Смешки от форума - 19

• 92 992
  • 774
  •   1
Отговори
# 555
Цитат
Обичай те се

Имам си личен фаворит, но от друг, вече несъществуващ форум:

- Кой е любимият ви автор?
- ШарлоТ Холмс!

Joy Joy Joy

Аз в този дух тогава да цитирам един поздрав от радиото: "Искам да поздравя приятелката ми с Нотинг елс newsm78 мотърс на Металика"

# 556
Цитат
... сънят ми е чук

# 557
  • Австрия
Цитат
Izvinete,4e 4ak sega pu6a no pislednite dni se 4ustvam mnogo otpadnala i nqmam sili dori za kompa:(**V na4alato zapo4na da se maja s kozmetika za vremenni...

Crazy

# 558
Козметика за временни? Ами то така е -всички сме временни на този свят-нищо чудно, че се чувства отпаднала...

Последна редакция: чт, 13 авг 2015, 02:04 от Герри

# 559
Иска да я извинят, че чак сега пУши, явно се е очаквало да пуши много отдавна.   Flutter

# 560
  • София
Цитат
Мъжа ми не е Ричард Гиър, но е симпатяга и мноооого добър, и се е случвало на някоя и друга девойка да си пожелае живота ми, всичките към днешна дата са бездетни, изпуснали и последния влак.
За по бруталните опити по невнимание към моите чувства, по брутални възмездия, няма да разказвам за тях.

Внимавайте какво си пожелавате!!!

# 561
ей така да се похвалят че са били с "известин"  Laughing

# 562
  • където ми харесва
Да, този е другия неприятен, дребен човечец. Двамата да ми дойдат, с шут ще ги изхвърля, кво като са милионери. Те парите не те правят хубав, въпреки хилядите кокошки, които в хор викат Мечо на буцата лой в Бентлито.

# 563
вие пък сте смешни, 'щото РГ не се е затърчал за нито една от вас, за да го връщате с гнусливи физиономии  Mr. Green
/моля, без повече офтопик, дайте някоя смешка  Wink/

# 564
  • София
/моля, без повече офтопик, дайте някоя смешка  Wink/

ОК
Фармацевт пита Ганка и Драганка от форума. Ама не си е написала, в коя аптека работи, за да не ходим ние там за покупка и консултация.
Цитат
Здравейте,искам  да попитам нещо.Работя в една аптека,където се почиства ежедневно с белина.Макар,че отваряме прозореца,възможно ли е това по някакъв начин да навреди на бебето ??  Confused

# 565

Фармацевт пита Ганка и Драганка от форума. Ама не си е написала, в коя аптека работи, за да не ходим ние там за покупка и консултация.
Цитат
Здравейте,искам  да попитам нещо.Работя в една аптека,където се почиства ежедневно с белина.Макар,че отваряме прозореца,възможно ли е това по някакъв начин да навреди на бебето ??  Confused

smile3532  яй стЮга ве.  Това сериозно?

# 566
.... комплексен преглед с компютър и слушалки  newsm78
Цитат
Една приятелка ми каза, че в нашия град веднъж на седмица идва един лекар, който преглежда особено с един компютър и слушалки. Тя ходила и беше много доволна. Аз отидох разбира се, защото търсех отдавна някой да ме прегледа комплексно.

# 567
Цитат
мами, малкия е на 6 месеца, упойката от родилния дом БЦЖ не е хванала и сега ще повторят.

# 568

Цитат

smile3532  яй стЮга ве.  Това сериозно?
Може да не е фармацевт, а чистачка в аптеката.

# 569
.... комплексен преглед с компютър и слушалки  newsm78
Цитат
Една приятелка ми каза, че в нашия град веднъж на седмица идва един лекар, който преглежда особено с един компютър и слушалки. Тя ходила и беше много доволна. Аз отидох разбира се, защото търсех отдавна някой да ме прегледа комплексно.

Ето го

Даже ти дава и комплекс накрая, да си имаш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт