"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 238
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Я да се разберем нещо с вас Naughty - не ми навлизайте в територията Wink, оставете децата на мира Peace Hug

Вааай, Димони Hug, отиде ми съня тая вечер Wink.
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
И без това от известно време не ме хваща сън - откакто разбрах, че моя добра приятелка и колежка, с която по никакъв начин не успявах да се свържа - въпреки всички гимнастики, които направих, изживява последните си дни. А сега не ми позволява и да я посетя Cry

# 646
[video]https://youtu.be/7iMIrwC0Bq0
Лека нощ, момичета.
Нещо , имам проблем с нета.

# 647
  • софия
Резюмето в превод на Варна:  newsm51 newsm51

Метин ще трябва да попречи на Тайяр да разбере, че Хюсеин е жив.  Иначе всичките му планове ще се объркат. Затова иска за определено време  да извади Йомер от строя и го взема в плен. Предава Бурхан на Хюсеин и му поставя като  условия да убие Таяр. Планът му върви по вода. Хюсеин ще убие Таяр и ще отиде в друга страна. Той самият ще започне нов живот с Нил. Планът изглежда идеално, но има неща, които Метин не е отчел. Таяр е започнал да се съмнява в него и е по следите му. Кой ще излезе победител от борбата между баща и син?
Йомер е изчезнал. Елиф е силно притеснена за него. Арда и Пелин се опитват да го открият. Йомер е вързан за вериги в един склад.  Единствената му цел е да се освободи и да докаже по време на решителното за Елиф заседание, че Хюсеин е жив. Няма друг път освен да извоюва свободата на Елиф. Ще успее ли Йомер да се измъкне от ръцете на Метин и да присъства на делото?
Мерт започва нов живот с подкрепата на Елиф и е много щастлив. Настъпва денят на дипломирането. Церемонията по връчването на дипломите ще е съпътствана с изненади, за които никой не подозира. Нещата, които преживява Елиф на нея, ще окажат въздействие върху целия й живот. Каква е изненадата в деня на дипломирането на Мерт?

може ли в тази борба да даде фира майката на Мето  newsm78 тя ще е все пак невинна жертва и би мога да събуди съчувствие   Sad......"може би"  newsm78

другият с "може би" е Хю мисля си, ама защо не знам  newsm78, "може би" заради Йомер и близките им и това , което ще трябва да преживеят отново. "Може би" ще се опита  да ги "спасаи" от Тай или нещо от сорта, не знам... newsm78 тук сценаристките ни доста се оляха и не знам какво би могло да извади от зрителите съчувствие спрямо аби Хю. Твърде жалко, по скромното ми мнение, защото образа позволяваше...както и да е...
но някак ми се вижда прекалено смъртта на Хю и излизането на Ел да са в една и съща серия  newsm78 много наситено ми се струва от гледна точка на сценария  newsm78
но пък един побягнал от взрива Хю, гушнал букета, но запазен в идеално  състояние за коафьора в моргата, ми се струва добра възможност  Thinking Thinking може пък и той да е .... newsm78 за да пуснат Ер трябва да имат стабилни доказателства.

# 648
Спиритче, Хю е жив в 51 епизод.

# 649
  • В Града на липите
Няма да е Хюсо, Спиритче  Hug
Изтече инфо от сценария за 51-ва, и от там се разбира, че е задържан и го разпитват.
А Чичи, нарежда да го ликвидират в най-скоро време.

# 650
  • софия
ааааа, ок, девреми  Hug, мерси, това съм го изпуснала  Hug
да, не ми се струвше вероятно да е той.  Peace
и аз , като други мацки тук, мисля че нашите СЦ  са предвидили затвор за него.  Peace

значи фаворит ми остава на Мето майка му.  Sad
честно казано и тя ще ми дойде в повече  Sad, аз само Чиче го давам курбан  Mr. Green Grinning

# 651
  • Burgas, Bulgaria
Айде, Карадай битти и то щастливо newsm44! Селфи да се явява вече в изповедалнята! Hug

# 652
  • софия
Айде, Карадай битти и то щастливо newsm44! Селфи да се явява вече в изповедалнята! Hug
кво ще рече туй  newsm78 Хулиганът е жив?

# 653

# 654
  • софия

Laughing
ай честито, деврем  Hug Grinning

# 655
Честито и от мен на всички девремки хулиганки!  Hug
Ще го гледам и аз значи със сигурност сериала. И без друго съм си го заплюла и си го събирам.

Значи Мюмтаз, Неджо, Хюсеин, Таяр, Метин и Нилюфер трябва да ги изключите от залаганията, защото в 51 серия са живи.

# 656
Момичета ,добро утро Hug
Слагам кафето и ще тичам.

Слънчев ден на всички Hug Peace

# 657
  • Сливен
                               Добро утро, Девреми! Hug

Бях се поизгубила от събота по обед. Снощи ви четох до малките часове. Големи сте сладури, синьорини! Heart Eyes Hug

Благодаря на всички за снимките, новини, настроението и всичко. На Ринка,  Hug Варна, Hug за резюмето, подсказките и Лили, Hug за трея! Hug  bouquet

Докато пиша се появила Звезди. Идвам, мила!

Последна редакция: вт, 16 юни 2015, 08:05 от boyana05

# 658
Добро утро! Благодаря на Рина, Варна и Лили за превода на материалите за новия епизод!  bouquet Да се включа в прогнозите за убитите в 50 серия. След като подразбрах кои продължават участието си и в 51 епизод,според мен този, за когото няма да жалим, е някой човек на Таяр или Мето. А за този, за когото може би ще жалим - Мелике, Бурхан, Фатма, Ипек, Елван. Мелике се отказва да даде Бурхан в последния момент, но все пак е принудена да го даде. Какво става с нея и с детето? Ипек като полицай е рискова. Елван като научи, че Хю е жив, може от вълнение да даде фира. На мен за Фатма определено няма да ми е жал.

# 659
Девреееемииии насълсън
не мога ви следя бе много бърже тичате из форума
честито на деврем Селфи и Варна и всички Хулиганки, галиба някога и аз ще го загледам заради Кено , ама кога един аллах знае , засега съм обявила бойкот на сериалите , спрях всичко и чакам да приключат , ако се хепи ще гледам , ако не са сори майна , на`ам нерви да ги троша по измислени герои.

Чувствам се уморена от сценарии , предположения и т.н. който ще мре в епизода да си мре, не ме интересе па
Знам че няма да са Елмер оттам насетне , който и да е ще го преживея, само Бурханчето да не ми барат , че много ме кефи това детенце , то и каракарталчето са страхотни сладури с едни живи хубави оченца и ми са се запечатали в сърчицето и не ги давам на никого, даже каракарталчето ми липсва.

Общи условия

Активация на акаунт