СМГ "Паисий Хилендарски" - тема 4

• 186 995
  • 915
  •   1
Отговори
# 180
Ученик от СМГ за трети път носи златен олимпийски медал по информатика
http://bnr.bg/post/100586452/uchenik-ot-smg-za-treti-pat-nosi-zl … al-po-informatika

Иво Петров - със златен медал от CIMC 2015
http://dberbatov.org/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/688#.VbxtDfkppj4       

Последна редакция: сб, 01 авг 2015, 09:56 от One of you

# 181
# 182
  • София
Здравейте,

прочетох по-назад в темата, че ще има промяна в разпределянето на випуските в двете смени, може ли някой да потвърди как точно ще се разпределят класовете и кои класове, каква смяна ще започнат.
Звънях в СМГ, но никой не отговаря, а е важно за записването в групите на различните курсове, които децата ще посещават извън у-ще.

# 183
Здравейте,

прочетох по-назад в темата, че ще има промяна в разпределянето на випуските в двете смени, може ли някой да потвърди как точно ще се разпределят класовете и кои класове, каква смяна ще започнат.
Звънях в СМГ, но никой не отговаря, а е важно за записването в групите на различните курсове, които децата ще посещават извън у-ще.

5-ти, 6-ти, 7-ми и 8-ми класове са първа смяна през първия срок. Останалите - втора. Вторият срок - обратно.

# 184
  • София
Искам на всеослушание да благодаря на любимото училище и да се похваля за чудесната изненада, за която вчера разбрах.

Синът ми завърши тази година 12 клас и вчера отиде в НАП, за да подаде декларация за да започне сам да се осигурява. Трябваше да заплати здравни осигуровки за месеците юли и август, тъй като до края на юни се води ученик и държавата се грижи за осигуряването. От НАП са му отговорили, че СМГ се е погрижила за здравната осигуровка за месец юли, така че трябваше да плати само за август (тъй като от септември е студент). Това беше една много приятна изненада, още един мил жест от незабравимото училище!

Благодаря, СМГ!!!

newsm51

# 185
  • София
Sash попътен вятър на сина ти! Peace
Браво на СМГ за жеста!

# 186
# 187
Здравейте!

Моето дете сега е на 6г. и на 15.09 ще бъде в първи клас. Отдава му се математиката и затова се интересувам от курсовете на СМГ. Бих искала догодина да го запиша на тях. Сега погледнах сайта на гимназията и с ужас установих, че всички групи са почти запълнени. Моля, кажете ако знаете от кога започна тази година записването за тях? Питам, защото когато си в началото на избора имаш различни варианти за посещения. Знам, че е още рано, но искам да си поставя маркер в календара, които да ме подсети за това догодина. Благодаря предварително за информацията!

# 188
  • Sofia
Здравейте!

Моето дете сега е на 6г. и на 15.09 ще бъде в първи клас. Отдава му се математиката и затова се интересувам от курсовете на СМГ. Бих искала догодина да го запиша на тях...

Обикновено записването за курсовете за 2ри клас е края на юни, началото на юли. Следете в сайта на СМГ. На 6 г. е трудно да се преценят заложбите на децата:) Не се притеснявайте имате достатъчно време. Най-сериозната подготовка е в 4ти клас.

# 189
Здравейте!

Моето дете сега е на 6г. и на 15.09 ще бъде в първи клас. Отдава му се математиката и затова се интересувам от курсовете на СМГ. Бих искала догодина да го запиша на тях. Сега погледнах сайта на гимназията и с ужас установих, че всички групи са почти запълнени. Моля, кажете ако знаете от кога започна тази година записването за тях? Питам, защото когато си в началото на избора имаш различни варианти за посещения. Знам, че е още рано, но искам да си поставя маркер в календара, които да ме подсети за това догодина. Благодаря предварително за информацията!
Въпросите, които те вълнуват обсъждаме и тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=752107.msg31392224#new

# 190
Благодаря Фран Джонсън! Като приготвя вечерята и вечеряме почвам да чета, че темата е голяма!  Joy

# 191
Здравейте,
Искам да помоля по-опитните мами да ме ориентират кога да очаквам първата родителска среща за петите класове.
Предстои ми пътуване началото на септември и се притеснявам да не би да е по същото време.

# 192
  • Резерват "Северозапад"
Същият въпрос ме вълнува и мен Tired....не сме в страната до 11 септември, дано родителската да бъде след тази дата. Резервен вариант ми е да търся някой да отиде вместо мен newsm78.

# 193
  • България, София
Здравейте,
Искам да помоля по-опитните мами да ме ориентират кога да очаквам първата родителска среща за петите класове.
Предстои ми пътуване началото на септември и се притеснявам да не би да е по същото време.
За осми клас беше преди 15-ти септември. За 5-ти не помня да е била по-рано ... не помогнах много  Sad

# 194
Със сигурност за 5 клас родителската среща беше преди 15 септември.

Общи условия

Активация на акаунт