Нашите кухни-60

• 114 785
  • 863
  •   1
Отговори
# 435
  • Сф
Джули, ние също поради липса на финанси оставихме едната (голямата) спалня неоправена. Единствено сменихме дограмата и изправихме отворите за вратите. Няма да шпакловаме, защото не знаем как искаме да наредим мебелите, къде ще са контакти, гардероби и т.н. и затова я оставяме така. След някоя и друга година ще я довършим

За техническия камък - много скъп е. За ок. 4 линейни метъра с дупченето за мивки, фурни около 2100лв ми искаха. Сложи си обикновена плоскост- хем евтино, хем красиво. Естественото дърво се поддържа внимателно, вини, кафе попиват и не се чистят, омаслява се и т.н. Красиво, но капризно.
Тека са ок.
Аз също съм за Г-образна кухня, скицата, която ти пуснаха много ми харесва
http://prikachi.com/images.php?images/417/8255417x.jpg

# 436
drago_2008, честита нова кухня, прекрасна и много просторна, като гледам е последен скосен етаж, гредите предполагам са истински. В празното пространство между нея и острова трапезарна маса ли ще има? Колко квадрата е площа на кухненския бокс, на мен ми изглежда огромно.

Мерси Simple Smile Цялото помещение е 18-19 кв.м. ама бокса само не помня с какви размери е и трябва да питам. Отстрани под капандурите точно има ниша и там ще има маса с 4 стола.
Гредите са немски полиуретанови декоративни, сградата е нова чака акт 16 Simple Smile  А етажът е предпоследен, цялата сграда е малко странна мен ако ме питате - архитекта се е поовлякал...

# 437
  • София
drago_2008, честита кухня! Много ви се радвам на всички като показвате тези хубави и уютни местенца!
Може ли малко повече инфо за тези греди -  в средата на помещението ми имам една греда,бетонова /за да държи конструкцията на покрива/ и търся варианти да я облека в нещо - дървени плоскости или нещо, имитиращо дърво. А това май имитира дървото ....

# 438
  • Някъде на път....
drago_2008, честита кухня! Много ви се радвам на всички като показвате тези хубави и уютни местенца!
Може ли малко повече инфо за тези греди -  в средата на помещението ми имам една греда,бетонова /за да държи конструкцията на покрива/ и търся варианти да я облека в нещо - дървени плоскости или нещо, имитиращо дърво. А това май имитира дървото ....

Ето още една идейка, подобен вариант на греди:

Целия албум

# 439
Здравейте, моята кухня е почти готова, ето какво се получи: http://ladyjj.snimka.bg/other/kuhnya.845641.35802016

# 440
  • Под Сините камъни
Здравейте, моята кухня е почти готова, ето какво се получи: http://ladyjj.snimka.bg/other/kuhnya.845641.35802016
супер,много добре се е получило  Peace
От утре започват и нашата кухня  newsm44 В най скоро време и аз ще показвам снимки

# 441
  • София
Честито, много уютна и стилна класическа кухня се е получила, няма да и мине модата никога. Хубави моменти в нея ти желая! Прилича на естествен фурнир опушен дъб, много богат цвят, един от любимите ми Heart Eyes Опа, увеличих и видях и хоризонталните прорезите, също любими.

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 18:14 от ginger tea

# 442
ginger tea, Пепински  - много Ви благодаря Simple Smile Целта ми наистина беше изчистена класическа кухня. Вратичките са МДФ Фурнир - за цвета не знам как точно се води, корпусът е ПДЧ със същия цвят. И аз много си я харесвам, а изпълнението е екстра качество, изключително съм доволна от цялостното обслужване на фирмата която ни изработи кухничката Simple Smile

# 443
ladyjj, Честита да ти е хубавата кухня! Много добре е станало и е  в хармония са вратите. Вкусни и весели дни в нея!

# 444
  • София
ladyjj,малка,но сладка кухня се получи.Да имаш много помощници за готвене  cook

# 445
  • На брега
drago_2008, ladyjj, честити кухни! Страхотни са! С радост да си ги ползвате!

Аз пък имам 2 колони 1 трегер от стомана Twisted Evil! Мисля да ги облека в дебели дъски рязани на герунг 45 градуса така, че да приличат на масивни греди. И аз ще следя за информация относно новите материали все пак Peace.

Последна редакция: вт, 28 юли 2015, 12:47 от NovaTema

# 446
Имитират много добре дърво. Имат едни плоски 260/20/3 или 260/13/3, които може би биха Ви свършили работа за обличане на трегер....
http://depronbg.com/dadmin/uploads/330.jpg

# 447
  • София
Ммммм хич не е лошо. Сега ще разгледам сайта на фирмата за да видя има ли и цени и къде да се видят в действителност. Благодаря за инфото.

# 448
  • На брега на реката
Здравейте момичета,
Влизам в темата с въпрос, нямам време да чета назад и за това направо питам. Моля, да ме извините ако скоро е обсъждано.
Синът  ми ще си прави кухня и от фирмата са му предложили уреди Пирамис  с 5 години гаранция /мивка, керамичен плот. аспиратор, фурна и съдомиялна/, аз обаче не съм чувала за марката и за това се обръщам към вас за помощ. Моля, за отзиви, трябва да решим до 2-3 дни.

# 449
  • Раковски
Фирмата Пирамис се занимава главно с производство на мивки, другите уреди им ги правят фирми и лепят логото им. Това е практика на всички фирми, няма как една фирма да прави мивки, котлони и всичко друго. Скъпите им уреди се правят в Италия а по-евтините в Турция (като всички други), хубавото при тях е, че имат мобилен сервиз (ся при вас не знам как е) и идват на място безплатно докато са в гаранция уредите.

Общи условия

Активация на акаунт