Смешки от форума - 19

• 93 034
  • 774
  •   1
Отговори
# 525
Скрит текст:
хирурзите много учат, докато започнат да заработват - първо пет-шест години обща медицина, после специализация още поне две години, после и чиракуват, докато им дадат да станат истински хирурзи.
хич не усети иронията  hahaha

аа учат - някой от тях толкова учат /разбирай плащат/ - та за това повечето са "любител" хирурзи / Димек касапи  Sick/

# 526
  • Варна
Едно време мечтаех да стана шофьор  Laughing

Ааа, то ни мой тъй да си мечтаеш каквото си искаш...  Naughty Майка ти трябва да е решила какво си мечтаеш още докато си бил на две...  Crossing Arms

# 527
После като дойде пубертета и стане бунд идва веселото Grinning И мен ме коваха за адвокат.

# 528
Едно време мечтаех да стана шофьор  Laughing

Ааа, то ни мой тъй да си мечтаеш каквото си искаш...  Naughty Майка ти трябва да е решила какво си мечтаеш още докато си бил на две...  Crossing Arms

хахаха много е закъсняла на две - някой ги записват в ЕЛИТНИТЕ училища още докато са бременни Joy Joy

# 529
Едно разбрах, ако искам да проговори чужд език - му чета на съответния език още докато съм бременна, след раждане му говоря. Ако искам да е добър математик обаче ми е чудно какво да правя, май няма да стане, ако аз решавам задачи по време на бременността.

# 530
Едно разбрах, ако искам да проговори чужд език - му чета на съответния език още докато съм бременна, след раждане му говоря. Ако искам да е добър математик обаче ми е чудно какво да правя, май няма да стане, ако аз решавам задачи по време на бременността.
Най-добре е да решаваш задачи докато си бременна, ама на чужд език. Така като се роди направо скача пред компа като един завършен ИТ и почва да изкарва веднага лудите пари..

# 531
Най-добре е да решаваш задачи докато си бременна, ама на чужд език. Така като се роди направо скача пред компа като един завършен ИТ и почва да изкарва веднага лудите пари..

Joy Joy чужд ама програмен /и моля ви се никакво ограничаване само до 1-2/ и задължително да може да чете/пресмята бинарен код Joy

# 532
Уф, закъснях  Rolling Eyes

# 533

Математическите заложби уж не се предават генно, но няма ли някаква по - подходяща тема за коване на вундеркинди? Grinning

Скрит текст:
Майка ми се е занимавала с английски и висша математика докато е била бременна с мен. Прихванах само английския Peace

# 534
Ако това за говоренето и четенето е вярно можете да предвидите какви деца ще се родят като четете темите където пишат бременните жени  Laughing

# 535
Ако това за говоренето и четенето е вярно можете да предвидите какви деца ще се родят като четете темите където пишат бременните жени  Laughing

Предвидили сме вече- дървени философи в анонимен форум.  Peace
Не е финансово печелившо, но пък е морално удовлетворително.

# 536
  • Варна
Цитат
Е добре де аз ли съм със странно мислене или?! Не е ли правилно "ПИК кода е активен следващият ден от издаването му " а не "ПИК кода е активен от деня,следващ издаването му"  ooooh! Crossing Arms Объркват хората така!

# 537
Цитат
Предстои ми брак ,защото имам малко дете от мъж ,който ме разочарова с времето.Той е много богат но е с ужасен характер-властен ,не търпи критика дори е и невъзпитан простак.Има голям син от първия си брак ,когото ненавиждам защото е доста нагъл и се бърка непрекъснато в отношенията между баща му и мен. Родителите му са пълни простаци и селяни,които непрекъснато се бъркат. В началото беше мил,добър и щедър. Той е доста по-възрастен от мен и не е с хубава външност.Срещнах мъж в когото съм влюбена,но няма никакви средства.Много ми се иска да замина за Щатите с детето и любимият човек и да го зарежа.Но ми трябват пари.Затова и съм решила да се оженим..Трябва да го изтърпя докато сключим брак и успея да взема имот и пари за детето си.Много ми е трудно.Едвам издържам.Добре че майка ми е до мен и ме съветва и подкрепя!
Е.К.

# 538
Цитат
попфолк песен в стил реге
Очакваме рок в стил чалга, поп в стил джаз и рап в стил кънтри.

# 539
  • София
А:
Цитат
Искам да попитам откъде мога да купя в град София, подобни яйца, защото ми дадоха идея за приготвяне на много красива yкраса?
- става въпрос за яйце с двоен жълтък

Б:
Цитат
Сподели моля те украсата

А:
Цитат
украсата е под формата на личице или със специална поставка с формата на сърце се слагат от двете страни

Много красива украса. Ще се възползвам от идеята за всеки повод.

Общи условия

Активация на акаунт