Нашите кухни-60

• 115 080
  • 863
  •   1
Отговори
# 210
  • Раковски
Моля Ви за съвет: как и с какво се пробива дупката за аспиратора в коминното тяло. Спорим с моя мъж по въпроса. Аз искам дупката да е идеален кръг и съм чувала че има машини които правят дупки при зададен диаметър. Мъжът ми обаче ме разубеждава, тъй като с такава машина е трябвало вода и пръскало мръсна вода по стените, и понеже всичко ни е боядисано, с ламинат, щели сме да го прецакаме. Моля кажете как се прави такъв отвор?

Има такива машини и се дават под наем (май), но съм чувал, че може да удари цена от 100-150 пари (само съм чувал). Според мен няма смисъл дупката да е идеален кръг, тя остава скрита зад гърба на шкафа.

Модекс, лично аз не ги тача много, цените им започват от 100 пари до към 140-150 някъде... Според модела врата тя може да е изкривена още от завода. Боята е малко по-скъпа, но е добре да се боядисва и двете страни понеже като се боядиса само една страна се изкривява много леко. Добре е да се боядиса лицето + другата страна с мат да кажем.

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 00:14 от shadowman

# 211
shadowman, Magikos , какви бихте ме посъветвали да търся? Ако може производител и да е по - подробна информацията, особено ако ги има във Варна ще е супер.
За Опус какво мислите?

# 212
  • Раковски
Мога да пиша единствено за опус, вратите им са добре направено, но как ще се държат във времето не знам. Питах го дали дават някаква гаранция и започнаха да се правят на обидени... за други нямам идея понеже с масива сме на ВИЕ още.

# 213
  • София
Влизам да се отчета, вчера дойдоха каменарите и направиха отвора за преливника в техническия камък, отлепиха внимателно мивката, изрязаха и отново залепиха. Мина без изненади и поражения, днес мивката си изглежда идеално. В течение на разговора вчера разбрах, че досега не са монтирали мивка от този модел, въпреки че единият каменар работил тази работо от 20 години. Мивката действително е по-нов модел. Като тръгваха накрая, казаха че вече ще внимават с преливниците. Благодарих им. Изглеждаха мното изморени и изнервени от някаква огромна кухня с нетрадиционно поставяне на камък в дъга, съжалих ги. Ама аз съм си такава, първо вдигам олелия до бога, а след това омеквам  и порщавам Peace
А мислех онзи ден да пиша името на фирмата от която са, ама като се коригираха успешно се отказах.

# 214
  • Под Сините камъни
Джинджър,браво  Hug сега ще чакаме и снимките на кухнята(не си пускала нали  newsm78)

# 215
Такаааааааа, айде и аз пак се включвам с моята тема - врати за кухнята.

Дърводелеца ни каза да на си правим врати за кухнята от масив, рано или късно се подуват, изкривяват или тече смола.
Егати глупостите! Имам кухня с врати масив вече на 7 години (карат 8мата). НИКОГА не ми е текла смола - вратите са бук. НЯМАМ нито една раздута, а децата постоянно мокрят и тече по тази под мивката. Имам една леко посукана и една бленда, които имам съмнение че са така монтирани. Кухнята ми е 7.5 метра и имам реално 3 реда шкафове (един долен и два горни, защото сме с високи тавани). Преди 2 години допоръчваме само врати и ми ги смятаха тогава по 280 лв/кв.м. независимо от размера и т.н. тогава сами направихме няколко корпуса....
Врати с лепено фолио НЕ бих си поръчала, особено като алтернатива на масива, на който се бяхте спрели....

Последна редакция: чт, 02 юли 2015, 10:43 от drago_2008

# 216
  • София
Джинджър,браво  Hug сега ще чакаме и снимките на кухнята(не си пускала нали  newsm78)
Не съм, вече чукнах 3 месеца откак я правя, в този период включвам и правенето на офертната цена от мебелиста. Моята кухня не е нищо особено, но непременно ще я покажа. Чакам стъкления гръб и за едни ден ще я довършат.

