"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 347
  • 751
  •   1
Отговори
# 420
Варна, благодаря, благодаря! Иска ми се да те прегърна Hug
Скрит текст:
между другото не си ми далеч Wink

Ето тази подсказка вече ми хареса! "Шоуто на Йомер Демир започва!" Хип-хип-ура! newsm44

Щом "Елиф и Йомер тъгуват...", значи са заедно newsm68

# 421
Варна, newsm51 newsm51 newsm51,благодаря.
"Само" двама души ли ще уморят нашите СЦ в този епизод-тия жени направо се повредиха-къде отиде тяхната кръвожадност! Joy Joy Joy

Сега до финала във всяка серия ще има по някой убит.  Grinning

Такава им е схемата на СЦ.

А щом измислиха име на бебето, сигурно и такова ще има на финала.

А за самия финал може да бъдете сигурни, че ще е щастлив.

......................

И една новина. Освен ако не се появявала и по-рано. Финалното парти на екипа е утре.

# 422
Здравейте!  Hug

Ринка  Hug Варна  Hug Благодаря за подсказката!  Hug

Хареса ми!  Laughing
И особено "Шоуто на Йомер Демир започва!"  newsm68 newsm44 newsm68

Кати  Hug

# 423
Варна, благодаря за превода!   newsm51

И за новините!  newsm51

# 424
Варна, JoyЗначи са приключили със снимките-е,време е да си починат хората,то и тяхната не беше лесна година и половина.
И аз съм любопитна какво шоу ще спретне Йомер-време беше.

# 425
Ринка,Варна, благодаря за подсказката, превода и инфото! newsm51 newsm51

Е,шоуто започва!Точно така Йомер Демир! Laughing

Kara Para Aşk ღ Elif ve Omer Kara Para Aşk ღ Love Story

https://youtu.be/OfoTEj5PrUU

# 426
Варнаnewsm51 Ринка, newsm51

Имаме си име за дъщеричката.  Grinning Не беше лошо име Летисия - радост.  Mr. Green Обаче и Приказка не е лошо.

Кой ли ще утрепят тая серия?  newsm78 Нали обещаха да ги оставят сами Елмерите. С това темпо само по един утрепан, няма да им стигне времето да изтрепят всички. Мисля, че трябва да увеличат бройката в следващите серии. Поне по 3 на серия. Иначе ще остане някой жив до края на филма за ужас на сценаристките.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 15 юни 2015, 13:00 от Fantasya

# 427
Сега като си мисля единият мърцина ще е Мюмтаз,а вторият се надявам да е Хюсеин! newsm78
Фентъзи,ако са по 3-ма ще трябва да "посегнат" и на Елмерите-добре са пресметнали по двама-точно излиза бройката на финала. Joy Joy

# 428
Варна, меерррси за превода!  Wink Hug
Рина, благодаря за подсказката!   bouquet

Летисия я няма.  Sad Да живее Масал!  Heart Eyes Само лека корекция ще се направи за КПА-2.  Wink

Аслъ е погнала Леля и Чичо.  Peace

Двама занулени?  newsm78 Невпечатлителния - Мюмтаз.  Peace Впечатлителния - ким?  newsm78 Че и чак да ни разстрои?  newsm78

P.S. Илкин много издокарана. [/b][/i][/color]

Тази премяна на Илкин е за партито на Хулиганите май.  Thinking

Скрит текст:

Сега като си мисля единият мърцина ще е Мюмтаз,а вторият се надявам да е Хюсеин! newsm78

Значи ще се разстроим за Мюмтаз?  newsm78 Wink Hug Joy

# 429
Привет, девремки!

Варна, благодаря за пореден път. Страхотна си!  newsm51

За Мюмтаз е ясно, че няма да ни впечатли. Но кой ще ни разстрои?  newsm78 Мен лично убийството на Хюсеин не би ме разстроило. Виж това на Метин би, но не вярвам да е той. Може пък Бисена да си въобразява, че ще ни разстрои.  newsm78 Само да не е Бурханчо, че вече ще ми дойде наистина повече от прекалено.

# 430
Фентъзи, дайте... уточнете бройката на фирата за епизод Mr. Green Да броя внимателно - не за друго Joy Joy Joy

п.п. Димони, само дете не бяха убивали ooooh! Ако и това са замислили... не са наред в главите тия двенките ooooh! #Cussing out

# 431
Само да не е Бурханчо, че вече ще ми дойде наистина повече от прекалено.

Praynig Това си го помислих, но не го написах да не предизвиквам съдбата.  smile3505 На СЦ няма да им е за пръв път да посягат на деца.  Mr. Green

# 432
Имаше една снимка, на която Ипек лежи на земята. Да не е тя?  newsm78 Би ли ви разстроила смъртта на Ипек?

# 433
Веляна, глей ся ква е сметката:
Демирови - 8 ( тук включвам също Фатма, Хатидже и Хю естествено )
Дюндар - 3
Денизер - 6 (включвам Филиз, Джан и бебето на Нилюфер)
Девремите - 5 ( включвам и Яъз, а при евентуално бебе на Пельо и Арда, може и 6 да станат )

22 човека ги докарах. Един ще изгърми в следващата серия, значи остават 21. За 4 серии средно по 5 трябва да изнасят. А в една серия 6. Иначе няма да се справят.  Mr. Green
Шегувам се разбира се, обаче много червена боя се разля по време на снимки в това дизи. А и при Хулиганите взривиха цяла сватба, така че няма да се учудя, ако и тук влезне някой с автомат и започне безразборна стрелба. Впрочем такава стрелба имаше в АБО. (за сведение на тези, които не са го гледали)

Кити, ти докато попиташ, аз вече се бях разсмятала.  Joy Joy Joy Joy

# 434
  Здравейте и от мен! Hug Много имам да ви чета, а трябва да благодаря на всички, превели серията, трея и подсказката! newsm51
  На първо време се чудя, защо се прощавате с Мюмтаз? Rolling Eyes В трея видях Неджо пред Чиче. Rolling Eyes Аз се нареждам на опашката за клуба на Чиче. Ще запържвам халвата на споминалите се по негова воля. Не зная как, но ще се науча. Нека поне да е от моята ръка, защото Неджо ми е симпатичен - най-миловидната мутра дотук. Така ти говори и гледа жално в очите, че ти идва от сърце да му дадеш да ти боцне една спринцовка, ама да забравя всичко лошо от живота си. Heart Eyes
  Дотук - специални благодарности на деврем фрийспирит за това гифче! Hug Лево бой ми е като един Кевин Костнър в "Непобедимите". Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт