Смешки от форума - 19

• 92 967
  • 774
  •   1
Отговори
# 585
  • забравих си мисълта...
И ще ти носи бутилчица коняк вързана на врата.
smile3516
Що не казахте по-рано?! Имам два броя, ама не съм изпълнила правилно условията...

Joy Оле как се смях. Трябва да се напише по наръчници, че да се знае. Да не остане бременна, която да не хапва риба  Joy

Аз не че ще има още деца, но все пак да попитам, да знам за децата поне, че те да не се минат. Има ли значение каква ще е рибата, която се яде? Искам да кажа според рибата и питието или просто да се хапва каквато и да е риба, че ние не пием каквото и да е... Така де ако ще гарга да е рошава.   Joy

# 586
Ето защо не ядем кучешко- за да не мълчим като риби.

# 587
Как ги направихте тези изводи от една лигава риба, не разбрах.  Joy Цял роман сътворихте. Чак ми се прииска да съм бременна на рибна диета.  Laughing

# 588
Бих минала на рибна диета, но ако може да пропусна частта с бременеенето. Laughing

# 589
  • където ми харесва
Как ги направихте тези изводи от една лигава риба, не разбрах.  Joy Цял роман сътворихте. Чак ми се прииска да съм бременна на рибна диета.  Laughing
Е как, я помисли, сравнението с кучето...отключва много фантазията на потребителките....само чакам да ме забременят, имам пет кила риба във фризера.

# 590
Eve Petrova
Хелоуин! Обмяна на идеи и предложения за празника !
♥0 пн, 17 авг 2015, 09:58 

Цитат
Здравейте , дами !  bouquet
 Тъй , като наближава 31 октомри , мисля , че ще е от полза да обменим идеи за празника .
Зная , че някой от вас ще негодуват за празника ,защото е честването на католическия ден на Вси светии! Но ке побързам да ви кажа ... чудо голямо ! Мисълта ми е да стане весело , забавно и да се чувстваме добре . Затова моля тези , които се дразнят и не приемат и т.н. просто да подминат темата ми и да не зават негативните си коментари ... Благодаря за което ...
Та идеята ми е следната ... тъй като работя в кафе -клуб и  90 процента  от клиентелата , особено вечерно време е на възраст 18 - 27 години  , шефката ми иска да се организира парти по случай Хелоуин. .  Естествено честа за организирането се падна на моя милост ! Ако можете да дадете идеи  за игри , забави  и други подобни неща за по - големи ще съм ви изключително много благодарна !
Пак казвам за неразбралите ... целта е да се забавляваме и да ни е хубаво, а не  самото честване вна празника !  Peace

Аха, наближава  bowuu

# 591
Хм, по това време други години пускаха коледни теми. Що така са се бъгнали драгите съфорумки - от жегите ли, що ли?  newsm78

# 592
  • Варна
Eve Petrova
Хелоуин! Обмяна на идеи и предложения за празника !
♥0 пн, 17 авг 2015, 09:58 

Цитат
Здравейте , дами !  bouquet
 Тъй , като наближава 31 октомри ,

Олееее, мчи то направо дошло...  ooooh!

# 593

Цитат
Естествено честа за организирането се падна на моя милост ! Ако можете да дадете идеи  за игри , забави  и други подобни неща за по - големи ще съм ви изключително много благодарна !

Честта, очевидно, на нея, ама работата на нас. Ще ни бъдат благодарни. И това хора с отворен интернет браузър, т.е. знаят как става  Grinning

# 594
бг мама>Хоби> Предсказания и паранормално> Магия
Цитат
например видях една позната как пищи в пламъци в ада сигурно защото ми беше правила магии е не като на живо но като си помисля и го виждах

само след един отговор въпросната дама пише:
Цитат
аз на църква не ходя виждах я преди години после изчезна днес я виждам като бебе странна работа

# 595
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Полезен е, но е и скъп за организма, различните хора имат различен период на презареждане. Иначе е полезен дотолкова, че синхронизира симпатиковата и парасимпатиковата нервна система, рестартира всякакви напрежения и несъответствия. Но има и други, по-икономични начини за настройка.

Crazy и всичкото туй за единия секс!

# 596
Цитат
Полезен е, но е и скъп за организма, различните хора имат различен период на презареждане. Иначе е полезен дотолкова, че синхронизира симпатиковата и парасимпатиковата нервна система, рестартира всякакви напрежения и несъответствия. Но има и други, по-икономични начини за настройка.

Crazy и всичкото туй за единия секс!
st.Dobri, разсмя ме днес, както си бях начумерена  Sunglasses
Най-много ми хареса първото изречение - "Полезен е, но е скъп за организма, различните хора имат различен период на презареждане."

# 597
двойката е в драма и иска бебе, но не мога да се сдържа  Grinning
заглавие на тема:
Цитат
Влияе ли спермата на менструацията?

# 598
Не е от форума, но много ме развесели hahaha . Надпис на сграда - "Левски или смърт" .
Не успях да го снимам. Всякакви надписи-мъдрости съм виждала, но този ме озадачи някакси hahaha  .

# 599
Не е от форума, но много ме развесели hahaha . Надпис на сграда - "Левски или смърт" .
Не успях да го снимам. Всякакви надписи-мъдрости съм виждала, но този ме озадачи някакси hahaha  .

Сигурно някой левскар го е писал и е ставало дума за отбора.

Общи условия

Активация на акаунт