Нашите кухни-60

• 114 700
  • 863
  •   1
Отговори
# 570
Ето я нашата кухня ЦЪК
Този път избрах съдомиялната и хладилника също да са вградени и не съжалявам. Получи се страхотно, дано ви хареса Peace

# 571
Честита кухня  m@mmakЪти! Със здраве да си я ползвате и вкусни манджи да приготвяте! Голяма,красива и удобна! Нашата е подобна, но доста по-малка и г-образна. В момента я монтират,така,че до няколко дни и аз ще се похваля!

# 572
  • Sofia
Ето я нашата кухня ЦЪК
Този път избрах съдомиялната и хладилника също да са вградени и не съжалявам. Получи се страхотно, дано ви хареса Peace

Чудесна!
Със здраве да си я ползвате и само вкусни неща да приготвяте!

# 573
  • Варна
Много хубава кухня! Да си я ползвате със здраве и кеф. ☺

# 574
m@mmakЪти  много хубава кухня, със здраве да си я ползвате.

# 575
Страхотна е кухнята! Със здраве да си я ползвате Grinning

# 576
  • София-там нейде в западната част
имам питане към тези от вас които имат принт стъкло за гръб,лесно ли се почиства и пожълтява ли след време от парата на печката,която се отделя
Здравей anelka119, стъклото се почиства с препарат съвсем спокойно - принта ти е от вътрешната страна. Не ползвай препарати с абразивни частици или гъби, телчета и други.
Не пожълтява, защото стандартно се запечатва принта от към гърба. Следователно при теб ако е спазена тази технология, не би следвало да имаш проблем.

П.С. Работя във фирма, в която се занинаваме и със принт стъкла, затова мога да съм ти полезна.

# 577
  • София
имам питане към тези от вас които имат принт стъкло за гръб,лесно ли се почиства и пожълтява ли след време от парата на печката,която се отделя
Здравей anelka119, стъклото се почиства с препарат съвсем спокойно - принта ти е от вътрешната страна. Не ползвай препарати с абразивни частици или гъби, телчета и други.
Не пожълтява, защото стандартно се запечатва принта от към гърба. Следователно при теб ако е спазена тази технология, не би следвало да имаш проблем.

П.С. Работя във фирма, в която се занинаваме и със принт стъкла, затова мога да съм ти полезна.

благодаря ти би ли ми пратила на лично координати на фирмата

# 578
  • Под Сините камъни
При нас започна монтажа на кухнята вчера.В такава еуфория бях,че място не можах да си намеря,но не трая дълго  #Cussing out От дясната страна бяха оакали положението  ooooh! днес размонтирваха и ще правят нов ред горни шкафове  Crossing Arms

# 579
Много хубава кухня, m@mmakЪти  Peace

Ние сме на вариант купен абсорбатор и фурна с плот, утре трябва да вземат размерите и най-накрая да я видим в 3 д вариант.

# 580
Привет на всички. Търся компетентно мнение - имам кухня на 15 години от дърво/чам/-лакирана в цвят кестен. Стана ми ясно,че с нова няма да се сдобия,но как смятате дали си заслужава да свалим и боядисаме вратичките в бяло, притеснява ме и това че на места е проядено от дървояди.

# 581
  • Sofia
Нямате ли възможност да смените само вратичките?
Няма да излезе колкото нова кухня при всички случаи, а ефектът ще е подобен!

# 582
m@mmakЪти, много е хубава кухнята!
От месеци чета темата и подпитвам за нещо, но вече имам ясна представа какво искам. Направих си разпределение на шкафовете според размерите на бокса и стигнах до уредите, та въпросите ми са:
-Предложете ми хубав вграден аспиратор за помещение около 38м2 с височина 2,2 м - това е тавански етаж.
-Исках шкафовете да са до тавана, но трябва ли да има свободна височина за отваряне на механизми на Блум, 3 бр горни шкафа ги искам така
-Споделете мнение за вградени фурни и керамични котлони - трябва да знам правят ли проблем с конденза, ако правят да купувам свободно стоящи............

# 583
кокорчеи в другия ни апартамент сме със вградени уреди и нямам никакви проблеми с конденз от котлони и фурна. Вземи си хубав аспиратор и няма да имаш никакви проблеми.  Peace

# 584
кокорчеи в другия ни апартамент сме със вградени уреди и нямам никакви проблеми с конденз от котлони и фурна. Вземи си хубав аспиратор и няма да имаш никакви проблеми.  Peace

Само някой да ми подскаже как се смяташе мощността?

Общи условия

Активация на акаунт