"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 364
  • 751
  •   1
Отговори
# 345
Още нещо се сетих и тоя път вече бегам.  Wink Песента на Семиния мъж не ми хареса като текст.  Confused Много мрачна бе!  Mr. Green Хич не пасва на нашите ГГ!  Naughty Какъв край, какви 5 лева?  no Приемам само, че е презентация на самата песен без връзка със сценария на КПА!  Crossing Arms

# 346
Девремки,благодаря ви за дискусията Hug
На златния екип-Алекс,Мерием,Лили,Ринка след поредната преведена серия поднасям макар и виртуално,дай боже и реално някой ден Hug
Скрит текст:

# 347
Скрит текст:
New

Таййар на допросе Simple Smile

Рускините пишат, че е нова,ама не ми вярвайте ,много Joy
Дори го искат на електрическия стол.

# 348
Здравейте в съботната вечер, Елмерчета

Благодаря на Великолепната Четворка  smile3525 за поредната доза радост,с която ни дариха в съботния ден
Алекс ,Ринка,Лили,Мерием

Благодаря на Варна и Ринка newsm51 newsm51 за превода на фрагмана

Благодаря на всички ви за споделеното по епизода и трейлъра тези дни   bouquet
Преведения епизод още не съм го изгледала. Просто се настройвах до сега  Sunglasses  Ама след малко го започвам  Peace
Не стига, че епизода е кара, ами и фрагмана е в същите окраски ooooh! Ама нейсе, ще преглътнем още малко това с надеждата, че накрая ще има светлина и щастие за влюбените ни гугутки

Фентъзи  Hug относно вариант на Бг пословица на " Който и камък да обърнеш, отдолу излиза нещо" : "Шило в торба не стои" и "Магарещината не ходи по горите и скалите, а по хората" Peace

Предлагам ви да видите и нещо чок интересант  Peace - Граовско хоро на фона на песента на АС/DС "Thunderstruck" newsm03 Силно съм впечатлена от резултата.

Скрит текст:

Хайде - отивам да гледам епизода Whistling

# 349
Успех Енгин,
за най-добър актьор изБран в Близкия изток

Цитат
Скрит текст:
Измести Къванч и Мурат
нови

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 19:20 от Maya@

# 350

Не мога и не искам, да простя на СЦ, за загубата на бебето на Елмер, много е жестоко.
Като че ли ,другите неща им бяха малко!

# 351
ДевремитИ, ТУК има отговори на Бестемсу на фенове. Заглавието е "Нилюфер е кротка, но..."  Wink Долу-горе се разбира, че е родена през 1991 г.,  46 кг., дизито е 54 болюма, не знае как ще свърши, било и забавно да се снима със Сайгън, Туба, Хазал и въобще с целия екип, ТБ е страхотна жена, добра майка, добра актриса и ве сайре.  Wink

Мая,  Hug излезли са снимки продължение на "онези"  Wink снимки.  Peace Та значи прегръдките са част от сцена в болюм и може да успокоим страстите.  Wink Laughing

# 352

Благодаря ви момичета за споделеното. newsm51

# 353
  • софия
Още нещо се сетих и тоя път вече бегам.  Wink Песента на Семиния мъж не ми хареса като текст.  Confused Много мрачна бе!  Mr. Green Хич не пасва на нашите ГГ!  Naughty Какъв край, какви 5 лева?  no Приемам само, че е презентация на самата песен без връзка със сценария на КПА!  Crossing Arms
абсолютно  Peace тоя текст нама нищо общо с нас - "мръсотията в ръцете ми, буцата в гърлото ти, отказах се от теб, и живот да беше няма да те живея"  doh doh doh къде са тук Елмерите..... Joy Joy Joy голема кръпка се получи.... Joy

Цитат
Мая,  Hug излезли са снимки продължение на "онези"  Wink снимки.  Peace Та значи прегръдките са част от сцена в болюм и може да успокоим страстите.  Wink Laughing
Joy Joy Joy

привет девреми  Hug

благодаря на момичетата за превода и субкитеHug Hug Hug

много глупаваи диалози между Мето и Хю.... ooooh! ooooh! ooooh!

това с Мелике въобще не ми хареса.....глупости на търкалета... и прането и после Бурхан... ooooh! и за какво??? да платят тока....  ooooh! Йомер пък хал хабер си няма, че са закъсалаи с кинтите,  ввсе едно е паднал от луната, глупости.... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пело ми се видя разхубавена  Peace косата и бухнала, почти като на Ел я докарали, браво  Grinning

Мюмтаз горкия, голяма издънка. Чиче не го подозирал.... ooooh! ooooh! ooooh! предполагам краят му е в горичката, а Бурхан ще попадне при Тай.

тия нови 5 серии върху 50 стари ли ги броят, че аз така и не разбрах колко бяха предвидени? 54 или 55 ще са  newsm78

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 21:05 от freespirit

# 354
тия нови 5 серии върху 50 стари ли ги броят, че аз така и не разбрах колко бяха предвидени? 54 или 55 ще са  newsm78

Тъй речи Бестемсу/НиЛо:  Peace

Kara Para Aşk kaçıncı bölümde bitecek?
54. bölümde final yapıyoruz. Ramazan'ın son haftasına denk geliyor.

КПА с кой болюм ще приключи?
54 е финалния болюм. Съвпада с Рамазана.  Party

# 355
тия нови 5 серии върху 50 стари ли ги броят, че аз така и не разбрах колко бяха предвидени? 54 или 55 ще са  newsm78

Тъй речи Бестемсу/НиЛо:  Peace

Kara Para Aşk kaçıncı bölümde bitecek?
54. bölümde final yapıyoruz. Ramazan'ın son haftasına denk geliyor.

КПА с кой болюм ще приключи?
54 е финалния болюм. Съвпада с Рамазана.  Party
Съвпада  с последната седмица на Рамазана.
Излъчването на  всичките сериали ще бъде  от 21:30/след Ифтара/нещо такова четох/

# 356
Мюмтаз горкия, голяма издънка. Чиче не го подозирал.... ooooh! ooooh! ooooh! предполагам краят му е в горичката, а Бурхан ще попадне при Тай.

За мястото на Мюмтаз Чичо вече има нов брадатко с перчем.  Sunglasses

# 357
  • софия

За мястото на Мюмтаз Чичо вече има нов брадатко с перчем.  Sunglasses
онзи зеленоокия? 
мяза на стриптизьор

# 358
Съвпада  с последната седмица на Рамазана.
Излъчването на  всичките сериали ще бъде  от 21:30/след Ифтара/нещо такова четох/

Кога точно е Рамазан?  newsm78

пп - В Уики пише 17 юли през 2015. Това е петък. Демек последния болюм се пада в седмицата на празника им, но не точно на датата.  newsm78

Последна редакция: сб, 13 юни 2015, 21:17 от selfie

# 359
  • софия

Кога точно е Рамазан?  newsm78
точно на 54 епизод.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт