Със скоростта на изморен охлюв се добрах до в къщи. Изморително било да шофираш 400 км, да му се не види

Благодаря на всички за споделеното, коментарите, стоп-кадрите и... всичко
. Липсвахте ми тези дни, да знаете 
Димони,

Изгледах серията вече с превод. Това ми беше третото гледане - два пъти без превод и един сега с превод. Бих казала, че мнението ми не се промени особено и това е благодарение на нашите колоритни преводачки по време на онлайна

Но пък отново си поревах и то яко. Жал ми беше и много мъчно за Елмер. Защо толкова болка им се стовари, с какво я заслужиха. И защо трябваше СЦ да посегнат и на най-милото им в момента - бебчето.
Та като споменах бебчо, знаете ли каква еретична мисъл ми мина през главата. Ако добре и правилно си спомням - в деня на сватбата, когато Ел питаше за Йо, тя каза, че има изненада за него
. И си мисля - след като докторът каза, че бременността е на около два месеца - дали Ел вече не е знаела, че е бременна и това да е била изненадата, за която говореше
. Освен това ми направи впечатление, че когато се оплакваше от болки, някак настойчиво питаше за болката ниско в корема. Всъщност не знаем какво точно са правили по матката й, но ако е само кюретаж за прекъсване на бременността - е, почти няма болка от това
. Би имала болка, ако например матката е била наранена /разкъсана/ и е шита
. Наби ми се в очите постоянното питане за болката ниско в корема 
Определено не ми хареса реакцията на Елван, когато Йо й каза за прекъснатата бременност. Не забелязах никаква емоция по лицето й, дори и когато говореше за ангелчета
. Не им било писано да прегърнат детето си
. Ами те това и сами го разбраха. Ако аз бях на мястото на Елван изобщо не бих ги успокоявала с такива думи
.Онзи шофьор на линейката, с която са транспортирали Хю - нищо не видял, нищо не си спомнял... Ега ти
. И той лънготеше като дРЪт сиган.Не ни спестиха и плужек Лево. Пак "искрен" и "добър" приятел, но не съвсем

Няма да продължавам, защото със сигурност ще повторя всичко, което вече сте написали.
Само няколко думи за трея. Ами пак ревах с Ел, душата ме заболя. И в следващия момент... Прометей-Йо, вързан с вериги. Ама тия сценаристки явно много кофти детство са имали