"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 316
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Ехееей, привет, златни!  wavey
Със скоростта на изморен охлюв се добрах до в къщи. Изморително било да шофираш 400 км, да му се не види smile3521
Благодаря на всички за споделеното, коментарите, стоп-кадрите и... всичко newsm51. Липсвахте ми тези дни, да знаете Hug
Димони,   love001  love001  love001

Изгледах серията вече с превод. Това ми беше третото гледане - два пъти без превод и един сега с превод. Бих казала, че мнението ми не се промени особено и това е благодарение на нашите колоритни преводачки по време на онлайна   bouquet  bouquet
Но пък отново си поревах и то яко. Жал ми беше и много мъчно за Елмер. Защо толкова болка им се стовари, с какво я заслужиха. И защо трябваше СЦ да посегнат и на най-милото им в момента - бебчето.
Та като споменах бебчо, знаете ли каква еретична мисъл ми мина през главата. Ако добре и правилно си спомням - в деня на сватбата, когато Ел питаше за Йо, тя каза, че има изненада за него newsm78. И си мисля - след като докторът каза, че бременността е на около два месеца - дали Ел вече не е знаела, че е бременна и това да е била изненадата, за която говореше newsm78. Освен това ми направи впечатление, че когато се оплакваше от болки, някак настойчиво питаше за болката ниско в корема. Всъщност не знаем какво точно са правили по матката й, но ако е само кюретаж за прекъсване на бременността - е, почти няма болка от това Wink. Би имала болка, ако например матката е била наранена /разкъсана/ и е шита Peace. Наби ми се в очите постоянното питане за болката ниско в корема Peace

Определено не ми хареса реакцията на Елван, когато Йо й каза за прекъснатата бременност. Не забелязах никаква емоция по лицето й, дори и когато говореше за ангелчета Naughty. Не им било писано да прегърнат детето си newsm61. Ами те това и сами го разбраха. Ако аз бях на мястото на Елван изобщо не бих ги успокоявала с такива думи Peace.
Онзи шофьор на линейката, с която са транспортирали Хю - нищо не видял, нищо не си спомнял... Ега ти smile3514. И той лънготеше като дРЪт сиган.

Не ни спестиха и плужек Лево. Пак "искрен" и "добър" приятел, но не съвсем #Cussing out
Няма да продължавам, защото със сигурност ще повторя всичко, което вече сте написали.
Само няколко думи за трея. Ами пак ревах с Ел, душата ме заболя. И в следващия момент... Прометей-Йо, вързан с вериги. Ама тия сценаристки явно много кофти детство са имали ooooh! ooooh! ooooh!

# 391
Кити,   love001  т. като е засегната и матката при наръгването, допускам, че има шевове. Нали видяхме как Хандето въртеше шилото.

По другия въпрос за изненадата дето имала Елиф за Йомер. Да, тя каза (на Ипек мисля) , че няма време да разговаря сега, защото гостите вече идвали и тя искала да слезе долу преди да е дошъл, защото имала изненада за него. Обаче такава изненада казва ли се точно в този момент? И то пред гостите? Знам ли.  newsm78 Освен това не би ли следвало ако е знаела за бременността директно да пита какво се е случило с бебето? Аз си мисля, че всяка жена би се вълнувала в такъв случай първо за това и първото нещо, което би искала да знае е дали всичко е наред с бременността. Така си мисля де. Може и да не съм права, но това поне ще разберем в следващия епизод.

И между другото да питам, не минаха ли повече от два месеца откакто се разтури сватбата?  newsm78 Мисля, че напоследък действието не се развива в реално време. И си спомням, че когато Йо каза на Ел истината за брат си, тя припадна и после беше в болница. Е може ли вълшебната турска медицина да направи такъв пропуск и да не регистрира наличие на бременност. Все си мисля, че в подобен случай, млада жена припаднала на улицата, просто задължително се прави изследване за бременност. Т. че ако Елиф знае, значи това е след разтуряне на сватбата. Но ако е била наясно преди сватбата, и тогава не я показаха загрижена за нещо подобно. Пък и не се е пазела след това, предприемаше акции, които са рискови и опасни.  newsm78 Чак пък толкова безотговорна да е?  newsm78 Не ми се вярва.

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 22:13 от Dimony

# 392
Кити,   love001  т. като е засегната и матката при наръгването, допускам, че има шевове. Нали видяхме как Хандето въртеше шилото.

По другия въпрос за изненадата дето имала Елиф за Йомер. Да, тя каза (на Ипек мисля) , че няма време да разговаря сега, защото гостите вече идвали и тя искала да слезе долу преди да е дошъл, защото имала изненада за него. Обаче такава изненада казва ли се точно в този момент? И то пред гостите? Знам ли.  newsm78 Освен това не би ли следвало ако е знаела за бременността директно да пита какво се е случило с бебето? Аз си мисля, че всяка жена би се вълнувала в такъв случай първо за това и първото нещо, което би искала да знае е дали всичко е наред с бременността. Така си мисля де. Може и да не съм права, но това поне ще разберем в следващия епизод.

