Нашите кухни-60

• 114 548
  • 863
  •   1
Отговори
# 840
  • Варна

Точно тези не, но подобни да.

# 841
  • София
Ето с плочките как се получи при нас, кухнята е много бюджетна, ама засега толкоз. Mr. Green

http://prikachi.com/images.php?images/956/8365956E.jpg

# 842
  • Под Сините камъни
Ето с плочките как се получи при нас, кухнята е много бюджетна, ама засега толкоз. Mr. Green

http://prikachi.com/images.php?images/956/8365956E.jpg
добре се е получило  Peace

# 843
Здравейте, имам нужда от помощ, търся добър мебелист за гр. Пловдив. В момента сме в процес на ремонт и обзавеждане на жилище и ми трябва някой който прави хубави кухни, вградени гардероби и др. мебели по поръчка.Ще се радвам някой да се отзове с препоръка и координати .Багодаря предварително Simple Smile

# 844
Моля, ако някой има отзиви за тази марка смесители Auralum да сподели.

# 845
  • София
Здравейте, имам нужда от помощ, търся добър мебелист за гр. Пловдив. В момента сме в процес на ремонт и обзавеждане на жилище и ми трябва някой който прави хубави кухни, вградени гардероби и др. мебели по поръчка.Ще се радвам някой да се отзове с препоръка и координати .Багодаря предварително Simple Smile
Пиши, ако желаеш на shadowman, той мисля работи в този район, Пазарджик, Пловдив - дано не бъркам. За него тук много мами ще ти се подпишат с две ръце.

# 846
  • Раковски
 И по-далеч съм ходил.

# 847
Здравейте на всички Simple Smile Моля ако има потребители от Бургас да споделят имат ли лични впечатления от фирма Синхро ООД. Дадоха ми отлична цена за кухня, а не зная как работят. Нямат сайт... Много искам да им се доверя защото цената е отлична, но нещо съмнението ме гризе. Благодаря предварително и приятен ден на всички!

# 848
  • Бургас
Уф ... най-хубавото на фирма Синхро са цените, които дават.

Забавиха ми кухнята с около месец и половина. Това след изтичането на "двайсетината дни", които ти казват при даване на капарото. Изпълнението е средна работа. Принудих се да приема кухня с 2-3 дефекта заради гигантското забавяне - просто нямах нерви да се занимавам повече.

Това за кухнята. Успоредно с нея поръчах мебели за всекидневна, които изпълниха за договореното време, и изглеждаха чудесно. Те разбира се бяха с по-дебела цена, и може би за това качеството беше на ниво.

# 849
  • някъде там
здравейте, имам едно питане при свободностояща печка и шкафове до нея нужно ли е да има разстояние ?

# 850
  • Раковски
Трябва да има някакво разстояние от 1-2 см, инак ако е плътен размера може и да не влезне фурната, освен това пода ако е крив фурната ще влезне на криво и може да ужули стената, лошото тук е, че в тези фуги пада разни малки неща и трудно се почистват.

# 851
ето и една мостра врата тип рамкова направена без център, вакум преса и специално снаждане на фурнира http://vbox7.com/play:b7e77c2704

На теб тази "врата" харесва ли ти? Щото ако ти харесва сме в много различни нива на мебелопроизводството. Това е ама много аматьоско изпълнение. Дори и фладера не ти е в една посока. Какъв е смисъла да се прави така в такъв случай или клиента понеже не разбира давай да го лъжем.
Не съвсем по спора ,но мнението ми по принцип за врати е да не са пръскан МДФ.Основни недостатъци-лесно драскане и в последствие изкривяване от създаденото напрежение .На вън отдавна не се практикува или ,ако някой все още там се обзавежда с ткива вратички ,то е защото са доста евтини до изчерпване на количеството.Особено лесно се кривят и, ако са фрезовани с разни форми-това от личен опит

# 852
Здравейте! Защо на доста от вас албумите не могат да се отворят, поради причината, че се иска парола? А не са отдавна, има дори преди 20-тина дни публикувани.

# 853
Здравейте! Търся силиконова постелка за под - насоки? Обяснявам ситуацията, за да стане по-ясно какво имам предвид: ще слагам ламинат в дневната, площта е малка и не искам да слагам плочки около кухненския бокс. Не ми харесва да има лайсни и пр. неща. Мислех си в Г-образния малък бокс да сложа една прозрачна силиконова постелка, която се залепяла за пода. Така хем няма е такова мазало по ламината около мивка и печка, хем няма да има лайсни и ще си спестя главоболия. Ако някой се сеща за такъв продукт, моля да сподели.  Предварително благодаря!  Flutter

# 854
  • В сърцето на любимия човек
Нещо такова ли?

Общи условия

Активация на акаунт