О, има и запис на удавянето на Мурат, а той ще се появи ли жив?
Бел

Доколкото знам вътреутробно се зима от околоплодната течност, а не примерно кръв от плода и за генетичен анализ брой гени и така нататък за болести е достатъчна, но за определяне на родство май не е, особено когато става въпрос за много близки роднини и за това са необходими по-прецизни тестове. 

Но му звъннаха и го прекъснаха - повече сметки не е имало, но вълнения по въпроса да 

Ох че го обясних, дано е станало ясно
Но има гласове които едва изтрайвам- Кендал, бабет, като истеряса Ада.... Напоследък и вечното мрънкане на Айшето. Харесвам нежния глас на Нарин, но самата героиня ми идва да я стисна за гърлото.

И става все по-заплетено и интересно. Учудих се, че сериала се състои от четири сезона, но явно зрителският интерес е бил голям през цялото време, историята има накъде да се развива пък и за да бъдат завършени всички сюжетни линии...
Сега е мой ред да поднеса извинения, вие това отдавна сте го минали, но аз тепърва ще напредвам и трупам впечатления...
Дали е тя?
Харесаха ми думите му като повтори нейните - как го обичала, добре че не го мразела, направо не искал да си представя
Нещо такова бяха

се е разиграло това с ”бременността” на Нарин. Заминала е за Истанбул и през това време нито той, нито друг от семейството я е виждал. Само Кендал и Мурат. Не разбрах добре кое беше онова, от което се впечатли Фърат докато гледаше снимка с Нарин и новороденото. Нещо свързано с датата... Май са му казали, че Баран е роден по-късно, а снимката е с по-ранна дата съвпадаща с времето, в което Ебру е загубила своя син. Нещо такова... което го накара да се усъмни коя е родната му майка.
Да, пред другите другите две снахи минава този номер, нали е ”родила” здрав син, който ще продължи рода, но Кендал и бабка Кадрие знаят истината. Може би им е любимка защото е отраснала пред очите им...
Как само проговаря кръвта и съвестта...