"Kara Para Aşk"с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек- 74 тема

• 35 233
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
Трупът на онзи педофил докато открият, че е негов Масал ще се дипломира.  Wink

# 601
... Как Йо ще се освободи от веригите? Thinking

В трея се вижда как. Измъква ги от стената.  Grinning
После ги натъпква в жобовете и тича да събира улики и да освобождава Ел  Grinning

Пак не съм видяла. ooooh! Отивам да го видя отново.
И тъй като ще "излитам", позволете ми в темата да се изложа и изложа моя турски! Praynig

Скъпи! Бенден куртулуш йок. Сабина До гроб:

Скрит текст:

# 602
  • В Града на липите
...Днес си говорихме с дъщерята за Мето. Тя каза, че той е психически болен и в нито един момент не е имало шанс да се оправи. Нашите надежди са били такива, защото разсъждаваме от позицията на нормални хора, но той не може да разсъждава така и затова няма как да бъде друг.

Ама верно ли, че Мфетката е кукундрел  newsm78 пък аз го мислех само за лош  Grinning
Е, и генетично обременен.

# 603
  • софия
Днес си говорихме с дъщерята за Мето. Тя каза, че той е психически болен и в нито един момент не е имало шанс да се оправи. Нашите надежди са били такива, защото разсъждаваме от позицията на нормални хора, но той не може да разсъждава така и затова няма как да бъде друг.

с това категорично не съм съгласна  Naughty
Метин не е психопат, никога не е действал така  Naughty
Изключително обременен, с изкривена ценостна система, вследствие на живота който живее, да  Peace
Но психото в нашто дизи е Тай.  Peace
аз лично намирам огромна разлика между тях - още от първата серия  Peace

п.п.
какъв е тоя мерак постоянно да пращате хората по психиатри  newsm78 newsm78  Joy

# 604

Колаж от снимки пуснати от Шинаси бей ,фотографа на  АйЙапъм

Вместо да прави колаж, Шинаси бей можеше да ми пусне само първата снимка Embarassed tooth
Колажа е направен от феновете ,снимките са от него пуснати

# 605
  • В Града на липите
Спиритче  Hug и аз това исках да кажа, ама нещо си прецаках поста и докато го ремонтирам, си ме изпреварила  Grinning

П.п. Иначе разликата между двамата е очевадна  Grinning особено в ръста.
Пък и Чичи е по-красив   Joy

# 606

Колаж от снимки пуснати от Шинаси бей ,фотографа на  АйЙапъм

Вместо да прави колаж, Шинаси бей можеше да ми пусне само първата снимка Embarassed tooth
Колажа е направен от феновете ,снимките са от него пуснати

Благодаря за разяснението, Мая!

# 607
в Умрание/аз.част/в затвора е имало сет в момента .
Вероятно Комисариото е бил  на визита при Метката или Хюсо

# 608
Спиритче, аз пък категорично не съм съгласна с теб. Днес се замислих върху цялостното му поведение, върху начинът му на говорене с майка му, с Нилюфер, с баща му, с всички останали. Замислих се и върху поведението му. Особено на това с Нилюфер. Дори любовта му ми заприлича на тази на Мустафа към Нерин, но там Нерин не обичаше Мустафа. И тук има някаква обсебеност, но това не е любов, това е желание за притежание и желание някой да го обича все пак. Но нищо от това, което прави, не показва че това е любов. Освен това самият му план , който включва Нилюфер, но само като фигурант без право на избор или мнение, е сам по себе си план на един психопат.

Затова иска за определено време да извади Йомер от строя и го взема в плен. Предава Бурхан на Хюсеин и му поставя като условия да убие Таяр. Планът му върви по вода. Хюсеин ще убие Таяр и ще отиде в друга страна. Той самият ще започне нов живот с Нил.

И как трябва да стане това? Нил му каза, че не иска да ходи никъде. Значи пак чрез насилие. А фактът, че иска с нея да напусне страната, говори, че паричките наистина са му били важни, а те бяха също част от плана му. Нищо истински човешко не е планувал. Има за цел да остави живи елмерите, но пак само заради Нилюфер, ама каква е цената на това, за него не е важно.

# 609
  • софия
Ама деврем Димони Hug.....това,че не му одобряваш плияна не значи, че е психопат... Grinning

А за любовта дай му време де.... Grinning той ще разбере....вече е започнал даже

# 610

Отсичане на крак с брадва как му се вика?  newsm78

# 611
Спиритче, аз пък категорично не съм съгласна с теб. Днес се замислих върху цялостното му поведение, върху начинът му на говорене с майка му, с Нилюфер, с баща му, с всички останали. Замислих се и върху поведението му. Особено на това с Нилюфер. Дори любовта му ми заприлича на тази на Мустафа към Нерин, но там Нерин не обичаше Мустафа. И тук има някаква обсебеност, но това не е любов, това е желание за притежание и желание някой да го обича все пак. Но нищо от това, което прави, не показва че това е любов. Освен това самият му план , който включва Нилюфер, но само като фигурант без право на избор или мнение, е сам по себе си план на един психопат.

Затова иска за определено време да извади Йомер от строя и го взема в плен. Предава Бурхан на Хюсеин и му поставя като условия да убие Таяр. Планът му върви по вода. Хюсеин ще убие Таяр и ще отиде в друга страна. Той самият ще започне нов живот с Нил.

И как трябва да стане това? Нил му каза, че не иска да ходи никъде. Значи пак чрез насилие. А фактът, че иска с нея да напусне страната, говори, че паричките наистина са му били важни, а те бяха също част от плана му. Нищо истински човешко не е планувал. Има за цел да остави живи елмерите, но пак само заради Нилюфер, ама каква е цената на това, за него не е важно.

newsm10 Само малко да се вметна - Фмето си е социопат, което по същество пак си е вид психопат Peace

# 612
Спиритче, ама тук не става въпрос дали ми харесва или не. Никой нормален човек не постъпва така. Той си е увреден. Дори баща му каза същото. Каква му е точно диагнозата не знам, но не е депресия, а нещо по-сериозно. И аз не съм тази, която дава времето, такова никой няма да му даде. Той е влюбен вече почти година в Нилюфер. Какво направи оттогава? Какво наистина човешки нормално направи? Дори, когато се срещнаха за малко с Нилюфер уж за последно, първото нещо, за което мислеше е как да я заведе в хотела и да преспи с нея.

И как точно ти разбра, че той е започнал да разбира? Виждаме, че плановете му не са се променили и на милиметър.

# 613
  • софия
Професионално изкривяване newsm78
нужди на СЦ newsm78

П.п
на мен циментерането на Емре и убийснвото на Севим ми дойзоха къде в повече 

# 614
  • В Града на липите

Отсичане на крак с брадва как му се вика?  newsm78

Отчаяни мерки  Grinning
Да не мислиш, че му е било приятно  Joy