Смешки от форума - 19

• 93 010
  • 774
  •   1
Отговори
# 540
 Laughing всичко се разбира по украсата Crazy и даже мисля, че ако се ползват яйца с два белтъка или с две черупки ще стане по-яко като се сложат от двете страни във формата на лице с две сърца  (или сърце с две лица) bowuu
Аз лично най-много харесвам украса от яйца с двойни черупки (от кокошки-близначки, зодия лъв и Луна в Пети дом, веднага до дома на баба Радка) и подредени в лице с две форми и отстрани посипани сърца и далаци   chef

Последна редакция: чт, 06 авг 2015, 18:18 от mallina *

# 541
  • Sofia
упъти я,че тя и тема направила за тез яйца http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862759.0

# 542
  • София
Цитат
ЕДНА бременност насила прекратена миналата година в 7г.с и 5 дена от социалните защото съм самотна майка я бащата пак си навири опашката и избяга...
Цитат
3дни болница за задържане .2дни у дома.6 ден преглед при лекаря странно невероятно добре задържано на 10левкоцити......но....спряло сърчице....Единствено благодарение на същия партньор които и първия път съм жива но не мога да кажа същото за мозъка си.Въпреки всичко търсим защо...И сякаш напук ми се сервираха съмнения за 30 малки абортчета в 1 и 2г.с за тези 6 години.
За нейния мозък не знам, но моя отказа  ooooh!

# 543
 Joy айкюто ми май удари дъното  #Crazy нищо не разбрах
Но пък за сметка на това много искам да Ви запозная с едни коментари от сайт за пазаруване:

Цитат
Never even got my items. Don't buy from this seller.

Seller's reply
    thank you for shopping with us, an excellent buyer.thank you very much, have a nice day!

Цитат
даю среднюю оценку только за то что продавец общительный. а по факту: заказал 11.02 а пришло 22.04. продавец проебал товар, но после того как написал ему нашёл и отправил. т.е тупо месяц перчатки были хуй знает где

Seller's reply
    thank you for your comment , an excellent buyer, have a nice day!

Цитат
ЭТО МОШЕННИК! Покупал у него 3 пары перчаток, договорились что он даст скидку на общую покупку 5$. Он отправил мне те перчатки что дороже, а те на которую дал мне скидку не отправил. Дал фальшивые трек номера. На мои сообщения не отвечал, потом просто вернул деньги. Но вместо 22$ он дал мне 17$. Специально схитрил, сделав скидку только на них. В итоге я без перчаток, и мною потеряны 5$. А дети в нашей секции так ждали перчатки. Мошенник! Не берите у него ничего!

Seller's reply
    thank you for your comment, have a nice day!

# 544
Китаеца от алиекспрес го мързи да си преведе.

# 545
Скрит текст:
Цитат
ЕДНА бременност насила прекратена миналата година в 7г.с и 5 дена от социалните защото съм самотна майка я бащата пак си навири опашката и избяга...
Цитат
3дни болница за задържане .2дни у дома.6 ден преглед при лекаря странно невероятно добре задържано на 10левкоцити......но....спряло сърчице....Единствено благодарение на същия партньор които и първия път съм жива но не мога да кажа същото за мозъка си.Въпреки всичко търсим защо...И сякаш напук ми се сервираха съмнения за 30 малки абортчета в 1 и 2г.с за тези 6 години.
За нейния мозък не знам, но моя отказа  ooooh!

еййй  newsm78 чета и препрочитам, но нищо не разбирам ..... явно много и е дошло на мацката

# 546
  • София
Цитат
Здравеите искам да ви помоля за мнение ,ако жена има постояннен партниор с които се опитват да имат дете , но се случи така че жената да преспи с друг мъж но тои да не свърши в нея . Накрая ако жената се окаже бременна , има ли шанс другият мъж да е бащата ? и какви са шансовете ?

# 547
  • Варна
По принцип избягвам да нося тук цитати от подфорум "Рискова бременност", но не се сдържах този път....
Заглавие на тема:
Цитат
в4ера се виждаше плоден сак неска не

# 548
Цитат
Опити за забременяване и зъболекар

Здравейте,бъдещи и настояще мами.За пореден път имам нужда от съвета ви.Може да ви стори смешен въпроса ми,но все пак ще го го задам.С приятеля ми правим опити за бебчо,но сега спешно ми се налага да посетя зъболекар.Смятам да ползвам упойка за направата на един зъб?Това дали представлява някакъв проблем?
Извинявам се,ако се повтарям!
Благодаря Smile

# 549
Цитат
Опити за забременяване и зъболекар

Здравейте,бъдещи и настояще мами.За пореден път имам нужда от съвета ви.Може да ви стори смешен въпроса ми,но все пак ще го го задам.С приятеля ми правим опити за бебчо,но сега спешно ми се налага да посетя зъболекар.Смятам да ползвам упойка за направата на един зъб?Това дали представлява някакъв проблем?
Извинявам се,ако се повтарям!
Благодаря Smile
Има логика във въпроса на момичето..
И аз съм се чудила за упойката, но вече бях бременна де...

# 550
Виж сега, аз заради рентгенова снимка се наложи да прекъсна бременност,  но тук се питаме за опити.

# 551
Да ви върна към темата:

Цитат
Това, признавам, не съм го видяла с личните си очи,...

..а с взети назаем..  Shocked

# 552
Joy айкюто ми май удари дъното  #Crazy нищо не разбрах
Но пък за сметка на това много искам да Ви запозная с едни коментари от сайт за пазаруване:

Цитат
Never even got my items. Don't buy from this seller.

Seller's reply
    thank you for shopping with us, an excellent buyer.thank you very much, have a nice day!

Цитат
даю среднюю оценку только за то что продавец общительный. а по факту: заказал 11.02 а пришло 22.04. продавец проебал товар, но после того как написал ему нашёл и отправил. т.е тупо месяц перчатки были хуй знает где

Seller's reply
    thank you for your comment , an excellent buyer, have a nice day!

Цитат
ЭТО МОШЕННИК! Покупал у него 3 пары перчаток, договорились что он даст скидку на общую покупку 5$. Он отправил мне те перчатки что дороже, а те на которую дал мне скидку не отправил. Дал фальшивые трек номера. На мои сообщения не отвечал, потом просто вернул деньги. Но вместо 22$ он дал мне 17$. Специально схитрил, сделав скидку только на них. В итоге я без перчаток, и мною потеряны 5$. А дети в нашей секции так ждали перчатки. Мошенник! Не берите у него ничего!

Seller's reply
    thank you for your comment, have a nice day!

Направо ми иде да му пратя на човека едни перчатки , че ми стана жал. ...от Февруари чак до края на Април са стояли децата без ръкавици. Всъщност хич не са ги и получили, но за сметка на това са платили пари... Наистина е срамота!
И пак коментарите му са доста учтиви...

# 553
Особено "тупо месяц перчатки были хуй знает где"  hahaha ми напълни душата  hahaha

Да ви върна към темата:

Цитат
Това, признавам, не съм го видяла с личните си очи,...

..а с взети назаем..  Shocked
На това се смях половин час  Joy ни моа, шумра  Joy

# 554
  • София
Цитат
Обичай те се

Имам си личен фаворит, но от друг, вече несъществуващ форум:

- Кой е любимият ви автор?
- ШарлоТ Холмс!

Общи условия

Активация на акаунт