"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 307
  • 751
  •   1
Отговори
# 450
Само за Сабина.

Скрит текст:

Селфи, ooooh!
Скрит текст:
Може ли така? Няма 23.00 часа, а пускаш страшни снимки? Я виж деврем кити, какви албуми има - радост за двете очи,  а аз бих се задоволила и за едното. Crazy
 Мисля, че такива снимчици биха успокоили Нилюто, но като е влюбен до ушите Мерти не се сеща, та чак се чудя, дали му е баща Тайар.

# 451
Значи не приемам думите буквално, че ще останат сами елмерите. Те тия девреми, ако изключим Арда, не са кой знае каква опора. Но много моля Арда да си ми го оставят жив. Нека от мъка по Пелин тогава да хване гората и да зачезне да си лекува душевните рани, ако ще се налага и той да ги оставя. По тази логика искам на всяка цена и Аслъ жива.  newsm47 Евентуална загуба на Нилюфер мога да я преживея.  newsm47

# 452
Сладурки, ще ме уморите  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Човек с нещо - да речем, мога да си представя Wink Joy, ама без нещо..... получават се и тъжни картинки Joy Joy Joy Joy Joy

И аз като Димони - Аслъ и Арда никой да не ми ги бара box Joy

# 453
Няма не искам. Сценаристките казаха, че Елиф и Йомер ще останат сами. С на Димони допълнението стават по около 8 човека на епизод. Ако някой държи да направя точна сметка да мъцне.   tooth

Скрит текст:
Свърши ми газта на запалката и сега си паля цигарите с една сладкарска горелка.  Mr. Green Чудя се дали мога да се подпаля.  newsm78  Joy Joy Joy

Скрит текст:
За такива случаи си дръж една ароматна свещ, палиш я и "вечният огън" е под ръка.

# 454
Фентъзи, навъртай се около Йомерко - напоследък малко пироман го раздава - всъщност латентен пироман, но явно е подготвен Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 455
Малееейииииии!  ooooh! Wink Joy Ще стане таркал в темата.   box tooth Язе не давам НиЛо!  Crossing Arms

# 456
Малееейииииии!  ooooh! Wink Joy Ще стане таркал в темата.   box tooth Язе не давам НиЛо!  Crossing Arms

Селфи, освен да ги подкарваме на руска рулетка Mr. Green Mr. Green

# 457
Кити,що да е пироман Йомер,бе деврем-единственият огън,който е запалил до сега е в сърцето на Елифче,ама той е нещо като вечният огън. newsm78 newsm78
Линка,аз Ипек не я давам,защото трябва някой да си гледа Орлето-няма сега и неговото гайле да носят Елмер.

# 458
# 459
Аз вече май питах веднъж, но да попитам пак. Тази Бисена само по проектите с Енгин ли се появява като подсказвачка или и при други проекти?

Между другото ме впечатли изречението: Шоуто на Йомер Демир започва.
Тъкмо пасва на определението , което някои от диспансера дават на Енгин(Йомер)- палячо.  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 460
  • В Града на липите
Привет, девреми  Hug

Ринка    bouquet   Варна    bouquet

Подсказката въобще не ме учуди. Всичко това го предвидихме.
Че Йо, няма да седи дълго вързан и ще прегризе веригите. Че Чичи се светна, че пак се пробват да го пързалят левашки. Че Мюмтаз ще даде фира, а може и Нежо. Че Мелике ще се откаже в последния момент и няма да даде Бурхан.
Питам се, дали няма нея да убият  newsm78 И дали няма за нея да ни е тъжно  Thinking
И за Елмерите, че пак последиците ще са на техните глави.
Предвидихме и, че пръв Мфето ще се докопа до Нилю.
Единственото, което ми достави удоволствие в тази подсказка е, че Йо отвръща на удара.
Очаквам в края на епизода, да гепи Мфето преди тати му.
Ама преди това да му кривне красотния нос в ляво.

# 461
Кити,що да е пироман Йомер,бе деврем-единственият огън,който е запалил до сега е в сърцето на Елифче,ама той е нещо като вечният огън. newsm78 newsm78

Вели, аз затова казах - латентен пироман - само се кани Joy Joy Joy Peace

# 462
Аз вече май питах веднъж, но да попитам пак. Тази Бисена само по проектите с Енгин ли се появява като подсказвачка или и при други проекти?

По скоро по проектите на Ай Япъм, защото до известно време даваше подсказки и за Карадайъ.

# 463

Даваше подсказки и за "Пленителката на сърца". Мисля, че е нарицателно име...  Laughing

# 464
Варна, Линка, благодаря за отговора.

Сега четейки пак подсказката, пише, че смъртта на вторият може би ще ни разстрои. Значи Бурханчо няма да е. Следователно кои влизат в графата може би?

Мелике
Елван
Ипек
??????

За останалите Бисена най-вероятно си мисли, че ще ни разстроят повече - Нилюфер, Пелин, Арда, Аслъ

Общи условия

Активация на акаунт