Как тренирам - 18 тема

• 48 300
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте, тренирам всеки ден с Jilian Michaels вкъщи (преди с Jackie Warmer). Сега съм на Ripped in 30 и 6 weeks 6 pack. Нова съм в тренировките, какъв хранителен режим трябва да спазвам и какви добавки да пия? Висока съм 158 см, 58 килограма (миньон Simple Smile )

# 586
Добре дошла, yani_cat!   bouquet Не бих могла да препоръчам хранителен режим, тъй като аз самата все още не съм открила най-работещия за мен. В момента моето хранене е с ротация на въглехидрати. И аз съм миньон, но имам ИР и много бавно ми се случват нещата. Иначе съм се хранила ВМ-НВХ. При мен не проработи, а и без това недолюбвам месо и ми беше трудно. И суровоядство пробвах за около 2-3 месеца. Харесваше ми, но пък нямах никакви сили за тренировки, не можах да се адаптирам и се отказах. И калории съм броила - все си се въртя 52-54 кг. Сякаш имам някаква бариера и под 52 кг не мога да падна. Не, че държа. За мен е важно намаляване на обиколките, но и там удрям на камък за сега. Без да експериментираш кое как работи при теб, няма как да стане  Peace
Аз вчера преди плуването направих една размазваща силова за цяло тяло. Днес също ще тренирам в зала силово и пак за цяло тяло с елементи кросфит.
Тили, много обичам да ми треперят краченцата и ръчичките по време и след тренировка  Heart Eyes

# 587
yani_cat, добре дошла! Искаш да сваляш килограми или да поддържаш теглото?

# 588
Яни, мисля, че просто трябва да направиш като Йоя и мен - да намериш сама хранителния режим, който най-пълно се припокрива с вкусовите ти предпочитания и с това, на което тялото ти реагира най-добре. За мен такъв режим е 90/10/10 предимно от цели растителни продукти. За други - ВМ-НВХ. Трети просто спират тестените, газираните и готвените десерти. Четвърти харесват режима на Дюкан или пък разделното хранене.

Така че моята препоръка е да съчетаеш спорта с някой тип хранене измежду многото, които ще намериш в диетичния подфорум. Ако въпросната комбинация ти дава здравето и тонуса към които се стремиш - супер. Ако не, сменяш хранителния режим с друг.

# 589
yani_cat, ако ти е интересно, хвърли поглед на тази статия: http://nadiapetrova.bg/2014/12/take-the-best-food-ideas/ Според мен в нея има много истина за храненето и различните режими  Peace
Днес ми е ВВ ден. Много любим...  Heart Eyes Ще тренирам в зала силова за цяло тяло и после плуване. Но няма да си давам зор кой знае колко днес. В събота ще почивам, а в неделя ще отида на йога виняса.

# 590
Добро утро и от мен ,днес обичайното + удряне по боксовата круша  Heart Eyes

# 591
Благодаря за посрещането и съветите   bouquet
Искам по-скоро да се стегна, не искам да свалям много килограми рязко. Миналата година се докарах до пневмония с 90 дневната. Ако мога да сваля 4-5 кг бавно без да ги качвам после ще е добре, но основната ми цел е стягането. И се чувствам много добре когато тренирам сутрин, по-жизнена и силна и деня ми минава по-приятно. Yoya какво е ИР?

# 592
Здравейте , момичета  записвам се  при  вас , като  спортуваща  Heart Eyes
Ходя на фитнес всеки ден след работа, с целогодишен абонамент съм , за съжаление не мога да посещавам всички  видове гимнастика , аеробика, йога  тк   нямам време ...
Резултат има ! Доставя ми  удоволствие и  се чувствам доста по - добре Hug
Тренировката ми  се състои от  20 мин кардио  и после  силова  тренировка.
1 ден тренирам за горна част на тялото , др  ден тренирам за долна част  на тялото.

# 593
А кога почиваш ?

# 594
Bria е казала, че ходи след работа. За мен това значи, че почивката е през уикенда.

# 595
Да почивам през уикенда , но отвреме на време и тогава паля  колата и правя  едно кардио  в залата, дава ми сили  енергия , чувствам се по -  добре !
Фея имаш страхотно тяло !!! Heart Eyes

# 596
Аз почивам веднъж през седмицата и веднъж през уикенда, най-често сряда и неделя Simple Smile

# 597
Инсулинова резистентност
Bria, добре дошла  Hug И аз тренирам като теб - след работа, основно във фитнес, но ходя и на йога и някоя друга групова тренировка. Дните с йога ги броя за почивни. Но този уикенд почивах изцяло - нищичко не съм тренирала. Днес започвам с нови сили. Довечера ще тренирам гърди, ръце, корем.

# 598
Ден първи от новото предизвикателство на Емили. Крака и дупе. Беше зловещо.  Почти през цялото време от мен течаха реки. Накрая краката си ги усещах само като някакъв имагинерен придатък, за който се знае, че го има, но няма никакви индикации за неговото присъствие Mr. Green

# 599
Уж днешната тренировка беше в стил "балет", а прекарахме 40 минути в планкове...

Общи условия

Активация на акаунт