"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 243
  • 751
  •   1
Отговори
# 585
Може и да направят скок във времето от няколко месеца и на дипломирането на Мерт да се разбрере за Масал?  newsm78 EFP

А преди това Омер и Елиф с вериги... Embarassed Нереде Нервакова с тиксото и други приспособления? Това трябваше да го напиша след 23.00 часа, но може да съм във вериги. Embarassed Embarassed Embarassed

# 586
Ти пък-за какво са им на Елиф и Йомер вериги-те нема се отлепят един от друг.Може малки,розави келепчета,така за разкош. Joy Joy

# 587
Сабинка,той и с Йомер си стисна ръката,ама се отметна-мааалко,де.Уж по думите му продължава да му помага. hahaha

Представи си, че сега станат и кръвни братя. Как Йо ще се освободи от веригите? Thinking Съчиняват и на Йо спектакъла и екшънът започва отново. Outta Joint

# 588
Ти пък-за какво са им на Елиф и Йомер вериги-те нема се отлепят един от друг.Може малки,розави келепчета,така за разкош. Joy Joy

А, цветът от тебе. Party Не знам, доставчикът дали има. Thinking

# 589

Колаж от снимки пуснати от Шинаси бей ,фотографа на  АйЙапъм

# 590
много чуруликат феновете на КПА...
 а нямаме епизода
Скрит текст:

Ау, къде отиде тагът на Марал Демир? ooooh!

# 591
ДевремитИ, имам един въпрос към вас, който отдавна ми се върти в главата.  newsm78 Дори да открият, че Хю е жив, остава един неидентифициран труп застрелян с пистолета на Елиф, с остатък от барут по ръцете на Елиф и всичко това доказва, че тя е извършител на убийство. Друго нещо ще да е това, което ще я спаси от затвора.  newsm78

Щом ще е компрометирано доказателството на обвинението то би трябвало да падне в съда?  newsm78
Лаишката да се изложа.   Embarassed

# 592

Колаж от снимки пуснати от Шинаси бей ,фотографа на  АйЙапъм

Вместо да прави колаж, Шинаси бей можеше да ми пусне само първата снимка Embarassed tooth

# 593
  • В Града на липите
... Как Йо ще се освободи от веригите? Thinking

В трея се вижда как. Измъква ги от стената.  Grinning
После ги натъпква в жобовете и тича да събира улики и да освобождава Ел  Grinning

# 594
Фентъзи, за Хю Елиф имаше мотив, за друг няма, а и наличието на крака на Хюсеин наред с другия труп, както и липсата на памет за определен отрязък от време, показват много ясно, че всичко е скалъпено за да бъде обвинена точно тя. Хич не мисля, че някой ще се съмнява в това. Прекалено очевадно е. А и се разбра, че психиатърът също е бил подкупен и е била под въздействие на лекарствата, които ѝ е дал.

Днес си говорихме с дъщерята за Мето. Тя каза, че той е психически болен и в нито един момент не е имало шанс да се оправи. Нашите надежди са били такива, защото разсъждаваме от позицията на нормални хора, но той не може да разсъждава така и затова няма как да бъде друг.

# 595

В трея се вижда как. Измъква ги от стената.  Grinning
После ги натъпква в жобовете и тича да събира улики и да освобождава Ел  Grinning

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo Прометей пасти да яде hahaha Не е могъл да се освободи Joy Joy Joy

# 596
Варна, Лили, Ринка, мерси за преводите и цялата информация.  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

ДевремитИ, имам един въпрос към вас, който отдавна ми се върти в главата.  newsm78 Дори да открият, че Хю е жив, остава един неидентифициран труп застрелян с пистолета на Елиф, с остатък от барут по ръцете на Елиф и всичко това доказва, че тя е извършител на убийство. Друго нещо ще да е това, което ще я спаси от затвора.  newsm78

Щом Хюсеин е жив, не могат да я съдят за неговото убийство. Ако има убийство с неизвестен труп, трябва да има следствие първо за установяване на убития и след това да търсят убиеца. Трябва да вържат, че този неизвестен труп е за постановката. Но вероятно е Фатих да свидетелства, ако разкрият Хюсеин, или Омер го принуди или се разберат, какви са следващите сцени на театрото.

# 597
Димони, може да е очевидно, очевадно и очеизвадно, но съдът работи с доказателства. Нерде са доказателствата?  newsm78

# 598
  • софия
Варна, Лили, Ринка, мерси за преводите и цялата информация.  newsm51 newsm51 newsm51

Спиритче,

Скрит текст:
Май ще го бъде.  Mr. Green Да ходим да се развличаме.
няма беее...... осъдиха я за убийството на аби....като го опнат жив всичко отпада  Laughing
освен това, те за цело дългогодишно кара пара я оправдаха ей така, по препоръка на Сами бей, та сега ли ще я бавят... Wink

Фентъзи
Скрит текст:
значи.... супер ме задарвА  newsm68
в събота съм на линия, майна  Laughing Laughing

# 599
Димони, може да е очевидно, очевадно и очеизвадно, но съдът работи с доказателства. Нерде са доказателствата?  newsm78

Тя е под обвинение за убийството на Хюсеин. За друго обвинение си трябва ново дело и нови доказателства.

Общи условия

Активация на акаунт