Банята - 23 тема

• 114 454
  • 759
  •   1
Отговори
# 105
На нас ето този стъклен параван, но поръчков заради спецификите в нашата баня и с още едно статично стъкло от другата страна, ни излезе общо 1000 лв - с включен монтаж.

http://www.gaudi-ds.com/product/2942/dush-paravan-tip-harmonika-70h190.html

Мисля че за стъклен параван цената, която казваш не е висока. Не пречи да поискаш оферти от 2-3 фирми и ще разбереш дали така вървят ценово.

# 106
Някой скоро да е поръчвал параван?

Гледам цени за параван 90х90 или 100х100см със закрепване на стените, но цена от около 800лв ми се вижда висока.
Какви са според вас ориентировъчните цени?
Нещо такова искам:
Скрит текст:

Този вид параван е повечето случаи е по поръчка. За съжаление цената им се образува от търсенето на пазара Sad , а и  е нужна по-сериозна прецизност  и здравина при монтажа.
Има много добри предложения за душ-кабини , но с профил. Има цени между 250-450 лв. за 90/90см.
Потърсих кой предлага най-ниски цени и гледам, но не намерих сериозна разлика. Най-ниска ми се видя при Смарткер.

# 107
Ако е точно такъв параван и с монтажа-цената мога да кажа, че е като за приятел. Имай предвид, че една хубава панта почва от 150 лв. За държача (отгоре) попитах, защото аз исках моя да е правоъгълен, а не кръгъл и за него трябваше да доплатя още 150 лв.
В момента ползвам готова душ кабина от тези, които споменахте, че са по 300 лв. Повече не бих се наказала с подобно нещо.

# 108
  • Под Сините камъни
Барелина,даже тия 800лв са малко.Аз направо изпаднах в шок от цените на тия душ кабини.Като теб си харесах такъв стъклен който струваше почти 2000лв  CrazyПри нас е малко нестандартно 90 х 100 е.Накрая си поръчах българска душкабина,с испански профили за 600лв.Направих голям компромис с нея,дано не съжалявам,но ми писна да обикалям магазините и да се ровя в нета за една тъпа кабина

# 109
  • На черешата
 За това, което си показала като снимка, цената е добра. Но с тези размери без допълнителен укрепващ лост е безумие. Ако фиксовете са с профил вместо държачи цената ще е по-ниска. Тази, която цитираш с доставка и монтаж ли е? Ако е така, значи е повече от прекрасна.  Peace

# 110
  • Ловеч
Е то така или иначе ще се прави колона дали ще е малко по широка или по тясна все ще я има.
Вие най добре си знаете,но помислете ако след време решат в тая таванска да си направят тоалетна,дали няма да се наложи да къртите и да поправяте тръбите
Да, но едно е да е около 10 см колона, друго е да е 35-40 см.
В крайна сметка намерихме решение. Днес ще довършат и утре почват да лепят плочките.

Параван гледахме първо с плъзгащи врати 90х140 цената беше 450-460лв. После се спряхме на статичен 220х70см и цената му е 240 лв. (трябва ни такава височина заради бойлера)

Търся огледало 80х50, 100х50 ... до 140 см ме устройва. Идеи?

# 111

[/quote]

В големите вериги - Практикер, Бриколаж, Хоуммакс има специални сектори с готови огледала и има голям избор на размери.

# 112
  • На черешата

Поръчай си го, в Сф има няколко фирми занимаващи се с обработка на стъкло, които ще ти дадът добра цена.  Peace

# 113
Мили дами,
Някой случайно да е използвал плочки от тази серия в банята?  Laughing

http://baniastil.com/%D0%BF%D0%BB%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D0%B7 … 2820%29-3163.html

И оранжевото, и зеленото ми се струват много приятни.

# 114
На нас ето този стъклен параван, но поръчков заради спецификите в нашата баня и с още едно статично стъкло от другата страна, ни излезе общо 1000 лв - с включен монтаж.

http://www.gaudi-ds.com/product/2942/dush-paravan-tip-harmonika-70h190.html
Правилно ли разбирам, тези 1000 лв са за двете стъкла?      newsm78

# 115
Някой има ли идея, къде продават не безбожно скъпи линейни сифони? 200 лв. ми се струва много за сифон.

# 116
Мерси, момичета. Значи цената е добра.  Grinning
Мислех, че параваните са по-евтини от душ кабините Crazy

# 117
Някой има ли идея, къде продават не безбожно скъпи линейни сифони? 200 лв. ми се струва много за сифон.
Има българска фирма "Патлиджански", те са производители на линейни сифони. В гугъл излизат. По принцип цената се образува от размера/дължината.

# 118
Препоръчайте ми безшумен и силен вентилатор за баня. И да не е много скъп Simple Smile
За София

# 119
Има българска фирма "Патлиджански", те са производители на линейни сифони. В гугъл излизат. По принцип цената се образува от размера/дължината.

Благодаря, ще ги проуча  Hug

Общи условия

Активация на акаунт