Смешки от форума - 19

• 92 672
  • 774
  •   1
Отговори
# 735
Боже! Боже! Буквално или политкоректно? hahaha

# 736
За чии домати, да питам пък аз  Laughing

# 737
Е, сега! За всеки домат ли да се отчита?! Laughing

# 738
Е, сега! За всеки домат ли да се отчита?! Laughing

Ми нали е просто домат?! То пък... за един домат да си мълчите... Laughing

# 739

Ми нали е просто домат?! То пък... за един домат да си мълчите... Laughing
Не съм питала, но ако бях, щяха да ми ги отчетат домат по домат. Обаче, не ме вълнуват доматите и не питам. Laughing

# 740
Не, не бих се възползвала. Нормалното пребиваване на бебето в човешка утроба е първото ве-нулево, което получава. Без човешкото от утробата, според мен е много вероятно детето да се роди с няякакъв вид... не знам, нещо като емоционално увреждане (и мозъчно като материална основа), защото ще са му липсвали биологичните стимули, получавани чрез някои от сетивата, а също и през плацентата като химични стимули.

Ако  е толкова зорът да не е в човешка утроба, то по-добре в такава на шимпанзе или дори прасе, отколкото в изкустввена. Живите съществва да се износват от живи същества, а не от машини. По-добре каквото и да е, но животинско, поне е живо.

# 741
  • София
Боже! Боже! Буквално или политкоректно? hahaha
hahaha Всичко изкаш да разкриеш, значи!
А иначе горния пост е  Shocked

# 742
Не, не бих се възползвала. Нормалното пребиваване на бебето в човешка утроба е първото ве-нулево, което получава. Без човешкото от утробата, според мен е много вероятно детето да се роди с няякакъв вид... не знам, нещо като емоционално увреждане (и мозъчно като материална основа), защото ще са му липсвали биологичните стимули, получавани чрез някои от сетивата, а също и през плацентата като химични стимули.

Ако  е толкова зорът да не е в човешка утроба, то по-добре в такава на шимпанзе или дори прасе, отколкото в изкустввена. Живите съществва да се износват от живи същества, а не от машини. По-добре каквото и да е, но животинско, поне е живо.

Избираш си дали да грухти или да се чеше по корема.

# 743
  • София
Забравяш пърденето.  Joy

# 744
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и гугъл е уважил доматите в темата  Wink

# 745

Ако  е толкова зорът да не е в човешка утроба, то по-добре в такава на шимпанзе или дори прасе, отколкото в изкустввена. Живите съществва да се износват от живи същества, а не от машини. По-добре каквото и да е, но животинско, поне е живо.

Избираш си дали да грухти или да се чеше по корема.

А, ако е от машина, ще тиктака нонстоп и на всеки кръгъл час ще вика :"Куку". hahaha

# 746
Цитат
Привет на всички ви търся един филм нов е но коя година е не знам  или по правилно Руски сериал не гледам много ТВ що нямам време но миналата вечер до като вечерях не знам кой канал бях включил рекламираха един Руски сериал за някаква могъща фамилия бащата на фамилията бил много могъщ и щял да оставя на децата си бизнеса и влиянето което направил но неговите деца неопитни и самонадеяни да ли щели да се справят със тази задача някакъв негов опонент излиза то затвора и започва да си отмащава и да се опита да му отмъкне всичко не знам да ли беше по TV+ TV7 Diema или не знам след тази реклама правиха реклама на новия транспортер 4 и да запиша името и не знам какво захванах и забравих ще се радвам ако ми помогнете само със име благодаря предварително

Задъхах се.

# 747
Цитат
Привет на всички ви търся един филм нов е но коя година е не знам  или по правилно Руски сериал не гледам много ТВ що нямам време но миналата вечер до като вечерях не знам кой канал бях включил рекламираха един Руски сериал за някаква могъща фамилия бащата на фамилията бил много могъщ и щял да оставя на децата си бизнеса и влиянето което направил но неговите деца неопитни и самонадеяни да ли щели да се справят със тази задача някакъв негов опонент излиза то затвора и започва да си отмащава и да се опита да му отмъкне всичко не знам да ли беше по TV+ TV7 Diema или не знам след тази реклама правиха реклама на новия транспортер 4 и да запиша името и не знам какво захванах и забравих ще се радвам ако ми помогнете само със име благодаря предварително

Задъхах се.
Защото си се мъчила да го четеш до края. Аз си признавам, че на третия ред се отказах. Laughing

# 748
  • Германия
Цитат

Задъхах се.

Ужас! Crazy
Въпросът тук не е дали тя пише така, както говори, а дали говори така, както пише. 

# 749
За сметка на това, сигурна съм, много скоро ще започне да напъва да се размножава.

Общи условия

Активация на акаунт