Нашите кухни-60

• 114 703
  • 863
  •   1
Отговори
# 555
  • Раковски
 В книжката с инструкции има задени размери, те са от 650 до 750 в повечето случаи (според това дали ще има газ или не), но масово се поставят на 600 заради това, че гърба е със същия размер.

# 556
  • София
Гърба ще е с плочки, може би ще ги вдинем с един ред при абсорбатора, че ми бодат очите гъвкавите тръби.

# 557
  • Раковски
Може да вдигнете само аспиратора, че горните шкафове се вдигат също.

# 558
  • София
Само него, да.

# 559
Благодаря Ви за съветите и за идеите. Шкафовете все още не са монтирани, нито плочките сложени нито нищо, само контактите са ми преместени на новите места.
 Така че има мегдан да се мисли какво може да се направи. Кухнята е на ъгъл Г мивка и плот 1,8м, като гърбът е на 0,54см ог горни до долни шкафове. Другата част ,която е по-късата е с фурната и котлоните. Тя е 1,3м, Като аспираторът е на 0,6 см, а шкафат до него отново на 0,54см. Там където е аспираторът ще се наредят 6 плочки безпроблемно и точно ще паснат. Пробремът е с другото какво да правя, Ако се сложи цокъл от камъка, тогава и плочките под аспиратора ще се застъпят, защото ще дойдат на 0,64см, а аспиратърът е на 0,6. Макар, че може и да не е грозно.

Може да стане с 5 реда плочки, само под аспиратора 6 реда и 4 см. до 54 да компенсирам с някой фриз или мозайка най-отгоре. Давайте още идеи, много ми помагате!

# 560
  • Sofia
Ако не сте монтирали шкафовете, какво пречи да ги повдигнете с 6см? Тогава всичко си идва на мястото

# 561
  • София
Ако не сте монтирали шкафовете, какво пречи да ги повдигнете с 6см? Тогава всичко си идва на мястото

И аз това питам. Карайте целия горен ред на 60см. от плота.Що сте се хванали за тия 54см не ми стана ясно особенно като не е монтирано нищо.

# 562
  • В сърцето на любимия човек
Може шкафовете да са изчислени до тавана и да е предвидена по-малка бленда от 6см до тавана. не виждам друго логично обяснение  newsm78

# 563
  • България, София
Знаете ли къде мога да видя мостри на вратички на Модекс. Офисът им в Младост няма да работи до края на седмицата, а аз трябва да поръчам кухнята най-късно в четвъртък  Sad Sad Sad

# 564
  • Раковски
Вратите се правят 2-3 седмици и може да се изберат след поръчката на кухнята.

# 565
  • България, София
Благодаря. Ще използвам тази информация.
В момента срокът бил 20 дни и първо поръчват вратичките и чак след това правят корпусите  Whistling

# 566
  • Някъде на път....
В момента срокът бил 20 дни и първо поръчват вратичките и чак след това правят корпусите  Whistling
Принципно не е проблем да се пуснат корпусите и след това да се поръчат вратичките - повечето фирми по поръчка процедират точно така.  Peace

# 567
  • България, София
Принципно не е проблем да се пуснат корпусите и след това да се поръчат вратичките - повечето фирми по поръчка процедират точно така.  Peace

Много благодаря!   bouquet

# 568
Знаете ли къде мога да видя мостри на вратички на Модекс. Офисът им в Младост няма да работи до края на седмицата, а аз трябва да поръчам кухнята най-късно в четвъртък  Sad Sad Sad

Именно, това е проблема

# 569
Може шкафовете да са изчислени до тавана и да е предвидена по-малка бленда от 6см до тавана. не виждам друго логично обяснение  newsm78

Точно това е проблемът

Общи условия

Активация на акаунт