангелче ми е слабост и не си го давам,не че Демет и другия лакомник заслужават такава съдба ,де.Ако Тайар беше в най-голямата си сила мисля,че Демет щеше да има проблеми,ама сега е късметлийка,че не му е до сърдечните преживявания на Мерт.

# 642
Аз залагам на докторът патолог и на Мелике. Мелике не искам да я зануляват, но ще ме растрои това и по тази причина на нея залагам. Фатма не виждам кой ще я убива, а и хич не бих се растроила.Мюмтаз обаче няма да му мигне окото да застреля Мелике, така както направи със Светлана.

Кити,специално за теб. https://vine.co/v/ee507UaUj39 https://vine.co/v/OFdpUJnxmda

Канти,  Hug определено сценаристките са си свършили добре работата щом като ни държат под напрежение и ни карат да гадаем.

Отдавна все задавам един и същи въпрос. Защо Таяр мрази толкова много Елиф? И се чудя сега дали пък Мерт няма случайно да даде отговор на точно този въпрос.  newsm78

# 643
Абе не че нещо се заяждам,ама като сравня клипчето,дето го е постнала Димони на "нашата " целувка и тази ,някак си нашта по-ми харесва и то значително. Peace

# 644
  • Burgas, Bulgaria
Ох, момичета, и аз не искам да е дете, съкън... ooooh! Само дето с тези СЦ и това допускам. Все си мисля обаче, че ще е нещо свързано с наказанието на Хю. Не искам да е и Мерт, който да плаща за греховете на баща си. Naughty

Общи условия

Активация на акаунт