Димони, права си. Помислих си, че може би е искала първа да го посрещне и само на него да каже  newsm78. Този сериал ще ми причини оплешивяване тук-там от почесване hahaha
Скрит текст:
Само гинекологична операция още не са ми правили Mr. Green, но като гледам родилките след секцио - а при него матката не само се реже, ами и с ръце - за по-атравматично - се разширява разреза, за да се извади бебето... Та родилките не съм ги чувала да се оплакват чак от такива болки newsm78. Абе де да знам ooooh!. Истината е, че СЦ ме вбесиха с приумицата и на бебче да посегнат smile3512

# 393
Димони Hug
ти разсъждаваш правилно, но при нашите СЦ, никога не се знае, знае ли се Joy Joy Joy

# 394
О, аз съм раждала второто си дете със секцио, боли, много боли, ама моето секцио не беше ниско долу както при другите, а по продължение на корема, защото бременността беше такава, че нямаше друг изход.

ЗвездиHug пепел ти на клавиатурата.

И още нещо се сетих. Ако Елиф е знаела, че е бременна, не трябваше ли да каже на психолога като ѝ даваше хапчета да пие? И после след инжекцията, не трябваше ли да се притеснява какво е положението, след като няма спомен за определен отрязък от време?

Последна редакция: нд, 14 юни 2015, 22:25 от Dimony

# 395
О, аз съм раждала второто си дете със секцио, боли, много боли, ама моето секцио не беше ниско долу както при другите, а по продължение на корема, защото бременността беше такава, че нямаше друг изход.

ЗвездиHug пепел ти на клавиатурата.
Димони Hug
чак се стреснах, моля те, знаеш мнението ми, нямах намерение да кажа нещо, лошо.
Аз, съм най-малкото ,човека ,който иска такива неща.
Искам вече СЦ, да се спрат ,като пред чевен сигнал на светофара, да се опомнят, и да продължат и довършат любовния сюжет ,и да ни покажат ,ако може живота на ГГ, без повече чернилка ,мъка и страдания.
Аз искам сватба и меден месец в-Рим!

# 396
Знам бе, Звезди, майтапя се.  Hug Ние не пишем сценария така или иначе. Каквото ни поднесат това.

# 397
Звезди, Hug ами нямат си червен светофар, горките списващи сценария hahaha hahaha

п.п. А пък ние ще отидем в Рим да им играем Граовското на AC/DC Joy Joy Joy Много готино клипче днес  сложи Канти smile3521

# 398
К'ъв светофар?  Wink СЦ нямат спирачки!  Mr. Green Те са като терорист с картечница.

# 399
К'ъв светофар?  Wink СЦ нямат спирачки!  Mr. Green Те са като терорист с картечница.  Peace

Joy Joy Joy Понякога започвам да си мисля, че заради собствени проблеми, наказват зрителя newsm78

# 400
заради собствени проблеми, наказват зрителя newsm78

Що пък да го наказват?  newsm78 Мъчат се завалиите да поддържат интереса.  Peace Мога да се обзаложа, че един цял болюм с ГГ в креватЯ и ще заспим след втората Кютахия от скука.  newsm43

# 401

Що пък да го наказват?  newsm78 Мъчат се завалиите да поддържат интереса.  Peace Мога да се обзаложа, че един цял болюм с ГГ в креватЯ и ще заспим след втората Кютахия от скука.  newsm43

Селфиии, ще заспим я, като си нямат въображение СЦ tooth tooth

# 402
А бе това да не ви е еротичен филм.  Rolling Eyes Не може така както искате. Трябва да има драма, много драма, примесена с ужас, подсолена с фантастика и на фона на всичко това две влюбени гълъбчета, че да ви се услади повече любовта и да копнеете по нея.  smile3521 Така се прави сценарий, който да се гледа. А недоволни винаги ще има, угодия няма.   
Някоя гледала ли е друго дизи, където всичко между ГГ да е ок и да няма драми? Обаче много моля да ми посочите ако има такова от същия жанр.

# 403
А бе това да не ви е еротичен филм.  Rolling Eyes Не може така както искате. Трябва да има драма, много драма, примесена с ужас, подсолена с фантастика и на фона на всичко това две влюбени гълъбчета, че да ви се услади повече любовта и да копнеете по нея.  smile3521 Така се прави сценарий, който да се гледа. А недоволни винаги ще има, угодия няма.   
Някоя гледала ли е друго дизи, където всичко между ГГ да е ок и да няма драми? Обаче много моля да ми посочите ако има такова от същия жанр.

Тцъ Naughty Нема такова Peace

# 404

Joy Joy Joy Ама те пък много пресолиха манджата Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт