Нашите кухни-60

• 114 612
  • 863
  •   1
Отговори
# 735
  • Sofia
Merita,

За теб:

Вратите са две по 40см, височина 2м

# 736
  • Пловдив
Tari Tasartir Благодаря, но сега се сетих че май със цели страници трябва да е защото незнам дали на снимката се вижда но преалнята е няколко см по напред.

# 737
  • Sofia
Страниците могат да са, колкото ви трябват. Принципът е същия.

# 738
 Здравейте, правим основен ремонт и в един момент ще стигнем и до бъдещата кухня. Благодарение и на вас, идеята за нея е доста ясна. Вече стигаме до детайли и съответно започват да изникват въпросите....Вероятно кухнята ще е с дървен плот масив, плочки за сега няма да има и въпроса е..какъв да е гърба.....

# 739
  • София
Емка,според мен зависи от цялостната визия на кухнята.Например,не върви на кухня в винтидж стил да сложиш стъклено гръбче.

# 740
Ами класическа, вероятно бяла кухня с дървен плот. Аз лично, бих сложила плочки, но половинката не иска. И се търси компромисен вариант. Стъкло не ми звучи добре. Чудех се между нещо подобно на материала от който ще са шкафовете или плота........, въпреки че ако я вземем от Икеа, не знам как ще го направим да е като шкафовете..........

# 741
  • Раковски
Тази снимка може да ви помогне при избора ви, тук обаче е с камък не с дървен плот.

Скрит текст:

# 742
  • София
Ами класическа, вероятно бяла кухня с дървен плот. Аз лично, бих сложила плочки, но половинката не иска. И се търси компромисен вариант. Стъкло не ми звучи добре. Чудех се между нещо подобно на материала от който ще са шкафовете или плота........, въпреки че ако я вземем от Икеа, не знам как ще го направим да е като шкафовете..........
На мен ми харесва комбинация дърво и камък.Според мен би стоял добре гръб от реден камък(но е скъпо), плочки или гранитогрес имитиращи камък или тухла.На пазара има изобилие от различни цветове и форми.
например -   http://maistorplus.com/gallery/628/pytevoditel-v-kuhnqta:-kak-da … iq-kuhnenski-gryb

# 743
Здравейте, нова съм в темата, но надявам се приемате попълнения Simple Smile Предстои ни цялостно проектиране и обзавеждане на апартамен. Най- трудно май ще се окаже с кухнята и въпросът ми към вас е какво мислите за мивка под прозореца? Практично и удобно ли е, лесно ли се поддържа, тъй като прозореца е почти на нивото на което ми се иска да е мивката, а може би и ще се наложи да го вдигнем малко. Или по-добре да мислим къде другаде можем да я изместим, а под него да оставя плотове?  newsm78

# 744
  • Раковски
 Мивка пред прозореца е мечта на много домакини, зависи и каква е гледката. Тук височината е много важна и трябва да се внимава.

# 745
Гледката е към огрооомна тераса и блок отсреща...допада ми идеята, но чак мечта не ми е май

# 746
  • Sofia
Супер е мивка под прозорец!
В къщи ми е така кухнята и е много удобно и приятно за работа.
При мен прозорецът го направих на 30см от нивото на плота - достатъчно е!

# 747
  • Русе
Задължително вдигнете нивото, поне 25 см, за да не пречи отварянето на прозореца на батерията. Макар че моят почти никога не го отварям на цяло, освен когато го чистя, в другото време е само отворен отгоре. Иначе си е супер, ако и гледката ти е е готина. Моята е към двора, така си проектирах кухнята, много ми харесва, макар че не мия чинии. Simple Smile

# 748
Благодаря ви много, макар че умуването е в разгара си и сега пък нова идея, мивката да си отиде на съседната стена, а под прозореца да оставя плотове по цялата дължина

# 749
Извинявам се за двойния пост но немога да копирам линка в стария. Та исках да ви покажа каква е горе долу идеята иако може  да чуя вашите мнения и съвети  Wink
http://krasitod.snimka.bg/properties/apartament.878353

Общи условия

Активация на акаунт