# 217
  • Под Сините камъни
Е вижда и се края вече  Hug
На нас вчера ни направиха ВиК,имаме да дозидваме и една стена още,от там шпакловка и чак тогава мебелиста ще влезе да вземе размерите за кухнята.И ние май ще хванем 3 месеца  Mr. Green

# 218
Здравейте!
Искам да поръчам за изработка подобен стил кухня . В Мартинтели ги има на невероятна цена, затова търся аналог. Магазинът, в който отидохме, работят с Велинградска фабрика. Те са правили подобен модел - този . Това, което ме притеснява от видяната на живо кухня е, че изглежда много "суха" дървесината и не ....
Такава кухня купихме от фирма Абанос имат мостри в Айко и Зона. Нашата е с врати ясен по спомен, мисля в момента с друг масив работят.... В София такива кухни правят и Тайм Аут Дизайн, цеха им е в Троян.

# 219
  • Русе
Здравейте!
Искам да поръчам за изработка подобен стил кухня . В Мартинтели ги има на невероятна цена, затова търся аналог. Магазинът, в който отидохме, работят с Велинградска фабрика. Те са правили подобен модел - този . Това, което ме притеснява от видяната на живо кухня е, че изглежда много "суха" дървесината и не ....
Такава кухня купихме от фирма Абанос имат мостри в Айко и Зона. Нашата е с врати ясен по спомен, мисля в момента с друг масив работят.... В София такива кухни правят и Тайм Аут Дизайн, цеха им е в Троян.

Моята пък е на троянска фирма, в бяло сега направихме коридора, а спалнята и кухнята са тъмни. Бук са нашите, може и дъб, ясен, кой каквото иска. На 4 г вече, няма смола, няма раздуто, изметнато, .... Лесно се чистят, гладки са, нямам никакъв проблем.
На Абанос не са ли само по техни  размери?

# 220
  • Русе
Какво значи 4/3 м? Г-образна кухня, от едната страна 4 м, отдруга 3м? Много зависи от това дали са само шкафове или чекмеджета, обков, ...
Моята излезе някъде толкова със състаряването, но е П-образна, 9 м кухня с хладилника, 16 чекмеджета, Блум, плавно затваряне, голяма витрина, барплот, таван, лунички. Череша или липа не ти препоръчвам, много са меки.

# 221
Скрит текст:
Здравейте!

Моята пък е на троянска фирма, в бяло сега направихме коридора, а спалнята и кухнята са тъмни. Бук са нашите, може и дъб, ясен, кой каквото иска. На 4 г вече, няма смола, няма раздуто, изметнато, .... Лесно се чистят, гладки са, нямам никакъв проблем.
На Абанос не са ли само по техни  размери?
Може ли контакти на троянската фирма? Близо е до Плевен и сме намислили обход по тамошните цехове, та можем да отскочим да говорим на място.

Magikos, drago_2008, Благодаря за мнението!

# 222
Ами обясниха че това е цената за кухнята на снимката.
Може ли да качиш снимка на твоята кухня?

# 223
  • Русе
Ами обясниха че това е цената за кухнята на снимката.
Може ли да качиш снимка на твоята кухня?

Аха, ясно, аз мислях, че за твоята става въпрос и ми стана интересно как ей така са я сметнали Simple Smile.

Писала съм и преди коя е фирмата, голяма реклама и направих вече толкова години. Елеганс се казва, в Ливадето Троян е новият цех, знам, че има и шоурум там. И ние на място я избрахме, но не беше там преди, там са май от около година. Кухнята ми я има в подписа ми (не знам дали я има в по-завършен вид или още е монтажна така да се каже), нямам снимки на спалнята и коридора обаче. Трябва да видя дали имам снимки и да кача и на тях, че няма как да снимам в момента.

# 224
  • Бургас
Аз търся къде да ми изработят кухнята. Някакви отзиви? За Бургас става въпрос.

Общи условия

Активация на акаунт